«Η ΝΤΟΡΑ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟN ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΗΛΙΑΚΗ». Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος που μήνυσε τον Mογγόλο δολοφόνο εισβολέα που κατέρριψε τον Σμηναγό. Η ερήμην καταδίκη του και η προκλητική άρνηση του κουμπάρου Καραμανλή, να εκδοθεί στην Ελλάδα. “Η Μπακογιάννη τον φυγάδευσε, ο Δένδιας τον προστάτευσε, οι συνάδελφοι του ήρωα, δεν κατέθεσαν ποτέ”! Πως τα δύο κακουργήματα σε βάρος του Ιμπραήμ Χαλί έγιναν πλημμέλημα. 18 χρόνια μετά και ο Κωνσταντίνος δεν δικαιώθηκε

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser24-5

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤHΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 24-5-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 24_mak tv.indd

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ.

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 

free the presss

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο νοών νοείτω και ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω…

  2. στεφανε, διπλα ακριβως απο τα γραφεια της ελληνικης λυσης στην θεσσαλονικη (ακριβως πισω), ειναι το κωλόμπαρο le cabaret οπου γινεται καθε εβδομαδα εμποριο σαρκος, ακομα και με μεταναστατες απο την αφρικη. στην συνεντευξη στον προεδρο θα τον ρωτησεις την γνωμη του (ως συντηρητικου, ανθρωπου της εκκλησιας και της οικογενειας) για τη συγχρονη δουλεία, του εμποριου λευκης σαρκος και τραφικινγκ αδυναμων γυναικών και μεταναστών το οποιο λαμβανει χωρα τοσα χρόνια στην εισοδο των γραφειων του κομματος του? φανταζομαι ο ελληνας ενδιαφερεται να μαθει αν εχει νοιαστει τόσο καιρο ενας πολιτικός προεδρος για τις γυναικες θυματα βιασμων και τραφικινγκ.

  3. Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

  4. Πάλι Κούλα οι κωλόγεροι θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές. Οι αναθεματισμένοι δεν κάθονται σπίτι.

    1. Οι κολόγεροι που γράφεις ( προφανώς και οι γονείς σου ) σε μεγάλωσαν – σε πρόσεχαν μηπως αρρωστήσεις και τότε ήταν επάνω από το κεφάλι σου μέχρι να γίνεις καλά – σου έδιναν χαρτζιλίκι για το καφεδάκι σου και ποσα αλλά.
      Και εσύ σαν άτομο από την πολύ εξτρα χειρονακτική εργασία , γράφεις τις παπαριες σου χωρίς να βάζεις το μυαλό σου να θυμηθεί τι έκαναν οι γονείς σου – μας για εμάς.

      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ

  5. Ένα ευρώ εφημερίδα πάμε να ανέβουν οι πωλήσεις. Θα δούμε το πρωί έχει ψωμί η υπόθεση ενοριακών.. Μέχρι και τα συστημικά βουήξαν… Πήγα χθες να πάρω το μακελειό όπως κάθε μέρα από το 2017 και μετά και με ρώτησε μια νεαρή γιατί παίρνετε αυτή την εφημερίδα; Η απάντηση είναι απλή γιατί γράφει τα Σόδομα και Γόμορρα του παρακράτους και της μαφίας… Από τότε που ο Μόρφου ο μητροπολίτης και άλλοι προειδοποιούσαν για την ασθένεια εξ ανατολάς που φάνηκε 19..

Comments are closed.