Απίστευτο κράξιμο σε Μενεγάκη: Eίναι αμόρφωτη, αγράμματη, τυχερή, πολύ εργατική & άπληστη

Κοινοποίηση:
mene-660x330

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την παρουσιάστρια του Alpha, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα είπε για την Ελένη Μενεγάκη:

«Δεν πέφτει αυτή ποτέ! Είναι σαν το Game of Thrones. Απλώς η βασίλισσα θα παίζει πια σε ένα βασίλειο χωρίς υπηκόους», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος. Η συνέχεια των όσων είπε ο γνωστός σχεδιαστής δεν είχε προηγούμενο: «Τόση αγραμματοσύνη σε τόσο κοντή γυναίκα με μεγάλο πρόσωπο είναι πάρα πολύ σπάνιο! Αυτή έχει βραβείο Γκίνες. Είναι αμόρφωτη, αγράμματη, τυχερή, πολύ εργατική και άπληστη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εκμεταλευτηκε καλα το γεγονος οτι την πηδουσε ο Κυριακου στην αρχη της καριερας της…
    Οσο για το κεφαλι της , εχει δικιο , ενα τεραστιο κεφαλι πανω σε μια στενη πλατουλα …πρεπει να την δει κανεις απο κοντα , ειναι για γελια… και για κλαματα, εκλαιγε μεσα στις τουαλετες του μπουζουκομαγαζου “χαντρες”που τραγουδουσε η φιλη της στην θεσσαλονικη , και αργοτερα κουμπαρα της , η πρωην του Φουστανου του χειρουργου… στο πρωτο τραπεζι πιστα την περιμενε ο Κυριακου με το μπρατσο του πανω στην αδεια καρεκλα της….

    1. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΗΡΘΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ. ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΝΑΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΗ Κ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΝΑΝΙΣΜΟΥ.

  2. Αμορφωτη αγραμματη απληστη και αδιστακτη μπροστα στα χρηματα και την χλυδη που της ελειψε στα Σεπολια που μεγαλωσε…Ηταν το πιο τουβλο στο σχολειο ,,,στοκος ,,,λενε συμμαθητες της ,αποτι διαβασα ,,που το παρατησε …και δεν το εχει τελειωσει ..παντα με τις αναρτησεις γνωστων της …Αλλα τι μας νιαζει ; γρηγορα θα την δουμε στα αζητητα και θα γελαμε ,,γιατι εχει πιπινια η σοου μπιζ ,και οχι καρακαξες

Comments are closed.