Τι λες ρε Ισλαμόφιλε Μπολσεβίκε; Δημήτρης Πουλικάκος: “Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένα κακομαθημένο χιπστεράκι της εποχής!!!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Με σχόλια που σίγουρα θα προκαλέσουν, ο γνωστός ηθοποιός, Δημήτρης Πουλικάκος, μίλησε για το Μέγα Αλέξανδρο, τον οποίο αποκάλεσε «χιπστεράκι της εποχής», τη Μακεδονία, τον Μίκη Θεοδωράκη αλλά και την κάνναβη, στην πρωινή εκπομπή του Ant1.
«Ο Μέγας Αλέξανδρος κατά κάποιο τρόπο βοήθησε στο να καταστραφεί η Ελλάδα. Τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος; Ένα κακομαθημένο χιπστεράκι της εποχής.

Η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της, όπως λέμε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Τα ψάρια του Αιγαίου τα ψαρεύουν και οι μεν και οι δε.
Αυτό με τον Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο ήταν άθλιο. Είναι εμπρηστικά αυτά που λέει.»

Οσο για την κάνναβη ο Δημήτρης Πουλικάκος λέει:

«Πρέπει να νομιμοποιηθεί η χρήση και της φαρμακευτικής κάνναβης και της ψυχαγωγικής. Έχει πεθάνει ποτέ κανένας από χασίς, από φούντα»;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ρε Μεγα Πουλικακη ποσο σε πληρωσε το Μεγα Συστημα για να ξεστομισεις αυτες τις Μεγα Αθλιοτητες;
    Ζηλευεις εεε; Ριχνεις το δηλητηριο σου που δεν εισαι τιποτα;

  2. Αυτό είναι που λένε “Είμαι αδιόρθωτος!”. Κρίμα

  3. Εχει γεράσει και τα εχει χάσει σε σημείο επικινδυνο;;;; Η ειναι ενας απλός προδότης, οπως τόσοι και τόσοι αλλοι;;;; Τι απο τα δυο;;;; Οπως κι αν εχει παντως, ειναι ακρως επικίνδυνος.

  4. αστα ρε πουλικακο…ρουφα καλυτερα κανα μπαφο παρα να μιλας……εδω που τα λεμε, κοψε και τη φουντα γιατι σε χαλαει…εχεις καει…

  5. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΦΟΥΝΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΑΣΙΚΛΗ.
    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Comments are closed.