Το ΚΚΕ κατά της Ελληνικής Βοήθειας στη Κύπρο

Κοινοποίηση:
kke

To KKE πιστό στις (ανθελληνικές) του παραδόσεις…Η προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Ελληνισμού, αποτελεί για το ΚΚΕ “κίνδυνο εμπλοκής σε πολεμική περιπέτεια…μακριά από τα συμφέροντα των εργαζομένων”,όπως διαβάζουμε στο κοlotoubes.gr.

Απόσπασμα από την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΚΚΕ :

«Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να στείλει μία φρεγάτα και ένα υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, στο πλαίσιο της δύναμης της UNIFIL (αποστολή του ΟΗΕ στο Λίβανο) και του ΝΑΤΟ, δείχνει την επικίνδυνη όξυνση που λαμβάνουν οι εξελίξεις στην περιοχή, κάτι για το οποίο έχει προειδοποιήσει εδώ και καιρό το ΚΚΕ.
Η αποστολή ελληνικής ναυτικής πολεμικής δύναμης στην Ανατολική Μεσόγειο δεν υπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
Αποκαλύπτει τόσο τους κινδύνους εμπλοκής της χώρας σε πολεμικές περιπέτειες, πέρα και μακριά από τα συμφέροντα των εργαζομένων, όσο και τον κίνδυνο της ανοιχτής στρατιωτικής επέμβασης ισχυρότερων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, πρώτα απ’ όλα των ΗΠΑ, με την προώθηση επικίνδυνων σχεδίων, όπως της τριχοτόμησης του Αιγαίου κ.ά.”
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. σωστο το κκε . οι δοσιλογοι στελνουν πολεμικα να υπερασπιστουν τα συμφεροντα των ξενων εταιρειων χωρις κανενα οφελος των κυπριων εργατων .η τουρκια υπερασπιζεται τα συμφεροντα της γιατι την ρηξανε στα ποσοστα εκμεταλλευσης. γραμμενους σας εχουν οι κυπριοι στο εξωτερικο ουτε καλημερα δεν σας λενε

  2. Αν καποιος ξερει στοιχειωδη αναγνωση, εχει στοιχειωδεις νοητικες λειτουργιες και διαβασει την ανακοινωση του ΚΚΕ θα καταλαβει οτι ΔΕΝ εχει καμια σχεση με Εληνικη βοηθεια στην Κυπρο.

  3. το αιγαιο πρεπει να χωριστει στη μεση και να μοιρασουμε τα πλουτη που λεει και ο χριστος

  4. KKE. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ SS.

  5. το προλεταριατο, ο ιμπεριαλισμος,οι ριζοσπαστικες αλλαγες.εμπρος λαε μη σκυβεις το κεφαλι και ολες οι παπαριες που ουτε οι ιδιοι δεν καταβαινουν τι σκατα λενε.δεν περιμενουμε κατι καλυτερο αφου δεν τους εξαφανιζουμε απο το χαρτη τοσα χρονια.δεν ειναι καν ελληνες,ειπαμε αβρααμ μπεναρογια τυχαιο ειναι που ηταν εβραιος? οποιο; κανει διαλογο μαζι τους εχει προβλημα και χανει την ωρα του.οποιοι απο αυτους επιζητουν κλωτσιες πολυ ευχαριστως

  6. Ουστ τσογλανια! Και όταν θα την πέσουν στο Καστελόριζο το ίδιο θα πούμε ώσπου να πάρουν όλη την Ελλάδα οι αχόρταγοι βρωμότουρκοι, δηλαδή να υποχωρούμε συνεχώς. Το πιο άχρηστο κόμμα μαζί με το Ανταρσύα, που το μόνο που ξέρει είναι να μιλάει για τον ανύπαρκτο εργάτη αφού η πλειοψηφία είναι άνεργοι και να κάνει πορείες δίχως αποτέλεσμα. Ανθέλληνες και απατεώνες.

  7. Μετά από 74 χρόνια αναβιώνει ο Ζαχαριάδης.
    Δέν περίμενα κάτι διαφορετικό από αυτούς.
    Απλά κι επιγραμματικά: είναι ο κομμουνισμός,ηλίθιε.

  8. Ντροπή και μονο ντροπη, τετοια ξεφτιλισμενη δηλωση θελει μεγαλη πρσπαθεια να την κανει καποιος, τοσο γελαδια ειναι αυτοι που τους ψηφιζουν;;

  9. κ ώμος καλά τα λέει..θα δημιουργήσουν γκρίζες ζώνες και θα υπάρξει συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων..

  10. Η δεν καταλαβαινετε τι διαβαζετε η ειστε απλα ψευτες.
    Η ανακοινωση αφορα αποστολη στρατιωτων
    “στο πλαίσιο της δύναμης της UNIFIL (αποστολή του ΟΗΕ στο Λίβανο)”.

      1. Και εσύ μια ζωή και μαλ@@@@ και κομμουνιστής. Υπάρχει τίποτα χειρότερο.

        1. Υπαρχει εσυ μαλα…κας ανθελληνας ουστ κοπρια!!!

          1. ΚΚε το κομμα του ανωνυμου χαφιε,ρε ουστ τρολακι.

    1. αφου εχεις προτυπο το σταλιν τον ανθρωπο που αφησε τους περισσοτερους νεκρους στην ιστορια της ανθρωποτητος η λεξη μαλακας ειναι μικρη για να σε χαρακτηρισει…….τενεκε!!!

      1. Ρε άμυαλο προβατο πόσο μαλ…κας είσαι ανθέλληνα με μυαλό αμοιβαδας που θες να κανείς και χαρακτηρισμούς έξω ρε φασίστας απο την Ελλάδα ζωο

      2. Σε πονέσει πολύ ανθέλληνα φασίστας νεοναζι ο ΣΤαλιν!!!!!!!!

      3. Ξεγάνωτος τενεκές σε πονέσε ο Στάλιν ναζί?
        Η λέξη μα..κας εσενα σε αντιπροσωπεύει πλήρως κοντέ πάντως μην άγχωνεσε φασισταριο!!!!!

        1. ειμαι αρκετα ψηλος για να κανεις μονοζυγο στ’ αρ@@@@ια μου αλλα οπως ολοι οι αριστεροι ετσι κι εσυ εισαι αγραμματος,αμορφωτος και δεν ξερεις τιποτα απο ιστορια.Οποτε δεξου την κατωτεροτητα σου και ζησε στον κοσμο σου παρεα με τους λαθραιους πιθηκους που εκπροσωπεις.Οτι αλλο και να σου πω χανω το χρονο μου μιας και παλι γκαζοτενεκες παλι θα εισαι με την πλυση εγκεφαλου που σου κανουν……περαστικα σου προοδευτικε του κωλου!!!

          1. Ασε ρε φασιστα μικροτσουτσουνε βγαλε πρωτα τα καροτα που εχεις στις τρυπες σου και μετα μιλα τοσα σκατα που εχεις στο κεφαλι σου δεν γινεται με τιποτα να αλλαξεις μια ζωη καρπαζοεισπρακτορας θα σαι.
            Οσο για το χρονο σου που χανεις αφου πρωτος απαντησες ρε γελοιε τυπε για να κρυψεις τα κομπεξ σου κοντε ε κοντε χαχαχαχα!!!!

          2. μιλανε οι αριστεροι για καροτα…..ας γελασω.Δεν εχω κανενα κομπλεξ γιατι ξερω ποιος ειμαι και απο που προερχομαι και ποιους ειχα προγονους.Εσυ παλι σε κοβω για γιουσουφακι και μουλικο του σταλιν.Μαθε πρωτα τα κατορθωματα του μπαμπα σταλιν και μετα μιλα μικπο σιχαμερο λαθρολαγνο σκουλικι.

Comments are closed.