Καβάλα: Γυναίκα που είχε φάει ξύλο απο τον σύζυγό της επιχείρησε να φύγει με το καράβι – Το stop του καπετάνιου

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ

Εμφανώς κακοποιημένη εμφανίστηκε μία γυναίκα στο κεντρικό λιμάνι στην Καβάλα, ζητώντας να αναχωρήσει με το πλοίο «Διαγόρας» για να γλιτώσει από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εμφανώς χτυπημένη από ξυλοδαρμό ζήτησε να μπει στο πλοίο, όμως ο καπετάνιος δεν το δέχθηκε.

Αντιθέτως στο λιμάνι έφθασε το ασθενοφόρο για να παραλάβει τη γυναίκα και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο η γυναίκα επέμενε να ταξιδέψει κι έτσι υπέγραψε σχετική δήλωση προκειμένου να της επιτραπεί η επιβίβαση.

Όπως φαίνεται είχε προηγηθεί άγριος καβγάς με τον σύζυγό της, ο οποίος ξέσπασε βίαια πάνω της. Το ζευγάρι είχε έρθει με το αυτοκίνητο στην Καβάλα ξεκινώντας από την πόλη της Μακεδονίας.

Ο άνδρας ή σύντροφός της, Έλληνας σε καταγωγή δεν εμφανίστηκε. Το Λιμεναρχείο έχει ενημερωθεί σχετικά με το περιστατικό και θα σχηματίσει δικογραφία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. “Σχηματίστηκε δικογραφία” = μήνυση στον νταη σύζυγο, εκδίκαση του ξυλοδαρμού μετά από 3χρ (αν δεν την έχει αφήσει φυτό την γυναίκα μετά από τόσο κλωτσομπουνιδι), για να εκδοθεί απόφαση με χρηματικό πρόστιμο (που θα παει στις τσέπες της Κλεφτοεφοριας) και περιοριστικά μέτρα του Κώλου …
    Όσο για την άρνηση του καπετάνιου, έπρεπε να μεταφέρει την γυναίκα στον προορισμό της κι όταν έφταναν, να καλούσε τότε την αστυνομία. Η στάση του δείχνει ότι προφανως ρημάζει κι ο ίδιος στο ξύλο την σύζυγό του ή είναι κρυφαδερφή.

Comments are closed.