Γιατί ρε Νίκο γιατί ρε Γιώργο!! Αυτή είναι η ακροδεξιά δημοσιογράφος , μητέρα 6 παιδιών( ένα υιοθετημένο από Ρουμανία) που την κατηγορούν για τις σφαίρες! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
nina

Tην βρήκαμε και μίλησε στο ΜΑΚΕLEIO.GR

Μια γυναίκα από το αντίθετο στρατόπεδο τους ξεβράκωσε!
Βγήκε με την μούρη της, λέγοντας όνομα και επίθετο. Βγήκε χωρίς κουκούλα και κράνος και τους είπε χύμα, πρόσωπο με πρόσωπο.

Με μήνυμά της στα social media η πρόεδρος της κίνησης «Ελλήνων Πολιτεία» Νίνα Παυλίδου αναφέρει με αφορμή το συλλαλητήριο της Κυριακής για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων: «Μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις…», λέει η Παυλίδου. «Την Κυριακή λοιπόν αγαπητοί Συνέλληνες αν δεν τους τελειώσουμε, θα μας τελειώσουν. Να είμαστε όλοι εκεί». Ποια είναι όμως η Νινα Παυλιδου; H στήλη την έψαξε και την βρήκε όχι στην Ελλάδα στην Γερμανία!

kentriko nina b

Η σπουδαγμένη στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία δημοσιογράφος, ζει από τα φοιτητικά της χρόνια στην Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία κοντά στο Ντόρντμουντ!

Δεν παροτρύνει σε βία κάνοντας αναφορά σε σφαίρες την ρωτήσαμε;

«Είμαι κατά την βίας, αλλά έχουμε να κάνουμε με προδότες. Καλό είναι πολλές φορές οι προδότες να νιώθουν και λίγο φόβο-και ο άγιος εξάλλου φοβερά θέλει».

Στην ερώτηση αν κάνει επανάσταση από το facebook μας είπε:

«Ζω από τα 19 μου στην Γερμανία, έχω 6 παιδιά και δεν θέλω να καταστρέψουν την πατρίδα μου. Το facebook είναι ένας τρόπος να επικοινωνώ με τους συμπατριώτες μου, αν εσείς μου βρείτε άλλον τρόπο να μου τον πείτε».

Η κ. Παυλίδου έχει στο ενεργητικό της  πολλαπλές παρεμβάσεις σε γερμανικές εκπομπές, αλλά ακόμα και στο Γερμανικό Κοινοβούλιο, δίνοντας έμφαση στα βάρβαρα οικονομικά μέτρα που έχουν ισοπεδώσει την ελληνική κοινωνία.

kentriko nina a

Στην ερώτηση αν είναι φασίστρια όπως την αποκαλούν μετα την τοποθέτηση περί σφαιρών μας λέει: « Μα τι καραμέλα αυτό με τον φασισμό. Είμαι Ελληνίδα, αν ήμουν με τον Ρουβίκωνα ο Τσίπρας θα με φώναζε για καφέ στου Μαξίμου». Η απόγονη -και νιώθει ιδιαίτερα περιφανή για αυτό – της οικογένειας του ήρωα Φώτη Τζαβέλλα την Κυριακή θα βρεθεί στην πλατεία συντάγματος για να κυματίσει την Ελληνική σημαία. Η ίδια , είχε συγκινήσει πριν από πολλά χρόνια την τοπική κοινωνία της Γερμανίας, όταν Ρουμάνα γειτόνισσα της, κρίθηκε από Δικαστήριο ακατάλληλη για την κηδεμονία της μικρής της κόρης. Η Νίνα Παυλίδου, δεν δίστασε να υιοθετήσει το 4 ετών κοριτσάκι, μεγαλώνοντας την οικογένεια της από πέντε παιδιά σε έξι.

Kαι τώρα δείτε πως έπαιξε το θέμα στα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1

Και εδώ το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ δείτε το εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ !!!
    Κάτι χατζηλαλάκια και κάτι λειψαρχιδ@κια, τον πούλο και δρόμο από την Ελλάδα μας …
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα , ΛΕΡΕΣ – ΧΟΛΕΡΕΣ …

  2. χατζηλαλακη άντε και π…..ξου με τον πρεντ ή με όποιον γράφει η πολυτελής πανάκριβη ατζέντα σου. εσύ σκασε λοιπον . θελει κάκαλα για ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ . εσυ αποδεικνύεις τι έχεις …..

  3. Μπράβο στη μαγκίτισα…

Comments are closed.