ΣΚΑΪ: Κατά του καναλιού θα κινηθεί η ταξιδιώτισσα που έγινε viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tatiana

Ενοχλημένη και εκνευρισμένη είναι η Τατιάνα Σαββίδου, η κοπέλα που άθελα της έγινε viral όταν ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ την έβγαλε να μιλήσει ζωντανά στην εκπομπή «Σήμερα». Όπως λέει η ίδια μετά από τη συνέντευξη δέχτηκε προσβολές και σεξιστικά σχόλια, γι’ αυτό και σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του καναλιού.

Όλα άρχισαν την περασμένη εβδομάδα, όταν η πρωινή ενημερωτική εκπομπή έκανε ρεπορτάζ στο λιμάνι του Πειραιά για τους ταξιδιώτες στα ελληνικά νησιά. Ο ρεπόρτερ, Γιώργος Τσελίκας, ενώ βρισκόταν στον αέρα εντόπισε μια νεαρή ταξιδιώτισσα λέγοντας, «κάτι βλέπω, για να πάω από εκεί να το τσακώσω» τη στιγμή που εκείνη επιβιβαζόταν στο πλοίο της γραμμής για Σαντορίνη μαζί με τον πατέρα της.

Η ίδια λίγη ώρα αργότερα δέχτηκε στα social media της πολλά σεξιστικά σχόλια, με ορισμένους κακεντρεχείς να λένε πως πηγαίνει στη Σαντορίνη για να δουλέψει ως «συνοδός πολυτελείας».

Η ταραχή της ήταν μεγάλη και η κοπέλα ενοχλημένη αδυνατεί να καταλάβει γιατί συνέβη όλο αυτό. Πήγαινε στη Σαντορίνη για να δουλέψει σεζόν. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό. Επειδή φορούσα ένα κοντό φόρεμα; Ας μας πούνε πού αρχίζει και πού τελειώνει ο ρατσισμός, τι είναι σεξισμός και τι σεξουαλική παρενόχληση. Θα φοράω ό,τι θέλω χωρίς να δώσω αναφορά σε κανέναν. Βρίσκομαι στη Σαντορίνη για να δουλέψω σε μαγαζιά, εργάζομαι σκληρά και κάνω 12ωρα μεροκάματα, μακριά από το σπίτι μου και σε δύσκολες συνθήκες, όπως κάνουν πολλά κορίτσια και αγόρια στην ηλικία μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης, σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά όσων την εκθέτουν, καθώς αισθάνεται ότι προσβλήθηκε χυδαία, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της. Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στον αέρα:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Έπρεπε να του δώσει μια σφαλιάρα στην ξεροκαράφλα του να πέσει στον πυθμένα του λιμανιού ο γερογύπας της κακιάς ώρας

  2. Πείτε μου σε ποιο κάθισμα έκατσε να το αγοράσω !!!

  3. καλα θα κανει το κοριτσι ειδικα το ληγουρι δημοσιογραφος του σκαι θελει μια καλη αγωγη για να βαλει μυαλο οπως και ολο το τουρκοκαναλο του αλαφουζου

  4. Για να μην υπάρχει διχασμός των Ελλήνων σχετικά με την αμφίεση των γυναικών , να φοράνε όλες μια μπούρκα . Οποια συνεχίσει να ντύνεται όπως θελει , να είναι και έτοιμη να αντιμετωπίσει την κριτική , Όπως συμβαίνει στην Τουρκία . Έτσι Γεωργία ράπτη ;;;;; Δίκαιο ;;;;; Έτσι τα μπάζα σαν εσένα θα απαλλαγούν από τα συμπλέγματα κατωτερότητας που είναι τόσο μεγάλα …. μέχρι και Ναι στην Σαρία είστε ικανές να πείτε από τον φθόνο σας… βούρλα !

  5. Ναι μωρή, επειδή ντύθηκες έτσι έχουμε δικαίωμα να σχολιάζουμε…λες κ δεν σου άρεσε.
    Αφορμή βρήκες για δημισιότητα κ εσύ, ΒΛΑΧΑΡΑ !

  6. Ναι, για θρησκευτικό τουρισμό πήγε η κυρία με βραδυνό φόρεμα και 10 πόντους τακούνι.

  7. Ο μλκ ο γυπας ο λιγουρης. Ρεζιλευει τους άντρες. Πολύ καλά θα κάνει η κοπέλα

  8. ΜΑΝΑΒΗ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΗΣ ΠΟΛΕΣ ΟΡΕΣ ΤΑ ΑΓΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ.ΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΗ ΜΕ ΚΕΛΕΜΠΙΑ.ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ .ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΤΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΣΕ

  9. Πόσο γελοιοι θεέ μου!!! Προφανώς είχαν να δουν μπούτι από την τελευταία φορά που έφαγαν κοτόπουλο. Δηλαδή οι συγκεκριμένοι τι κάνουν όταν βρίσκονται σε παραλία που όλες φορούν μαγιό; Τους την πέφτουν να τις βιάσουν σαν τους Πακιστανους στην Αγία Μαρίνα;;;;; Έλεος ελεεινά ξελιγωμενα ζώα!!!

  10. Όλες οι γυναίκες πηγαίνουν κάθε μέρα στις δουλειές τους με μίνι μέχρι τον αφαλό και μαλι πλατινέ και 15ποντη πλατφόρμα…αυτή σας πείραξε?

  11. Ξεφτίλας ο Τσελικας για κλωτσιές αλλά και η μαντάμ πρέπει όταν λέει ότι θα φοράει ό,τι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και την κριτική. Και να σταματήσει η καραμέλα του σεξιστη κλπ βαρεθήκαμε… Κι εμείς θα λεμε αυτό που σκεφτόμαστε είναι δικαίωμα μας.

  12. Έχουν καταλυθεί τα πάντα . Προφανώς ο Σκάι το αποβρασμα θεωρεί ότι κάνει κουμάντο σε όλα. Έχει ο καιρός γυρίσματα …..
    Αλήθεια πως δεν σχολίασε ο πορδοσαλτε το ότι πάει η κοπέλα στη Σαντορίνη όλο το καλοκαίρι . Πρέπει να αναφερθεί και να δικαιολογήσει την μετάβαση της .

  13. Δεν ντρέπεστε λέω εγώ???Τι έκανε το κορίτσι???Έβαλε το φουστανάκι της για να είναι έτοιμη…Επιπλέον έδωσε δωρεάν θέαμα τόσες , σκάλες έχει το πλοίο!!!

  14. Πείτε μου, πώς έκατσε στα καθίσματα μ’ αυτό το μίνι και μετά παρεξηγήθηκε το τσουλί.

  15. Ύστερα κάνουν παράπονα οί γκόμενες,οτί δεν τις δίνουμε σημασία.Τέτοια πεσίματα πάντως,επιτρέπεται να τα κάνει ΜΟΝΟ ο ένας καί μοναδικός,παγκόσμιος Θεός καί σταρ,Παναγιώτης Τόκος!!

  16. Δεν φταιει αυτη που ντυθηκε σαν τανα,φταινε οι αλλοι που την λενε τανα.Αν εγω βαλω κοκκινη περουκα κοκκινη μυτη και παρδαλα ρουχα,μη με πειτε κλοουν γιατι θα σας μυνησω.Βρηκε τροπο για να γινει γνωστο το ονοματακι της και ανεβει το κασε της.Αλλη ασχολιεται με τις τριχες για να γινει γνωστη.

  17. Παρτους τα κοπέλα μου…. ξέσκισε τους….άσε που τραβάνε χωρίς να ρωτάνε….στο δικηγόρο και τρεχτους στα δικαστήρια…

  18. Πήγε να το παίξει Γκουσγκούνης, αλλά έμεινε με το … μικρόφωνο στο χέρι.

  19. τετοια θελει ο ελληνας, θεες, καλλονες, Του..αρες, τηλεθεαση, προβολη στο μεγαλειο της……. δεν καταλαβαινω….. γιατι το θεατρο………. δωστε θεαμα στον λαο!!!!!!!!!!!! Η κοπελια ειναι αστερι και καλη στο μαρκετινγκ…………..

  20. τελικα it takes 2 to tango…………… κατι δεν παει καθολου καλα στην ελλαδα. οι ζωοφιλοι, τα εργαζομενα κοριτσια, οι ενημερωτες του λαου…………………. και η 4ο κοσμικοτιτα εχει και αυτη τα ορια της………….. και του χρονου εις ανωτερα

  21. ο Κούλης έχει δώσει τόση εξουσία στα τσοντοκάναλα τα οποία στην ουσία κυβερνούν αυτόν τον τόπο.
    Κανείς δεν τα ελέγχει και όχι μόνο κάνουν ότι γουστάρουν αλλά τρέφονται και πάνω από το κράτος.

  22. TAΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ,ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ………..
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ LIVE ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ…
    ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ………..

  23. Ναι ,να τους παρει και τα σωβρακα αλλα θα ασχολουμαστε τωρα με τσαχπινοπορνιδια!!

  24. Τσελίκας το μεγάλο καμάκι…Για δείτε φάτσα Κουασιμόδου…

  25. Πάρτου τις σωβράκες κοριτσάρα μου ! Άιντε και πολύ γαμίκουλας το παίζει ο τσέλιγκας

  26. σε τι διαφέρει ο τσελίκας και οι λοιποί κάφροι του σκάι από τα λιγούρια από το μπαγκλαντές που χιμάνε σε γυναίκες σαν αγελη λύκων; Στο ότι μιλάνε λίγο καλύτερα Ελληνικά. Αλλά ΛΙΓΟ. Έκτης Δημοτικού..

  27. Καλα ο Πορτοσαλτε που ηταν και δεν σχολιασε??

Comments are closed.