Σαντορίνη: Ένας 20χρονος απο την Αλβανία φέρεται να είναι ο δολοφόνος του ξενοδόχου

Κοινοποίηση:
σαντορινη

Ενας 20χρονος από την Αλβανία φέρεται να είναι δολοφόνος που σκότωσε και έκαψε τον 69χρονο επιχειρηματία στη Σαντορίνη. Οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας εντόπισαν και συνέλαβαν τον νεαρό ο οποίος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 20χρονος στους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου του χρωστούσε 200 ευρώ.

Έτσι, ο 20χρονος πήγε στο ξενοδοχείο προκειμένου να ζητήσει τα λεφτά του, οι δύο τους διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο 69χρονος να καταλήξει νεκρός από τα χτυπήματα του 20χρονου. Προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, αποφάσισε να κάψει το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία και να εξαφανιστεί.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του δράστη από κάμερες ασφαλείας και από στοιχεία που συγκέντρωσαν από τον χώρο του ξενοδοχείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Η λύση είναι μία!! Έλληνες διώξτε αμέσως, τα αλβανικά δολοφονικά σκουπίδια, από τις δουλειές σας !! Πάρτε Ελληνες, έστω με μεγαλύτερο μεροκάματο!! Αυτοί εδώ οι Αλβανοί δολοφόνοι, ήρθαν εδώ γιατί μας μισούν, και τίποτε άλλο!! Κάνουν μερικά μεροκάματα, και μετά για ασήμαντη αφορμή, ορμάνε και μας σκοτώνουν!! Στα νοσοκομεία, στους παιδικούς σταθμούς, όλα είναι δωρεάν για αυτούς, παίρνουν επιδόματα από τον ΟΑΕΔ και από παντού!! Σε όλες τις Antifa πορείες είναι Αλβανοί,σπάνε αυτοκίνητα, βιτρίνες καταστημάτων, και πετούν πέτρες στους Έλληνες αστυνομικούς!! Ξέρουν ότι δε θα συλληφθούν, και δε θα τους πειράξει κανείς !! Στο διάβολο να πάνε, οι σατανάδες Αλβανοί εγκληματίες !!

  2. Αυτοί πού αγαπούν τόσο τα αλβανα γιατί δεν παίρνουν καί κανέναν στο σπίτι τούς; έτσι για δοκιμή.

  3. αλβανος και τίμιος μονο στο βιβλιο γκίνες , άτιμη φάρα , η απόλυτη καταστροφή της ελλαδας σε ολα , ρήμαξαν την οικονομία μας , ολα τα λεφτά πηγαίναν και πηγαίνουν στην αλβανια, , εχουν καταστρέψει το δημόσιο σύστημα υγείας, παιδείας, δημοσίας τάξης , ( χιλιάδες άτομα πληρώνουμε για να παρέχουμε υπηρεσίες στους αλβανούς) και υπάρχουν κορόιδα ελληνες που τους δίνουν δουλειά , άξιοι της τύχης μας ήμαστε

  4. Δεν δολοφονείη εθνικότητα ενός ανθρώπου, δολοφονεί ο εκάστοτε άνθρωπος. Οταν το καταλάβετε, κατεβείτε απ τα δέντρα..

  5. ο χειροτερος λαος επι γης, οτι ποιο ελεεινο ειδος ζωης εχει γεννησει η φυση στα εκατομμύρια χρονια υπαρξης της…. νομιζω πως αν γεννιόταν τωρα ενας “χιτλερ” θα αφηνε τους εβραιους…. και θα “σαπουνοποιουσε” τα τηγανογεφαλα. Δεν ειναι τυχαιο που εχουν το ιδιο σχημα κεφαλιου….

    1. Παντα εισασταν μαλακες εκει στην Σπαρτη ή γίνατε τώρα;
      Το πανακριβο ρολοϊ χειρος του “τίμιου” Ελληνα…ξενοδοχου και το χρηματοκιβωτιο,ηταν απειραχτα!! Του χρωσταγε τα λεφτα σχεδόν 2 χρονια! Τα πηρε ο Αλβανος στο κρανιο και του γαμησε το νταμ-ντιριριμ!!!

  6. Τα αναλογούντα συλλυπητήριά μας και στους δύο, για τις επιλογές τους. Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να μας κατηγορήσει για κασσάνδρεια ρητορική, όσον αφορά στην βεβιασμένη πρόσμιξη αμιγών υλικών;

Comments are closed.