Άγιοι Ανάργυροι: Τι ποινές αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Κοινοποίηση:
dolofonia-agioi-anargiroi

Το πόρισμα της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που έκανε έρευνα για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων αναμένεται να παραδοθεί στον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττική την Παρασκευή.

Όπως αναφέρουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, πειθαρχικές κυρώσεις αναμένεται να έχουν τέσσερις από τους συνολικά πέντε αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση της Κυριακής Γρίβας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία λένε ότι ο «πέλεκυς» για την επόπτρια που ήταν μπροστά στο συμβάν αναμένεται να είναι βαρύς, όπως βαρύς πιθανότατα να είναι και για τον σκοπό του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Μικρότερες ποινές θα έχει η οδηγός της επόπτριας και ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ενώ δεν αποκλείεται να μην δοθεί πειθαρχική ποινή στην αξιωματικό υπηρεσίας.

Ποιες ποινές αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους
Οι ποινές με τις οποίες είναι αντιμέτωποι οι αστυνομικοί, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «βαριές».

Μερικές από αυτές που ενδέχεται να έχουν οι αστυνομικοί, είναι παράβαση καθήκοντος και παράληψη λύτρωσης για απώλεια ζωής που επιφέρουν, το ερώτημα της απόταξης από το σώμα, την αργία με απώλεια μισθού, αργία έως 1,5 έτος ή και μη απολαβή μισθού για 6 ή 7 μήνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αν μια αθώα πολίτης (γυναίκα) πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να προστατευτεί μιας και το αστυνομικό τμήμα θεωρείται άσυλο και χώρος που παρέχει προστασία στους πολίτες που κινδυνεύει η ζωή τους για τον οποιοδήποτε λόγο και στο τέλος καταλήγει νεκρή έξω από το αστυνομικό τμήμα.

    Μου αρέσει πάντως που αναρωτιέστε για τις ποινές που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί?

    Για μένα προσωπικά ο μοναδικός ένοχος που πρέπει να τιμωρηθεί και πειθαρχικά και ποινικά και ο μοναδικός αστυνομικός που πραγματικά είναι ντροπή να φοράει την στολή / το εθνόσημο και τα γαλόνια που φοράει είναι ο Αρχιφύλακας που ήταν και ο σκοπός στο φυλάκιο και απλά έβλεπε τον άντρα δράστη να μαχαιρώνει την κοπέλα έξω από το αστυνομικό τμήμα αυτός πρέπει να αποταχθεί/απολυθεί (ατιμωτικά) από την αστυνομία να χάσει όλα του τα δικαιώματα ακόμα και της σύνταξης από την αστυνομία

    για τους υπόλοιπους μου είναι αδιάφορο αν φάνε ποινή ή όχι

    αλήθεια δεν αναρωτιέστε για την ποινή θα έχει ο άντρας δολοφόνος της αθώας κοπέλας που την μαχαίρωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα οποίος το έκανε με πρόθεση και δόλο όχι γιατί ότι ποινή και να του δώσει η ελληνική δικαιοσύνη είναι απλά χάδι η αδικημένη είναι η άτυχη κοπέλα που έχασε την ζωή της.

    εγώ το μόνο που ελπίζω είναι να βρεθεί ένας να του φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι όπως του αξίζει.

  2. Η καινούργια έννοια του “βαρυποινιτη”… απώλεια μισθού για 6-7 μήνες…!!! Είναι δυνατόν να μην “σωφρονιστει”…για την πράξη του…? Σοβαρά τώρα…? Πόση πλάκα έχετε πια…? Μόνο και μόνο που μέσα στο αστυνομικό τμήμα είπαν το μαγικό… πάρε τηλέφωνο στο 100… έπρεπε να φάνε από 2 “ισόβιες” έκαστος !!! Αυτά το 2024 !!! στο Koulistan –
    Bananistan – Greconanistan – Αυνανισταν !!!
    Ίχνος ντροπής ρε γελοία υποκείμενα..? Ίχνος..?

Leave a Response