Δημοσκόπηση του κολλητού του Τσίπρα! Θα μας τρελάνουν! Δίνει διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ…………

Κοινοποίηση:
tsipras-mitsotakis-dimoskopiseis

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα τουλάχιστον ως προς τη διαφορά ποσοστών μεταξύ ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ

σε σχέση με την έρευνα της ΠΑΜΑΚ που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα το βράδυ στον ΣΚΑΪ, αποτυπώνει η δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ RESEARCH

Και αυτό διότι στην πρόθεση ψήφου η διαφορά των δύο πρώτων κομμάτων είναι κάτω από 5%, ενώ υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό αναποφάσιστων, περίπου 1.000.000 άνθρωποι με βάση τη δημοσκόπηση, την ίδια ώρα που η συσπείρωση της ΝΔ βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, και όλα αυτά διαμορφώνουν, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας ένα σκηνικό ανατροπής, κάτι που μένει να φανεί και στη συνέχεια.

Το σίγουρο και αυτό που αποτυπώνεται σε ακόμη μια δημοσκόπηση είναι πως η μάχη για την 3η θέση φαίνεται να έχει κερδηθεί για το Κίνημα Αλλαγής που έχει περιθώρια να μπει και άλλο «σφήνα» στο δίπολο ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου σύμφωνα με την έρευνα της ΚΑΠΑ RESEARCH

ΣΥΡΙΖΑ 17

ΝΔ 21,8

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7,1

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 8,7

ΚΚΕ 5,9

ΑΝΕΛ 2,4

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,2

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 1,7

ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,1

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1,4

ΑΛΛΟ 4,9

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 25,8

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η πραγματικη δημοσκοπηση γινεται αφου δημοσιευθει η πρωτη , η μαγειρεμενη…
    Και πανω στις αντιδρασεις βγαζουν τις δικες τους δημοσκοπησεις (ξερουμε οτι διαθετουν επιτελειο ολοκληρο για αυτον τον λογο..) που φυσικα δεν μας ανακοινωνουν… αυτη ειναι μια απο τις μεθοδους δημοσκοπησης τρομαρα τους… Τους εχουν καταλαβει και τα παιδια ακομη…

  2. Είναι απιστευτοι οι τυποι!!Παραλιγο να μας πουν ότι είναι πρωτο κομμα.Αν το πιστευουν ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα !!!! Και το πηδημα θα είναι δυνατο λεβεντες μου!!!!

  3. MΠOΥΡΔΕΣ ,για να κρατησουν τον τσιπρρρ στην εξουσια δεν δισταζουν να μαγειρευουν τις δημοσκοπησεις , και βεβαια για να μην εκτεθουν στο τελος (γιατι ξερουν την αληθεια) μεγαλωνουν το ποσοστο των αναποφασιστων ωστε κατοπιν να μας πουν οτι τελικα ολοι οι αναποφασιστοι ψηφισαν ΝΔ.

Comments are closed.