Ο γιος του «Τρελαντώνη» παίζει στη σειρά Παγιδευμένοι – Δείτε ποιος είναι

Κοινοποίηση:
FOTINI_NTEMIRI_XARIS_GEORGAKOPOYLOS
Ο γιος της Φωτεινής Ντεμίρη και του Χάρη Γρηγορόπουλου ακολούθησε το δρόμο των γονιών του και έγινε ηθοποιός.

Η Φωτεινή Ντεμίρη, γνωστή από το ρόλο της στο διαχρονικό σίριαλ «Καφέ της Χαράς» ως Κανέλλα και ο Χάρης Γρηγορόπουλος, γνωστός επίσης από το ίδιο σήριαλ, για τον ρόλο του ως «Τρελαντώνης», παντρεύτηκαν το 1994 και απέκτησαν εναν γιο, τον Τίτο Γρηγορόπουλο.

Ο Τίτος Γρηγορόπουλος αποφάσισε να «ακολουθήσει» τα χνάρια των γονιών του και έτσι ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Έχει λάβει μέρος σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως η Παραλία και το Ναυάγιο.

Όμως φέτος τον απολαμβάνουμε σε κυρίως «guest εμφανίσεις, στη σειρά του Ant1, «Οι Παγιδευμένοι».

Τη Δευτέρα 1/4 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στους Παγιδευμένους, ενσαρκώνοντας έναν άγνωστο που παρακολουθεί όλες τις κινήσεις του Δημήτρη, της Άννας και των υπολοίπων πρωταγωνιστών.

Ο νέος ρόλος στη δημοφιλή σειρά αναμένεται να φέρει μπελάδες στους πρωταγωνιστές, αλλά ωστόσο ας μη ξεχνάμε πως ήταν και το «κλειδί» στη μεγάλη υπόθεση για την απαγωγή της Δάφνης.

Ποιος είναι λοιπόν ο ηθοποιός;

gios cad02

Λίγα λόγια για τον Τίτο Γρηγορόπουλο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης, σπουδαστής στο ΠΑΔΑ στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών από το 2022.

Έχει κάνει επιπλέον σεμινάρια θεάτρου με τον Ανδρέα Μανωλικάκη και με την Ελένη Σκότη, έχει κάνει σπουδές στο πιάνο και ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική παραγωγή και σύνθεση σε προγράμματα τύπου daw (digital audio workstation, synthesizers κ.τ.λ). Τέλος αγαπά πολύ τις γάτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response