ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – «ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
khdeia

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον πατέρα του μετεωρολόγου και βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου.

Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις, η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου έγινε στην γενέτειρά του, στον Ιερό ναό των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδας, λίγο έξω από το Ναύπλιο, σήμερα το απόγευμα.

khdeia.jpg
Ο Γιάννης Καλλιάνος στην σημερινή κηδεία του πατέρα του Φωτ.: Αργολικές Ειδήσεις, studio Β&GΦωτ.: Αργολικές Ειδήσεις, studio Β&G

Η κηδεία τελέστηκε με την παρουσία της οικογενείας, συγγενών, πολιτικών και αρκετού κόσμου. Στεφάνια απέστειλαν μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέλη της κυβερνήσεως και πολιτικοί.

ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 27/4/2024

Χθες ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προέβη σε άλλη μία συγκινητική ανάρτηση, τη μέρα της κηδείας του πατέρα του, Δημήτρη, ο οποίος «άφησε» την τελευταία του πνοή, το πρωί της περασμένης Πέμπτης (25/04).

«Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς ως οικογένεια», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η δημοσίευση του Γιάννη Καλλιάνου:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Εσύ τον έφαγες με την πολιτική σου καρατζιοζη, αποστάτη,τυχαρπαστε,και αν είχες ανθρωπιά θα σε έτρωγαν οι τύψεις.

  2. Μας ζάλισε τα αρχίδια ο μπούλης, οικογένεια του 15χίλιαρου τον μήνα και έτρεχε τον σάπιο γέροντα από Ασκληπιείο σε Αττικόν, ρε ουστ καβουρόπουστα.

  3. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΤΗΛΕΠΡΟΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ.

  4. βγαλε τον σκασμο καλιανε και το ιδιο σου το φιλαρακι ο μπουμπουκος σε πουλησε στεγνα ολα εδω πληρονονται καταντησατε τα νοσοκομεια σταυλους για γιδια

    1. ΠΕΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!! ΑΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ….(εαν καταλαβαν,οσοι καταλαβαβαν)

      9

  5. Ψυχακια κατσιβελε καλλιανο να πας να τον βρεις αύριο κιόλας. Καρκινιαρη

  6. Οταν κτυπησει την πορτα σου το προβλημα ,τοτε καταλαβαινεις τι τραβαει ο κοσμος και φωναζει.Σιγουρα λυπηρο αλλα η αληθεια βγηκε στην επιφανεια Karma is a bitch.

  7. Αν δεν δέχονταν τα εκατομμύρια λάθρο τζάμπα καί χωρίς ένσημα τόσα χρόνια τά νοσοκομεία τό ΕΣΥ θά ήταν σέ πολύ καλύτερη κατάσταση.Γιαυτο νά μήν μιλάει κανείς αριστερός.

  8. Δε νομιζετε μας ζαλισατε τα αριδια με δαυτον, εννοω τον γιο… Ο αλλος κοσμος δεν εχει πατεραδες μουλοι ειναι; Μυριστηκε αποζημιωση ο τυπος βουλευτης ειναι τι εχει να χασει

  9. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΠΑΡΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΨΙΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ…..

  10. “”””….. το δρόμο της *ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης* ώστε να *λάμψει η αλήθεια* προς τιμή…….”””” Απο πιο σύννεφο επεσε ο ανθρωπος;;;; Και ψηλός κ γιαννης

  11. Γιαννάκη ρούφα το καβλί του αφέντη σου του πουστροκούλη και κάνε τουμπεκί χαμένε.

  12. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠ’ΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ……ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ νδουλες ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ.

  13. Ρε φίλε δε σου φταίνε οι γιατροί θυμάσαι που κορόιδευες ότι όλα πάνε ρολόι;
    Να μη βρεθεί κανένας σε ποια θέση δηλαδή να πεθάνει ο πατέρας του;
    Με τους άλλους που σκοτώθηκαν τα παιδιά τους στα Τέμπη είναι πιο λίγο νομίζει το ξεροκέφαλό σου;
    Με την ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΠΕ εχεις ασχοληθει καθολου; Που βάζουν δικογραφίες στο αρχείο;
    Εισαι βουλευτής στο θυμίζω αλλά μάλλον θα το θυμάσαι μόνο 1 και 15 όταν παίρνεις τα λεφτά.
    Ετσι είναι τα νοσοκομεία ρε φίλε πάρα πολύ καλά σου φέρθηκαν οι γιατροί, εσύ ο φακελάκιας ο παράνομος που απαιτείς ειδική μεταχείρηση είσαι το πρόβλημα όλων.
    Γλύφεις τον Αδωνι και κατηγορείς τους γιατρούς ρε γελοίε; Ο πατέρας σου πέθανε γιατί είχε έλθει η ώρα του. Με τα νέα παιδιά όμως στα αρχίδια σου έτσι; Δε κατάλαβες καλά. Είσαι βουλευτής για να υπηρετείς το δημόσιο συμφέρον όχι την παρτάρα σου να χώνεσαι μπροστά από τον κόσμο, τσαμπατζή, άμα ήθελες ξενοδοχείο ας το πλήρωνες δε φτάνει που καταντήσατε την υγεία σα τα μούτρα σας έχεις το θράσος να αποσπάς τους γιατρούς από τη δουλεία τους με τις μαλακίες σου αργόσχολε;
    Δεν κόψατε τα φάρμακα από τους ηλικιωμένους με το σκεπτικό ότι δε χρειάζονται οι ηλικιωμένοι;
    Ε, τώρα δε χρειάζεται και ο πατέρας σου όπως ακριβώς με τον ίδιο τρόπο δε χρειάζονται και οι άλλοι τους πατεράδες τους. Σου γύρισε το κακό κάρμα στη μούρη.

  14. Κάνε τους αέρα στο ριπαπα Γιαννάκη μου… Δικός τους είσαι και εσύ και εσύ ευθύνεσαι για την κατάντια του ΕΣΥ, και εσύ ήσουν υπέρ του εμφολιου. Ρούφα το αυγό σου και τουμπεκιασου

  15. Αν έχεις ίχνος σεβασμού στην μνήμη του πατέρα σου ανεξαρτητοποιησου ΤΩΡΑ! και πολέμησε τον φονιά του γονιού σου. Αν δεν το κάνεις θα είσαι αξιοπεριφρόνητος

  16. Ο βουλευτής νομίζει ότι φταίνε οι μόνο οι γιατροί που ασχολήθηκαν με τον πατέρα του.
    Ότι το όλο το σύστημα υγείας του σάπιου κόμματός του είναι ο αίτιος δεν περνάει από το μυαλό του.
    Οι αμέτρητοι νεκροί ως που έχουν συσσωρευτεί λόγω του ΕΣΥ δεν είχαν σημασία για τον συγκεκριμένο.
    Το ένιωσε τώρα που η φωτιά έφτασε στην πόρτα του, τώρα όμως, είναι αργά για δάκρυα…
    Νόμιζε ότι με τις γνωριμίες του, ήταν όλα λυμμένα, το διαλυμένο ΕΣΥ ηταν για τους κολίγους απλόύς Έλληνες.

    «Όταν οι ναζιστές ήρθαν για να πάρουν τους κομμουνιστές, σιώπησα επειδή δεν ήμουν κομμουνιστής.
    Όταν φυλάκισαν τους σοσιαλδημοκράτες, σιώπησα γιατί δεν ήμουν σοσιαλδημοκράτης.
    Όταν ήρθαν να πάρουν τους συνδικαλιστές, σιώπησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.
    Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβαίους σιώπησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος
    Όταν ήρθαν να συλλάβουν εμένα, δεν υπήρχε πια κανείς για να διαμαρτυρηθεί».
    Martin Niemöller ( Πάντα επίκαιρο…)

  17. Για να μην βρεθει αλλος σε αυτη την θεση κ.καλιανε που λες, πανε στον αδωνι και ψηφιστε να φτιαξετε το ΕΣΥ. εσυ και οι αλλοι 157 το καταντησατε ετσι . Απο τον Αρη κατεβηκες ???? Ας τον πηγαινες σε Ιδιωτικο, φραγκα ειχατε !!!! Αλοιμονο απο εμας….που μας τα παιρνετε απο παντου, Να τα βαλεις με την κυβερνηση που εισαι εχετε αφησει τα νοσοκομεια χωρις γαζες και επιδεσμους χωρις προσωπικο, Αντε επιτελους μην απειλεις τους γιατρους οι πλειοψηφια παλεθει καθημερινα να σωσει ζωες…….. (μην ξεχασω…με 1300 ευρω τον μηνα που τους δινεται)

  18. Ναι ΚΟΠΡΙΤΗ ότι πεις. Όταν η ΝΔΟΥΛΑ από το 2019 απαξιώνει συστηματικά το ΕΣΥ για να το ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ στα κολλητά τους funds τυπου CVC τότε σου φταίνει οι γιατροί ΜΟΥΛΕ ε; Για το ότι είναι πλήρως ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΑ τα νοσοκομεία ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ.

    1. Όλοι φταίνε αριστερό φασιστάκι οι γιατροί λένε ψέμματα για την υγεία των ασθενών ώστε να μην τους ενοχλούν οι συγγενείς… Όταν υπάρχουν τόσες ελλείψεις δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους οι γιατροί οπότε το αποτέλεσμα είναι τραγικό…

  19. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΛΙΑΝΕ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ???
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΗΡΘΕ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ

Leave a Response