Άννα Παναγιωτοπούλου: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στη σπουδαία ηθοποιό

Κοινοποίηση:
tkdkidi

Στο Νεκροταφείο Ζωγράφου πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου, η  οποία έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο, σε ηλικία 76 ετών, έπειτα από μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Από τους πρώτους που κατέφθασαν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για την αγαπημένη φίλη του.

«Με την Άννα γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο. Νομίζαμε ότι… σχεδόν δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Έχασα τη μισή μου ζωή στο θέατρο» είχε δηλώσει ο γνωστός σκηνοθέτης πριν λίγες μέρες.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που έδωσαν το παρόν ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Διονύσης Τσακνής, ο Ρήγας Αξελό, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ο Αντώνης Λουδάρος και ο Γιώργος Κιμούλης.

Σταμάτης Φασουλής – Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Σταμάτης Φασουλής – Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Γιώργος Κιμούλης

Κάτια Δανδουλάκη

Αντώνης Λουδάρος – Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου

Διονύσης Τσακνής – Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Ρήγας Αξελός – Διονύσης Τσακνής

Άννα Μονογιού

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Άννα Παναγιωτοπούλου μέσα από τους τηλεοπτικούς ρόλους στις σειρές «Οι Τρεις Χάριτες» και «Dolce Vita» στο MEGA, ενώ είχε στο ενεργητικό της μία σπουδαία μακρόχρονη πορεία στο θέατρο με κορυφαίες συνεργασίες και ερμηνείες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response