«Σε αυτή την Ελλάδα ζούμε να το ξέρετε»: Άφησαν αβοήθητους χειρουργημένο καρκινοπαθή και παιδί ΑμεΑ μέσα στο τρένο

Κοινοποίηση:
Efialtis-s-treno-

Έναν άνευ προηγουμένου Γολγοθά ανέβηκε μία οικογένεια από τη Λάρισα η οποία επέστρεφε προχθές Πέμπτη με το τρένο από την Αθήνα όπου είχε μεταβεί για μία σοβαρή χειρουργική επέμβαση ο καρκινοπαθής πατέρας. Στο τρένο επέβαινε επίσης η σύζυγος και το ένα τους παιδί με ειδικές ανάγκες.

Όπως κατήγγειλε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κόρη της οικογένειας, «το τρένο έφτασε στην Λάρισα στις 6:30, η μάνα μου μέχρι να ετοιμάσει τον πατέρα μου μετά από το δύσκολο χειρουργείο που είχε και μέχρι να ετοιμάσει τον αδερφό μου δεν πρόλαβαν να κατέβουν». Προσθέτει δε, πως «δεν την βοήθησε κανένας να κατέβει γρήγορα από το τρένο και έτσι το τρένο έφυγε αμέσως με προορισμό για Κατερίνη. Στην μέση τις διαδρομής κατάλαβε η μάνα μου ότι δεν πρόλαβε να κατέβει και τους έλεγε να σταματήσει το τρένο και κανένας δεν έπαιρνε την ευθύνη…»

Ακολούθησαν τραγικές σκηνές, καθώς όπως εξηγεί, ο χειρουργημένος καρκινοπαθής πατέρας της «αγχώθηκε και μέσα στο τρένο λιποθύμησε και έκανε συνέχεια εμετό και ένα παιδί με ειδικές ανάγκες άρχισε να κλαίει και να τσιρίζει από τον φόβο του».

Καταλήγει λέγοντας με απογοήτευση πως «κανένας δεν σεβάστηκε τον χειρουργημένο πατέρα μου, ούτε καν τον αδελφό μου που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Σε αυτή την Ελλάδα ζούμε να το ξέρετε…»

Πηγή: onlarissa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Έτσι όπως τα λες… γεμίσαμε άθεους κίναιδους ψυχοπαθείς ψυχικά ανώμαλους διπρόσωπα φίδια δίποδα κτήνη και σιχαμένα μουνόπανα… μετρημένοι στα δάχτυλα οι καλοί και σωστοί άνθρωποι…ας γίνει πυρηνικός όλεθρος κι όσοι πεθάνουν κι όσοι ζήσουν…δε σώζεται η κατάσταση, κάθε μέρα κ χειρότερα. Πιο κάτω δε πάει… μετά συναντάς Άδη 😶

  2. Δυστυχώς το ξέρουμε. Τελικά, πώς έφτασαν στον προορισμό τους;

  3. Δεν θέλω γκρίνια δεν θέλω ου για αυτήν την Ελλάδα ψηφίζεται όλα αυτά τα χρόνια τι όχι;

  4. Ξεσκίστε τούς άχρηστους ! Ζητάνε καί bonus παραγωγικοτητος !

  5. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ
    Δεν υπαρχει πανω απο 5% με λιγο ιχνος ανθρωπιας.(αυτο σας το λεω με πολλη μα πολλη πειρα)
    Ξερετε ποσο ποσο δυσκολη και με ποσο αγωνα ειναι η καθημερινοτητα τους
    Ξερετε ποσο ψυχικη δυναμη θα τους δυναται αν ενιωθε αυτη οι οικογενεια εστω και μια τυπικη για πολλους απο εσας βοηθεια.
    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ

Comments are closed.