ΜΑΖΕΨΟΥ ΝΙΝΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    tsipras

    Με μήνυμά της στα social media η πρόεδρος της κίνησης «Ελλήνων Πολιτεία» Νίνα Παυλίδου αναφέρει με αφορμή το συλλαλητήριο της Κυριακής για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων:

    «Μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις…». «Πάμε στο Σύνταγμα να τους αποτελειώσουμε», λέει η Παυλίδου γιατί αλλιώς, «θα μας τελειώσουν. Την Κυριακή λοιπόν αγαπητοί Συνέλληνες αν δεν τους τελειώσουμε, θα μας τελειώσουν. Να είμαστε όλοι εκεί».

    Δείτε το βίντεο εδώ

    Η πρωινή βάρδια του makeleio.gr δεν συμφωνεί τα λεγόμενα της συγκεκριμένης κυρίας!
    Θα μπορούσε να κάνει πολύ καλή παρέα πάντως με Φλαμπουράρη, τον γιο του Νίκου Βουτση και πολλούς άλλους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ
    Οι πατριώτες και οι νοικοκύρηδες δεν εκφράζονται έτσι!
    Έλεος με τον καθένα και την καθεμία που από το facebook θέλει να σώσει τον κόσμο!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Τι συμβαίνει με την πρωινή βάρδια Στέφανε Χίο μου συριζει βρωμικα

    2. Τι συμβαίνει με την πρωινή βάρδια του μακελειό Στέφανε Χίο

    3. Εντάξει, αυτά τώρα είναι ανοησίες που δεν έχουν κανένα νόημα. Θες να εκτελέσεις πολιτκά (γιατί από την “πολιτική” αντλούν την “δύναμη” για την συνεχή καταστραοφή της Ελλάδας) τους προδότες; Ψήφο στην Χρυσή Αυγή, να γίνει κυβέρνηση και όλοι αυτοί οι φασίστες που μας κυβερνούν θα πάρουν δρόμο νύχτα. Ούτε σφαίρες ούτε οποιαδήποτε άλλη (μαφιόζικη) ανοησία θα σώσει την Ελλάδα κια τους Έλληνες. Όπου και να γυρίσεις στην Ελλάδα “μαφίες” (και ανοησίες) βρίσκεις. Φτάνει πια.

      1. αντε καλά…δεν πρόκειται να σωθούμε τελικά..καλά είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι όλοι μες την βουλή είναι προδότες;;;ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ;;;;΄΄΄παίζει τον ρόλο της και η ΧΑ για να υπάρχει ισορροπία…πόσο μυαλό θέλει;;;ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ..ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ….ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ..ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΙΑ..ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!

    4. Μπράβο στην κυρία! Και σφαίρες όχι μόνο για τους προδότες αλλά για όλους τους δημοκράτες.

      1. Εσύ θες ένα ζουρλομανδύα και στο Δαφνί γρήγορα.

    5. δεν υπάρχει αμφιβολία οτι γυναίκα θα ριξει την πρώτη σφαίρα , οι άνδρες της χώρας έμειναν χωρίς μπάλες απ’οτι φαίνεται.

    6. Πρωινάδες είστε πολύ μαλακες που δεν στηρίζεται τις απόψεις της κυρίας!!!
      Ουσττ λαμόγια !!!!

    7. Ρουφάει το σιρόπι φτύνει κ τα κουκούτσα!!!!!

    8. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ. Κ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    9. Βίντεο δεν μπόρεσα να δω, αλλα απο τα γραφόμενα, δεν βλεπω κατι στραβό. Ετςι ακριβως ειναι τα πραγματα, δυςτυχως. Οι ανθρωποι αυτοι που μας κυβερνανε, πρεπει να ξεκουμπιστουν, ειναι άκρως επικίνδυνοι για ολους μας και κυριως για την πατριδα. Να τους στείλουμε σπιτια τους. Γιατι μπορει μονο ο Ρουβικωνας να εξαπολύει απειλές;;;; Πιοι ειναι αυτοι που απειλούν πως θα χυθεί αιμα την Κυριακή;;; Γιατι δεν τους βρίσκουν να τους μαζέψουν για τρομοκρατία;;; Γιατι αυτο ακριβως κανουν. Ειναι τρομοκράτες. Ας τους μαζεψει αυτο το άχρηστο κράτος επιτελους. Αλλα μαλλον δεν θέλει. Να που τους ειναι χρήσιμοι. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κοσμο. Αλλα οταν η τρομοκρατία ειναι αριςτερη, τοτε βαφτίζεται αντίσταση ε;;;;

    10. ΠΟλύ Σωστή η άποψη μιλάει για προδότες και έχθρούς της πατρίδας.

    Comments are closed.