Σάλος στις ανεξάρτητες πηγές ενημέρωσης της χώρας με το παραλήρημα του Μητσοτάκη κατά του ΜΑΚΕΛΕΙΟ! “Ο μόνος που θα κλειστεί στη φυλακή θα είσαι εσύ και η συμμορία σου”

Κοινοποίηση:
ψη

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η αισχρή αναφορά του Μητσοτάκη για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και την φράση του για την “αναγκαιότητα” να κλείσει αυτή η εφημερίδα. Οι ανεξάρτητες και πατριωτικές πηγές ενημέρωσης προβάλουν συνεχώς το θέμα.

Δείτε παρακάτω το θέμα που “ανέβασε” η ιστοσελίδα karditsastakra.com:

β

Γράφει ο συντάκτης της ιστοσελίδας:

Παραλήρημα από τον άθλιο δικτάτορα που εδώ και τρία χρόνια μας έχει ανέβει στην πλάτη και δεν λέει να φύγει.
Όπως ανέφερε από το βήμα της Βουλής η απόδειξη ότι στην Ελλάδα υπάρχει ελευθερία του τύπου είναι ότι ακόμα δεν έχει κλείσει η εφημερίδα, ο Θεός να την κάνει, Μακελειό με όλα αυτά που γράφει. Σε πείραξαν Κυριάκο οι αποκαλύψεις του Στέφανου Χίου για τις βρωμοδουλειές που κάνει η φαμίλια σου και θέλεις να την κλείσεις για να μη βγαίνουν στη φόρα.
Έχεις συνηθίσει όλοι οι δημοσιογράφοι να είναι σαν τον Ευαγγελάτο και τον Πρωκτοσάλτε και να σε γλύφουν εσένα και την συμμορία που ονομάζεις κυβέρνηση από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Όποιος σου πάει κόντρα θέλεις να τον εξαφανίσεις και να τον φιμώσεις.
Το έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις που δημοσιογράφοι σε ομιλίες έχουν κάνει το λάθος να κάνουν ερώτηση που σε φέρνει σε άβολη θέση και εκνευρίζεσαι και πετάς απειλές και προσβολές.
Δυστυχώς δεν είναι όλοι έτσι, δεν ξεπουλιούνται όλοι για τα χρήματα από τις λίστες Πέτσα.
Κανέναν δεν θα κλείσεις.
Ο μόνος που θα κλειστεί φυλακή θα είσαι εσύ και η συμμορία σου όταν θα δώσεις λόγο στη δικαιοσύνη για τους θανάτους των ανθρώπων από τα δηλητήρια που έδωσες στον κόσμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο φασισσμός του Κούλη εχει ξεπεράσει καθε όριο θα καταλήξει στο τέλος όπως ο Τσιπρας του Σύριζα ”Ο ψεύτης ο φασίστας κι ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται.”

  2. ΣΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο Μ@Λ@ΚΑΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ? ΡΕ ΚΙΜ ΤΖΟΝΚ ΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΝΕΜΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ

    1. Τα βαμπίρ δεν κοιμούνται τα βράδια πατριωτη! Πίνουν αιμα.

  3. Ρε κουληηηη;;; ρε κουληη;;; παλι σε γλενταει ο Σπαρτιατης;

  4. Επτά χρόνια τρελάθηκε ο Ναβουχοδονόσωρας όταν αμφισβήτησε την εξουσία του Θεού του ουρανού. Τα μαλλιά του, τα νύχια του, μεγάλωσαν, απέκτησε συμπεριφορά θηρίου. Το ίδιο ισχύει και για όσους τα βάζουν με τους στρατιώτες του Θεού, όπως τον κύριο Χίο.

  5. “” Από το 1973 μέχρι σήμερα, οι υπεύθυνοι όλων των καταστροφών που έχει υποστεί η Ελλάς, όχι μόνο ζουν και βασιλεύουν αλλά και εναλάσσονται στην εξουσία ψηφισμένοι με μεγάλα ποσοστά κάθε φορά. Με λίγα λόγια, αυτοί που θα έπρεπε να τους στείλουν φυλακή με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, τους εκλέγουν ξανά και ξανά στην εξουσία. “” A Ψ Ο Γ Ο Σ, Α Χ Τ Υ Π Η Τ Ο Σ, Α Κ Ρ Ι Β Ε Σ Τ Α Τ Ο Σ !!!!!!!!

  6. π@υστροκούλη αφού σε θίγουν αυτά που λέει ο Χίος, γιατί δεν τον πας δικαστικά για ανακρίβειες που λέει?τι φοβάσαι μωρή ξεχαρβαλωμένη π@ύστρα αφού τάχα μου είναι ψέματα όλα όσα γράφει ο Χίος….μητσοπ@υστρα θα σε θάψουμε κ@ριόλη εμείς οι πρώην ψηφοφόροι σου…μετά θα σε αναλάβουν οι δικοί σου εκ των εσω να σε φάνε

  7. Για τα δηλητήρια που έδωσε ο Κούλης και το παρεάκι των ψευτογιατρών στον κακόμοιρο κοσμάκη, όπως αναφέρετε στο άρθρο σας, μόνος υπεύθυνος είναι ο ”κοσμάκης” που τα δέχτηκε χωρίς να διαβάσει ή εξετάσει προσεκτικά τα στοιχεία που του εμφάνιζαν. Οσο για την φυλακή που θα πάει ο Κούλης και οι συνεργάτες του, μάλλον χλωμό το βλέπω και εξηγώ αμέσως γιατί. Από το 1973 μέχρι σήμερα, οι υπεύθυνοι όλων των καταστροφών που έχει υποστεί η Ελλάς, όχι μόνο ζουν και βασιλεύουν αλλά και εναλάσσονται στην εξουσία ψηφισμένοι με μεγάλα ποσοστά κάθε φορά. Με λίγα λόγια, αυτοί που θα έπρεπε να τους στείλουν φυλακή με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, τους εκλέγουν ξανά και ξανά στην εξουσία.
    περαστικά σας λοιπόν και καλά κρασιά. Οι λαθροπίθηκοι που σας κουβάλησαν ετοιμάζονται για το γιουρούσι τους μόλις πάρουν το πράσινι φως από τους Εβραίους φίλους σας…….. Μέχρι τότε, όνειρα γλυκά και καλά μπάνια. Μόνο να φοράτε μασκούλα και να κάνετε την 8η δόση για να είστε υγιείς! Αχαχαχαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.