ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ! ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ…

    Κοινοποίηση:
    papadakis toskas

    «Ρε συ, είδες πριν λίγο τον Τόσκα στο Καλημέρα Ελλάδα» , μου λέει χτες το πρωί μαθητευόμενος δημοσιογράφος εδώ στο makeleio.gr! Tου απαντώ όχι δεν βλέπω Παπαδάκη!
    Μου λέει «βγήκε ο Τόκας και αντί να τα πει ο υπουργός, που μόνο αυτός ως υπουργός προστασίας του πολίτη είχε την είδηση , τον ρώτησε ο Παπαδάκης με πολύ περίεργο τρόπο».
    Έγινα περίεργος και εγώ!
    Είδα την εκπομπή!
    Ρε Γιώργο. Το έχεις εσύ ανάγκη να κάνεις τέτοιες εκπομπές με τον χουντικό Τόσκα, όπως τον έχει αποκαλέσει ο Γιάννης Μπαλάφας ,αλλά και ο Στάθης Παναγούλης.

    Δείτε με προσοχή το βίντεο!
    Και ξαφνικά από το πουθενά ο Παπαδάκης ρωτάει στο 13:00

    Γιώργο βγες και πες μας, ήταν προτηγανισμένη η συνέντευξη;
    Μάγκας ο μαθητευόμενος μας, το μυρίστηκε αμέσως

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ό Γεώργιος Παπαδάκης θα έπρεπε να έχει βγεί,σε συνταξη αλλά παραμένει ενεργός για να το παίρνει χοντρά.Γλύφει την εκάστωτε εξουσία και καλεί πάντα στελέχη πρώτης γραμμής από τα κόμματα που μας χρεοκόπησαν.Δεν είναι καθόλου σωστός.
      Εκείνος έστησε το σόου με το επεισόδιο με τις δύο άθλιες την Δούρουμ την Κανέλη και τον συναγωνιστή Κασιδιάρη.Ούτε μιά συγνώμη η άθλια και ανίκανη Δούρου για τους 24 νεκρούς στην Μάνδρα Αττικής.Μέχρι και την Βουλγάρα καθαρίστρια Κούνεβα είχε καλέσει στην εκπομπή του για να την διαφημίσει και να πάνε κάποιοι γελοίοι και καραγκιόζηδες Συριζαίοι να την ψηφίσουν και να τα παίρνει χοντρά από την Ευρωβουλή. Παπαδάκη είσαι κολαούζος της εξουσίας.Τελεία και παύλα.

    2. Αλήτη Παπαδάκη άντε ξύρισε το μουστάκι τομάρι άχρηστες που φοβάστε να μιλήσετε και να απαντήσετε όμως στους αρμόζει.

    3. Πιθηκόφατσα με μουστακι ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΣΚΑΣ
      Αυτό τα λέει όλα…

    4. Χουντικος ο Τοσκας;Απο που κι ως που.Εκτος αν εννοειτε την κοκκινη χουντα.Γιατι αν δεν εννοειτε την κοκκινη χουντα,αλλα εννοειτε αυτο που οι “δημοκρατες” αποκαλουν χουντα,δηλαδη την 21η Απριλιου,η μονη σχεση που εχει ο Τοσκας ειναι το οτι εισηχθει στην ΣΣΕ το 1972 και ο Παπαδοπουλος δυστυχως δεν τον πηρε χαμπαρι (η απλα τον αφησε στα πλαισια του δημοκρατικου του ανοιγματος,τις εκανε κατι τετοιες μαλακιες ο Γιωργης) και δεν τον πηγε για καφεδακι στου κυρ Μητσου την ΕΣΑ.Μακαρι να ηταν “χουντικος” ο Τοσκας.

    5. Ο σταλινοφασίστας υπουργός στην εκπομπή του πιστού προδότη της χώρας. Δεν παρακολυθώ TV και από το εν λόγω video θέλω να σχολιάσω ότι ο κ. Παπαδάκης είναι απλά εμετικός.

    6. Μα και ο Παπαδακης μακακας αριστερος ξεφτιλισμενος ειναι..Προσωπικα δεν τον βλεπω πια..

    7. όλοι αυτοί κατέστρεψαν την χώρα μας, λένε ότι τους επιτρέπεται, κανείς δεν έχει τα κάκαλα να πει αυτό που πιστεύει, είναι ανδρισμός αυτός, είναι περηφάνεια είναι γενναιότητα είναι ανδρεία;

    8. ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ. ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    9. Τοσκας υπουργος προστασιας των πισωγλεντηδων, αλλος ενας πουστοσυμοριτης συριζαιος.

    10. Ρε παιδιά η Θεσσαλονίκη αδειάζει….ξύπνησα και όλοι φεύγουν…που πάνε άραγε?

    11. ANTE KΩΛΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ; ΑΊ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ . ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ . ΕΣΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΟΥΣΤΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΣΚΑ . ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ . ΒΡΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ .
      ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΟΡΝΕΟ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ , ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ . ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΒΡΙΟΣ ; ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ; ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ; ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ; , ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ; ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ . ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΠΟΥ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ , ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΕΣ . ΛΥΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ . ΑΝ Η ΨΥΧΗ ΗΤΑΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ. . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ , ΘΑ ΤΑ ΣΙΧΑΘΟΥΝ . ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ , ΤΗΣ ΠΛΑΣΗΣ , ΚΟΛΕΘΡΑ , ΚΝΩΔΑΛΑ . ΑΊ ΣΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ ΣΑΣ . ΣΤΟΝ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ, ΣΤΟΝ ΒΑΆΛ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΡΕΣΚΕΣΤΕ .

    12. Το ένα σκατοκουμούνι δίνει πάσες στο άλλο.

    13. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΗΤΑΡΙΑ!

    Comments are closed.