Γκέι πατέρας σκότωσε την 18 μηνών υιοθετημένη κόρη του γιατί νόμιζε ότι ήταν ο σατανάς !

Κοινοποίηση:
2d9638f7220495913167f2ce1510fff2

Ο 31χρονος Μάθιου Σκούλι Χικς κατηγορείται ότι σκότωσε την 18 μηνών κόρη του, Έλσι, αφού την κακοποιούσε για πολλούς μήνες. Ο Μάθιου και ο σύντροφός του υιοθέτησαν την κόρη τους τον Σεπτέμβριο 2015 και η διαδικασία ολοκληρώθηκε 8 μήνες αργότερα.

Πέθανε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ουαλίας, όταν οι γιατροί αποφάσισαν να απενεργοποιήσουν τον αναπνευστήρα της, επειδή δεν είχε ελπίδες επιβίωσης. Μετά τον θάνατο της Έλσι, οι αστυνομικοί εξέτασαν τις ηλεκτρονικές συσκευές του Μάθιου Σκούλι Χικς και βρήκαν μηνύματα που είχε στείλει σε ένα φίλο του «Περνάω μια κόλαση με την Έλσι. Οι ώρες του φαγητού και του ύπνου είναι σαν εφιάλτες. Ουρλιάζει εδώ και 10 λεπτά.»
c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-294

Στις 29 Σεπτεμβρίου είχε στείλει το μήνυμα «Η Έλσι είναι σαν το σατανά ντυμένο με κοpιτσίστικο φόρεμα.» Ο 31χρονος Μάθιου Σκούλι Χικς κατηγορείται ότι σκότωσε την 18 μηνών κόρη του, Έλσι, αφού την κακοποιούσε για πολλούς μήνες. Eδώ αποχωρεί από το δικαστήριο της Ουαλίας. Ο εισαγγελέας Πωλ Λιούις ανέφερε: «Η Έλσι βρέθηκε αναίσθητη από το παραϊατρικό προσωπικό μετά την επίθεση που είχε δεχτεί από τον Σκούλι Χικς στο σπίτι τους στο Κάρντιφ στις 25 Μαΐου του περασμένου έτους. Οι τραυματισμοί που προκάλεσαν τον θάνατό της έγιναν από τον εναγόμενο λίγο πριν καλέσει το 166 εκείνη την μέρα.»

Ένα σκίτσο δικαστηρίου του Μάθιου Σκούλι Χικς: Κακοποιούσε την κόρη του, ενώ ο σύντροφός του, Γκρεγκ, δούλευε ως διευθυντής σε μια εταιρία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


«Όταν ο Γκρεγκ γύρισε σπίτι από την δουλειά εκείνη την μέρα, ο Μάθιου του είπε ότι η Έλσι είχε πέσει στην κουζίνα του σπιτιού τους το πρωί», ανέφερε ο εισαγγελέας. Ωστόσο, μετά τον θάνατό της επανεξετάστηκε μια ακτινογραφία στο πόδι που είχε κάνει παλαιότερα η Έλσι. Σε αυτή την ακτινογραφία διαπιστώθηκε ότι η Έλσι υπέφερε από 2 κατάγματα, ένα κοντά στον αστράγαλο και ένα ακριβώς πάνω από το γόνατο. Επίσης, πολλοί γείτονες του ζευγαριού υποστήριξαν ότι είχαν ακούσει πολλές φορές την μικρή να κλαίει και τον Χικς να της φωνάζει. Η δίκη του Μάθιου Σκούλι Χικς αναμένεται να διαρκέσει 2 βδομάδες.

«Το σύνολο των ιατρικών αποδείξεων είναι πιθανόν να αποδεικνύουν ότι εκτός από τα πρόσφατα τραύματα, τα καταστροφικά τραύματα του εγκεφάλου και οι αιμορραγίες του αμφιβληστροειδούς πρέπει να οφείλονται σε τραύμα που υπέστη ακριβώς πριν την κατάρρευσή της και την κλήση στο 166. Η Έλσι ήταν 18 μηνών και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να προκαλέσει αυτά τα τραύματα στον εαυτό της», δήλωσε ο εισαγγελέας. Ο 31χρονος αρνείται ότι δολοφόνησε την κόρη του. Το προσωπικό του ασθενοφόρου που έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού είπε, ότι ο Χικς δεν ανέφερε τίποτα για κανέναν τραυματισμό στο τηλεφώνημά του. Το μόνο που είπε ήταν ότι η κόρη του έκλαιγε και φώναζε και μετά κατέρρευσε. [dailymail]

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ Ο ΑΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΕΙ ΜΕΤΡΙΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ
    Ο Πούτιν δεν αστειεύεται: Μειώνονται σταθερά οι μετανάστες στη Ρωσία
    Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 18:06
    Όταν σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες αυξάνονται συνεχώς.

    Ο αριθμός των παράνομων μεταναστών στη Ρωσία μειώνεται, δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εσωτερικών Αλεξάντρ Γκαροβόι. «Το ποσοστό των παράνομων μεταναστών, μειώνεται και την παρούσα στιγμή φθάνουν τα 2,6 εκατομμύρια», δήλωσε σε ομιλία του στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (άνω βουλή-σ.σ)

    Ο Γκαροβόι είπε ότι παρατηρείται μια τάση μείωσης του αριθμού των παράνομων μεταναστών και πως λαμβάνονται μέτρα ώστε να είναι όσον το δυνατόν λιγότεροι. Ανακοίνωσε μάλιστα, ότι ήδη έχει απαγορευθεί η είσοδος στη Ρωσία 2 εκατομμυρίωνξένων πολιτών.

    Το Σεπτέμβριο είχε ανακοινωθεί, ότι στο πρώτο εξάμηνο του 2017 οι αφίξεις μεταναστών που έφθασαν νόμιμα στη Ρωσία προσέγγισαν τις αφίξεις μεταναστών του 2011, που σημαίνει ότι οι αφίξεις μεταναστών μειώθηκαν στο διάστημα αυτό ενώ αυξήθηκαν οι αναχωρήσεις από τη Ρωσία.

    Αν μάλιστα δεν συνυπολογίζονταν οι μετανάστες που έφθασαν από την Ουκρανία, οι αφίξεις ξένων μεταναστών στη Ρωσία θα κυμαίνονταν στα επίπεδα του 2010. Δεδομένου δε ότι μειώνεται γενικά η γεννητικότητα, οι μετανάστες έπαψαν να καλύπτουν τα δημογραφικά κενά που δημιουργούνται εξαιτίας αυτής της πτωτικής τάσης που παρατηρείται στη γεννητικότητα.

  2. Η ΑΠΟΚΑΘΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΝΣ
    Εύα Κουμαριανού
    Η Εύα Κουμαριανού (Πειραιάς 1954-) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και χορεύτρια.
    Βιογραφία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
    Γεννήθηκε ως Κωνσταντίνος Γαβριήλ. Δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της και έζησε τα παιδικά χρόνια με τη μητέρα της. Όταν ήταν 10 ετών μπήκε σε αναμορφωτήριο και στα 12 μπήκε στη φυλακή, όπου υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από έναν συγκρατούμενό της[1].

    Όταν ενηλικιώθηκε σπούδασε θέατρο και χορό στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη.[2]

    Έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις για να γίνει η εμφάνισή της πιο θηλυκή, ωστόσο εγχείριση επαναπροσδιορισμού φύλου δεν έκανε ποτέ[3]. Σε ηλικία 22 ετών έφυγε οριστικά από το σπίτι της και με τη μητέρα της δεν έχει καμία σχέση μέχρι σήμερα[4].

    Από το 1996 κάνει drag show στο club Κούκλες[5] και από το 2010 είναι ενεργό μέλος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών. Το 2012 κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της με τίτλο Το ταξίδι της ζωής μου από τις εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης[6].

  3. Τώρα: Πανικός στην Πολωνία μετά από επίθεση αγνώστου σε εμπορικό κέντρο
    Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 18:37
    Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

    Τον τρόμο βίωσαν πριν από λίγο οι παρευρισκόμενοι σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Πολωνίας στην πόλη Stalowa Wola , όταν ένας 27χρονος άρχισε να επιτίθεται με μαχαίρι εναντίον του πλήθους.

    Οι πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν από ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο για έναν νεκρό και 7 τραυματίες, μερικοί από αυτούς σοβαρά.

    Ο δράστης έχει συλληφθεί έπειτα από αστραπιαία επιχείρηση της αστυνομίας, που τον εγκλώβισε μέσα στο εμπορικό κέντρο.

  4. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΔΛΔ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ
    Εν τω μεταξύ στην Υεμένη στέλνουν μαζικά τα μικρά παιδιά να πολεμήσουν!
    Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 17:54
    Με μάλιστα μετά από υπουργική εισήγηση!

    Ο «υπουργός» Νεότητας και Αθλητισμού της κυβέρνησης των ανταρτών στην Υεμένη, την οποία δεν αναγνωρίζει η διεθνής κοινότητα, πρότεινε σήμερα να ανασταλούν τα μαθήματα στα σχολεία για διάστημα ενός έτους προκειμένου να σταλούν οι μαθητές και οι καθηγητές τους στο μέτωπο ώστε να «κερδίσουν τον πόλεμο».

    «Και εάν το σχολείο είχε αναστείλει τα μαθήματα για ένα έτος και όλοι οι νέοι και οι καθηγητές τους έπαιρναν τα όπλα; Δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε το μέτωπο (των ανταρτών) με εκατοντάδες χιλιάδες (μαχητές) και να κερδίσουμε τον πόλεμο;» έγραψε ο Χασάν Ζαΐντ στον λογαριασμό του στο Facebook.

    Την Κυριακή, την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς, οι αίθουσες των τάξεων στις περιοχές που ελέγχουν οι αντάρτες, ιδίως στη Σαναά, ήταν στο μεγαλύτερο μέρος τους άδειες λόγω της απεργίας των καθηγητών, που δεν πληρώνονται εδώ και περίπου ένα χρόνο. Το «πρώτο κουδούνι» είχε αναβληθεί γα τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

    «Κλείνετε τα σχολεία υπό το πρόσχημα μιας απεργίας και όταν εμείς σκεφτόμαστε έναν τρόπο ώστε να εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας την κατάσταση αυτή εσείς προσβάλλεστε» είπε ο Ζαϊντ απευθυνόμενος σε όλους όσοι τον επικρίνουν.

    «Και εάν αφήναμε τα παιδιά να σπουδάσουν και (στέλναμε) τους υπουργούς και τους σωματοφύλακές τους στο μέτωπο; Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίζαμε τη νίκη και μια μελλοντική ευημερία» του απάντησε ένας επικριτής του.

    «Είναι δυνατόν τέτοιου είδους προτάσεις να διατυπώνονται από έναν μορφωμένο άνθρωπο που διατελεί υπουργός Νεότητας και Αθλητισμού;» διερωτήθηκε ένας άλλος.

    Ο πόλεμος στην Υεμένη έχει στοιχίσει την ζωή σε 8.650 ανθρώπους και έχει προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 58.000 ανθρώπων από τότε που ο αραβικός συνασπισμός άρχισε τις επιχειρήσεις τον Μάρτιο του 2015 προκαλώντας σοβαρή ανθρωπιστική κρίση, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

  5. Μετά από γλώσσα, ιστορία και πίστη καταργούν και αυτό, το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
    Παρασκευή, 07 Ιούλιος 2017 11:15
    Μετά από την υποβάθμιση της πίστης, της ιστορίας και της ελληνικής γλώσσας, βάσει του δόγματος Κίσινγκερ, «κόβονται» και τα Μαθηματικά.

    Συγκεκριμένα τα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας δεν θα είναι πλέον εξεταζόμενο μάθημα για την εισαγωγή στα παιδαγωγικά τμήματα των ΑΕΙ.

    Οι δάσκαλοι δηλαδή που διδάσκουν τα παιδιά δεν θα γνωρίζουν μαθηματικά.

    Πρόκειται για μία ακόμη αλλαγή στο σύστημα των εξετάσεων, η οποία θα εφαρμοστεί από τους υποψηφίους του 2018.

    Εκτός αυτού, το υπουργείο Παιδείας έχει προαναγγείλει μία ακόμη αλλαγή, ριζική αυτή τη φορά, του συστήματος, με πρώτη χρονιά εφαρμογής το 2020.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», με ρύθμιση που έχει περιληφθεί στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, καταργείται το 4ο πεδίο των επιστημών εκπαίδευσης και στο εξής τα τμήματα που κατατάσσονταν στο πεδίο θα εντάσσονται σε όλα τα υπόλοιπα πεδία.

    Οι εν λόγω ρυθμίσεις προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ).

    Οι μαθηματικοί, παίρνοντας την σκυτάλη από τους φιλόλογους, μιλούν για «υποβάθμιση της μαθηματικής εκπαίδευσης και περιθωριοποίηση της βαρύτητας των σχετικών μαθημάτων στο σχολείο και στα προσόντα των υποψηφίων που διαγωνίζονται για τη συνέχιση των σπουδών τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση».

    «Με αυξημένη ανησυχία παρατηρούμε ότι οι επιστήμες εκπαίδευσης αφενός δεν περιλαμβάνονται σε έναν ενιαίο πολυμεταβλητό σχεδιασμό με την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (καθηγητικές σχολές), αφετέρου ότι η μαθηματική ικανότητα εξορίζεται από το ακαδημαϊκό προφίλ των υποψηφίων για σπουδές με προοπτική απασχόλησης στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση», προσθέτουν, μεταξύ άλλων.

    Η ΕΜΕ είναι της άποψης πως «οι δάσκαλοι πρέπει να ξέρουν Μαθηματικά» και δεν έχουν άδικο.

    Η γνώση μαθηματικών βάζει σε τάξη την σκέψη των ανθρώπων.

    Δεν είναι τυχαίο πως τα Αρχαία Ελληνικά, η πιο πλούσια και δομημένη γλώσσα της ανθρωπότητας, βασίζεται στα Μαθηματικά. Πρώτα υπήρξαν τα Μαθηματικά και μετά η Ελληνική Γλώσσα, η οποία διέπεται από μουσική αρμονία, ακριβώς λόγω των μαθηματικών κανόνων που ενέχει.

    Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τα παιδιά με έφεση στα Μαθηματικά έχουν πολλές καλές επιδόσεις στο Συντακτικό της Αρχαίας Ελληνικής.

    Οι δάσκαλοι χωρίς γνώσεις μαθηματικών, σε συνδυασμό με την υποβάθμιση της ιστορίας και της Ελληνικής Γλώσσας, τι θα συμβουλεύουν τα παιδιά να μάθουν;

    Λέτε όλα αυτά να είναι τυχαία; Προωθούν σε πανελλήνιο επίπεδο της αμορφωσιά και την άτακτη σκέψη; Σκεφτείτε…

Comments are closed.