Ο Παύλος Σαράκης σχολιάζει την τροπολογία για την απαγόρευση συμμετοχής κόμματος στις εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΑΡΑΚΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Πολύ σωστά μιλάει ο κύριος Σαράκης. Κύριε Σπίνο, γιατί με τον προδότη;

  2. ο αρηs σπινοs που κατεβαινει βουλευτηs με το βελοπουλο ειναι δημοκρατηs…

    1. Ο Βελόπουλος είναι αντίθετος στα πολύ ναζιστικά, οχι στα λίγα. Τα πολλά είναι πρόβλημα, τα λίγα είναι light τσιγάρα ( δεν βλάπτουν και πολύ )

  3. Λογω ηλικιας προφανως ο κ.Βλαχος αρχισε να εμφανιζει συμπτωματα Αλτσχαιμερ! Απο τη μια κατηγορει συνεχως την τριαδα των κυβερνητικων κομματων κι απ την αλλη κανει και βαφτισια ναζιστων χωρις να λεει ονοματα! Γεια σου υπερμαχε της δημοκρατιας! Ο Ηλιας απλα ειναι Εθνικοφρων αλλα στις μερες μας οποιος αγαπαει τη Πατριδα του λεγεται φασιστας! Στραβο δρομο πηρατε εκει στη Βελοπουλεικη φωλια! Ας φροντισετε να επανελθετε “πατριωτες” ! Οι εκλογες γαρ εγγυς!

  4. o Bλαχος ειναι στο κομμα Βελοπουλου….
    και μιλαει για ναζιστες…….Βλαχο για να σε θυμισω….

    να πληροφορησω και τους φιλους εδω μεσα ,
    οτι ο Αρης Σπινος ο δημοσιογραφος ,
    σημερα δεξι χερι του Βελοπουλου,
    κατεβαινει στις εκλογες με την Ελληνικη Λυση στην Αθηνα….
    το 2019 ηταν υποψηφιος με την Χρυση Αυγη…….
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΕΜΙΣΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ?????

  5. Άρα στο 6.45 ο Γιώργος Βλάχος μας λεει πως και τα υπόλοιπα κόμματα είναι εγκληματικές οργανώσεις, διότι κατέλυσαν το Σύνταγμα, κατέκλεψαν το δημόσιο, κατέστρεψαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό και θα συμφωνησω μαζί του. Μήπως λοιπόν και τα υπόλοιπα κόμματα δεν θα έπρεπε να είναι στην Βουλή; (Μήπως) και τα υπόλοιπα κόμματα λοιπόν είναι εγκληματικές οργανώσεις και μάλιστα του χειρίστου είδους. (Χωρίς ερωτηματικό)
    Λέω εγώ τώρα…
    Φάσκει και αντιφάσκει ο κ.Βλάχος.

  6. ρε μαλ@κες δημοσιοκάφροι, εδώ και μισό αιώνα, οι αριστερές πτέρυγες της βουλής είναι κατειλημμένες από εγκληματικές φυσιογνωμίες που ΚΑΙ στις φυλακές θήτευσαν, ΚΑΙ στην Μακρόνησο και τον Αη Στράτη έκαναν διακοπές, ΚΑΙ στον Γράμμο και στο Βίτσι δολοφόνησαν χιλιάδες ΄Ελληνες Πατριώτες, όχι επειδή “έδειραν” μετανάστες (=λαθροεισβολείς), αλλά επειδή ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ και ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ, ΕΛΛΗΝΕΣ, που αντιστάθηκαν στην σοβιετοποίηση της Χώρας … Υπάρχουν, βέβαια, και οι δεξιές πτέρυγες της βουλής, κατειλημμένες από τους απογόνους των Γερμανοτσολιάδων, των Μαυραγοριτών και των Δοσιλόγων … Γι΄αυτούς όλους, πότε θα νομοθετηθεί η αποβολή των κομμάτων τους από τα έδρανα της βουλής ???

  7. ΚΑΤΕΤΕΘΗ ….7/2/2023
    Εξώδικο Κασιδιάρη στον πρόεδρο της βουλής
    για την τροπολογία που καταλύει το δημοκρατικό πολίτευμα……..
    Το κείμενο του εξωδίκου τεκμηριώνει την αντισυνταγματικότητα
    της επίμαχης διάταξης,
    με βάση τα κείμενα κορυφαίων Ελλήνων Συνταγματολόγων
    και καθηγητών Νομικής και Συνταγματικού Δικαίου……

  8. Ρε Βλάχο είσαι μ@λ@κ@ς….????? Για πες μας..
    με ένα “ναι”….’η με ένα “είμαι..!!! Και να σου πω κάτι ρε Βλάχε.. όσο ναζιστής είναι αυτός που τρέμεις να πεις..το όνομα του…άλλο τόσο και περισσότερο μ@λ@κ@ς είσαι εσύ..!! Και να μην περιμένεις τον Άρειο πάγο να στο πει…στο λέω εγώ..!!!

Comments are closed.