Πόλεμο κήρυξε το Μαξίμου στους Μακεδόνες υβριστές του Κυριάκου

Κοινοποίηση:
pano-paok-tempi

Εξαιρετικά ικανοποιημένο είναι το Μέγαρο Μαξίμου από την στάση των βελγικών αρχών κατά των υβριστών του Έλληνα ηγέτη, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα δημόσια βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι Βέλγοι, ανοίγουν μία μεγάλη συζήτηση για το πως πραγματικά θα πρέπει να τιμωρούνται όσοι τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους το τσιτάχ της Μεσογείου.

Λίγες ώρες έπειτα από την εμφάνιση του υβριστικού για τον Μωυσή μας, πανό, η Βελγική αστυνομία με χημικά, σπρέι πιπεριού, γκλομπ και παγωμένο νερό, έμαθε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ τι θα πει σεβασμός στον αναμορφωτή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο

Η ηλεκτρονική ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου μάλιστα, έπιασε απευθείας δουλειά, προκειμένου να καταδείξει στους Έλληνες από την Λαμία και κάτω, ότι όσοι κατοικούν από την Λαμία και πάνω, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Βρήκαν μια χούφτα παοκτσηδες και τα κάνανε αυτά.Στα σκατα των αγροτών κυρίες!

    1. Μακεδονες μαγκες μην ξεχασετε οταν θα ερθουν Βελγοι με τους Σκοπιανους το καλοκαιρι για διακοπες στη Χαλκιδικη να τους κανετε 5-6 υποκλησεις οταν τους σερβιρετε καφεδες στις ξαπλωστρες & μαλαματινες στις ταβερνες για να σας αφησουν κανα ευρω τιπ … που θελετε και Ευρωπη ουρακοταγκοι

      1. Εσενσ πουτανα χαβουζα όταν σε γαμησαν οι παοκτσηδες μέσα στην κολοπολη σου μάτωσε το κυλοτακι σου μυξοπαρθενα:

    2. Για να μπορεί να βγαίνει άνετα ο Καραμανλής (Σέρρες), Σταυρούλας (Λαμία).

      Δυστυχώς όλη η Ελλάδα βγάζει Εφιάλτες

  2. Το σύνθημα “Κούλη αγαπιέσαι σε όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα” τελικά ενοχλεί πάρα πολύ τον δυσκοίλιο πρωθυπουργό μας, συνεπώς, πρέπει να ακούγεται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας και σε όλους τους τόνους αδιαλείπτως επειδή το ζαβλακωμένο του Χάρβαρντ είναι πολύ παχύδερμο για να καταλάβει οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό και τις μίζες του.

  3. Συμφωνώ με το περιεχόμενο της δίκαιας διαμαρτυρίας και καλά έκαναν, ΑΛΛΑ αν προσπάθησαν να κάνουν το γνωστό χαμό όπως στην Ελλάδα θα συμφωνήσω με τους Βέλγους γιατί σε ένα ευνομούμενο κράτος με αυτοσεβασμό δεν μπορείς να αφήνεις 100-200 χουλιγκανους και μάλιστα από την Ελλάδα που κακά τα ψέματα έχει κακή φήμη με αυτά να στο κάνει μπου…δελο. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουμε και εμείς. Και για να μην παρεξηγηθώ, το πιο πιθανό είναι τα παιδιά να έπεσαν θύματα καταστολής και αστυνομικής βίας γιατί ο κουλης έχει “άκρες” στο Βέλγιο.

Leave a Response