Μεγάλωσαν κι αυτά… Τα δίδυμα παιδιά του Καραμανλή ήταν στην ομιλία του χωρίς να τα αντιληφθεί κανείς!

Κοινοποίηση:
d81a86e2-559367-1-e1530875220683-1024x978

Όταν ο ίδιος αποσύρθηκε από το προσκήνιο το 2009 τα δίδυμα παιδιά του ήταν πολύ μικρά και οι παρουσίες τους σε πολιτικά δρώμενα ήταν ελάχιστες.
Από τότε όμως έχουν περάσει δέκα χρόνια και έτσι τα παιδιά του Κώστα Καραμανλή, η Αλίκη και ο Αλέξανδρος είναι πια 16 χρονών και έτσι είναι σε θέση να παρακολουθήσουν ομιλίες του πατέρα τους.

Σε αυτή λοιπόν της Τετάρτης, η πρώτη δημόσια στα τελευταία δέκα χρόνια, στο Βελλίδειο, βρίσκονταν και τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού, χωρίς όμως να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα ή να τα αντιληφθεί το κοινό και πολύ περισσότεροι οι φωτογράφοι και δημοσιογράφοι που κάλυπταν την εκδήλωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΣΤΟΑ….Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΟΥ…………..

  2. Ωραίο παλληκαράκι έγινε ο Αλέξανδρος του εύχομαι να είναι χαμηλών τόνων και να μην πάρουν αέρα τα μυαλά του σαν τον γιο του Σαμαρά. και πολλών άλλων πολιτικάντηδων.

Comments are closed.