ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΠΡΩΚΤΩΝ” – 51 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΟΥΤΖΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ – ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ – ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Κοινοποίηση:
6117012

Τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια από απόψε το βράδυ, μπορούν να παντρεύονται με πολιτικό γάμο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγυρίζει, αλλά κάτι τέτοιο μάλλον περιττό είναι, αφού μπορεί να “κέρδισε” ένα νομοσχέδιο, αλλά “χάνει” το κόμμα του.

Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με 176 “ναι”, τα οποία όμως δεν προέρχονται μόνο από τη Νέα Δημοκρατία. Από το κόμμα του οποίου αρχηγός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, 51 βουλευτές τού γύρισαν την πλάτη. Μούτζωσαν και τον ίδιο τον Κούλη και τα… προοδευτικά νομοσχέδιά του.

Από ότι φαίνεται τον ίδιο δεν τον νοιάζει να θυσιάσει το κόμμα του και τους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει ως τώρα προκειμένου να κάνει τα “χατίρια” των μεγάλων και να φέρει στην κοινωνία μας τις ερμαφρόδιτες πολιτικές του.

Μόνο που από σήμερα, η κοινωνία μας αλλάζει. Η κοινωνία μας ολισθαίνει σε περίεργα μονοπάτια και κινδυνεύει! Από σήμερα το βράδυ, ο γάμος των ομοφυλόφιλων επιτρέπεται, αλλά τα παιδιά μας κινδυνεύουν, με τον ασκό της τεκνοθεσίας να ανοίγει πολλά “παράθυρα”!

Τον νου μας και την προσοχή λοιπόν, στα παιδιά μας!

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι βουλευτές που μούτζωσαν τον Μητσοτάκη και καταψήφισαν το νομοσχέδιο

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ GAY ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ – ΜΕ 176 “ΝΑΙ” ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

«ΑΝΩΜΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ Ο ΙΔΙΟΣ – ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Εχεις να φας τετοια π@υτσα στις Ευρωεκλογες Κουλη,που αυτη που τρωνε οι φιλοι σου οι π@υστηδες θα μοιαζει με γαριδάκι

  2. Γελα ο μωρος…….. Αντεκαι στα δικα σας…….

  3. Ηπληρης ξεφτιλαΟταν δεν υπαρχει τσιπα και ηθικη τι να περιμενει καποιος Απο της μυλωνους τον κ…καλλιγραφιεςΔεν μου εκανε καμια εντυπωση τι μμπορει να περιμενει κανεις απο προδοτες ΠΡΕΣΠΕΣ δολοφονουςΜΑΤΙ ΤΕΜΠΗ απαλαγη ανωμΕαλων μονο ολο και χειροτερα ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ

  4. @Ένας δεξιος
    Τι λες φίλε? “Μπράβο στους δύο Τούρκους που το καταψήφισαν.”
    Εσύ δίνεις τροφή στον Erdogan, δεν είναι Τούρκοι.
    Έλληνες Μουσουλμάνοι είναι. Ξέρεις τι σημαίνει ISLAM?
    Αν το ψήφιζαν, θα ήταν, σαν να είχαν υπογράψει την ληξιαρχική πράξη θανάτου τους!!!
    Άσε λοιπόν τα μπράβο, δεν τα αξίζουν. Το τομάρι τους σκέφτηκαν.

  5. Ένας φίλος μου είπε, πως όταν χασκογελάει ο Kim στην North Korea, είναι υποχρεωμένοι να χασκογελάνε όσοι βρίσκονται γύρω του, αλλά από μέσα τους σκέφτονται πως θα τον κάνουν να ξεκουμπιστεί από την εξουσία.

  6. ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΜΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΡΟΖ ΒΡΑΚΙΑ, ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟ GAY PRIDE!!!!
    ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ.

  7. κυβέρνηση περιττωμάτων. Καταραμένοι να είστε.

  8. Αν οι κρητικοί έχουν αρχίδια και δεν πούστεψαν πρέπει να απαγορεύσουν στον ξεφτίλα να ξαναπατήσει στο νησί.

    1. Tι να ξαναπατησει,ειδικα οι Χανιωτες τον εχουν και καμαρι τους και υπερηφανευονται κιολας!!

  9. Η λουλού ο σκερτσόζος χθες μετά το κατόρθωμα έπινε ποτάκι με την κυρά κατίγκω την μπρόεδρο του Κούλη, όλα είναι κανονισμένα, υπολογισμένα και σχεδιασμένα, ξαναψηφίστε τους γιδιαραίοι.

  10. Κούλης σκερτσόζος και κωλοπιατέλας στην ίδια κρεμάλα τραινάκι

  11. Τα ζομπι ψηφοφοροι σε τρια χρονια που θα γινουν οι εκλογες δεν θα θυμουνται τιποτα. Το νου σας στα παιδια μας και στα σχολεια μας που θα γεμισουν ανωμαλους.

  12. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

  13. Είπαμε ο ένας πούλησε τις Πρέσπες και ο τωρινός την οικογένεια! Προσεχώς θα τους δείτε χεράκι χεράκι συγκυβέρνηση νουδουλας ΣΥΡΙΖΑ! Ξεπληρωσαν και οι δύο τα γραμμάτια! Να τους χαιρόμαστε! Όσο για τους 51 έκαναν μια τρύπα στο νερό!! Αν ήταν μάγκες και πατριώτες θα έφευγαν από το μαντρί και θα έριχναν την κυβέρνηση! Αλλά χρειάζονται βάζει κανείς καλά να κάνει αυτή τη δουλειά! Οπότε 41 τακατο ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!

  14. Πουσαι Παπαδόπουλε πουσαι Γιάννη Μεταξά να δεις τα χάλια μας!!! Κατακαυμενη Ελλάδα!!!Ο Ερντογάν θα τρίβει τα χέρια του! Μπράβο στους δύο Τούρκους που το καταψήφισαν και στο ΚΚΕ!! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο!!

  15. Χειροκροτειστε 51 ΠΡΟΔΟΤΕΣ που αντι να σηκωθουν να φυγουν απο το Σημιτικο ΠΑΣΟΚ του Μητσοτακη κ να τον στειλουν σπιτι του , οι μισοι ηταν για φαι κ οι αλλοι μισοι το επαιζαν Αντρες . . . Ε ΚΑΙ ; Σημερα ειναι μια καινουργια μερα , ολα καλα , κανενας δεν εχασε το φαι του κ η πουτσα συνεχιζετε . Καθιστε να περιμενετε λυσεις απο 299 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ . Εξω απο την Βουλη ηταν ολοι οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ !!! Καλη Τυχη .

  16. Ο Μητσοτάκης την έκανε τη δουλειά του την πρώτη τετραετία μια χαρά. Τώρα είναι για τα μπόνους στην καρέκλα. Εξασφαλίστηκε η φαμίλια του για αλλά 30-40 χρόνια. Σειρά έχουν άλλες καρέκλες τώρα..

  17. ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΟΨΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΩΝ GAY ΜΑΣ ΛΕΙΠΑΝΕ!!!

  18. Άντε να νομιμοποιήσει και τον κολλητό του Γεωργιάδη τον παιδεραστή.

  19. ανωμαλοι των σκατοεβραιων παραγωγα εκ του εβραϊκου φεμινισμου.
    τωρα να δεις παρενοχληση & εκφοβισμο στα σχολεια για τα δυσμοιρα παιδακια που θα υιοθετηθουν.
    να δουμε τοτε πως θα αντιδρουν οι σιχαμεροι ανωμαλοι και να δουμε και τι ξυλο θα τρωνε απο
    το παιδακι “τους” αφου ενηλικιωθει. θα τους γυρισει μπουμερανγκ! δεν παν να γαμηθουν τα ζωντοβολα…

  20. Το σιχαμα αρχαιοκαπηλος της κρητης ισοπεδωσε την χωρα

  21. Τα παιδιά μας ναι, για τα υπόλοιπα λυπάμαι…. φροντίστε να μεγαλώνετε τα παιδιά σας με σεβασμό και ευγένεια στη συμπεριφορά απέναντι στους άλλους και φυσικά σε όσους τους φέρονται με την ίδια ευγένεια, ώστε να μην κινδυνέψουν και με μπελάδες στην κοινωνία των που.δων, να μάθουν να ελίσσονται δηλαδή και από εκεί και μετά, ας έχουν κρίση να επιλέγουν παρέες και συναναστροφές, δώστε τους το παράδειγμα ακολουθώντας και οι ίδιοι αρχές και αξίες, κι όχι όλη με κινητά στο χέρι οι γονείς και τα παιδιά χύμα…. και όσο για εμάς τους υπόλοιπους ας φροντίσουμε να μην τους μαζεύουμε πια στις παρέεες μας, τις δουλειές μας και τα σπίτια μας. Η ανοχή μας τους αποθράσυνε. Ευγενικοί ναι, παραχωρητικοί όχι.

  22. Μπραβο Κυριακουλα … σε υμνουν οι λεσβειες, οι πουστιδες και οι κωλομπαραδες … σε υμνουν και οι μισοι αρχιμανδριτες που εχουν τεραστεια φαγουρα εις πρωκτον …
    Ερχεται στο παραφυσην η εκδικηση της μοιρας …
    η εκδικηση της φυσης … 9 ριχτερ στην Αττικη ναι εκει στα θεμελια της ανωμαλιας. Σοδωμα και γομωρα πλεον η Ελλαντα … τα παντα σε ροη ανωμαλιας.

  23. Κυριακουλα τα γελεια συντομα θα γινουν κλαματα … εισαστε αναίσθητοι … μετα το αναιξελεγκτο πιπα … κωλο θα ερθει ο σεισμος των 9 ριχτερ στην Αττικη για να καταστρεψει τα ανωμαλα μυαλα σας.
    Ο Αγιος Ραφαηλ μας ενημερωσε πως το πρωκτικο σεξ, η μοιρα τιμωρει τα ζευγαρια και τα τεκνα βγαινουν ανωμαλα … ας παρει θεση το επιστημη. Στην αρχαια Ελλαντα πιστευαν οτι το πρωκτικο σεξ κανει τους αντρες ποιο δυνατους.

  24. Έχετε δίκιο που αγανακτείτε και οργίζεστε για τα εκτρωματικά και προδοτικά σχέδια της κυβέρνησης για την κοινωνία αλλά και τη χώρα γενικότερα.Ποιός όμως ευθύνεται πραγματικά για όλα αυτά;Ο Μιζοτάκης και η παρέα του;Πόσοι είναι αυτοί;Μα,θα πείτε, αυτοί κυβερνούν.Ποιός τους έβαλε να κυβερνούν;Απάντηση.Μιά σάπια και αισχρή μερίδα του συνόλου του λαού.Σ`αυτό το σάπιο ποσοστό στηρίζονται,που ό,τι και να γίνει,χιλιάδες να σκοτωθούν στα τρένα,χιλιάδες να πνιγούν ή να καούν σε φωτιές,αυτοί πάντα θα τους ψηφίζουν. Αν και αυτό το ποσοστό είναι σχετικά μικρό.έχουν φτιάξει έτσι τους νόμους ώστε να βγαίνουν κυβέρνηση επί αυτού του ποσοστού.Οι άλλοι,οι εναντίον, δεν χρειάζονται.Είναι οι ψέκες,όπως τους αποκαλούν.

  25. Τα εδωσε ολα το καλο παιδι το Κυριακον … στα γκει παρτυ ολο ντο βραντυ ανοιγανε σαμπανιες σε ρυθμους εξωτικους και με συνθημα πιπα … κωλο.
    Σοδωμα και γομωρα καταντησε η κοινωνια … τωρα εαν ερθει ο καταστροφικος σεισμος 9 ριχτερ στην Αττικη … απο το πολυ πιπα … κωλο μαλλον θα ειναι. Το παραφυσην θα το εκθικηθει ο Κυριος. Θα ερθει συντομα και αποτομα … θα ερθει γνωση και επιγνωση.

  26. Μ αυτον τον αντιχριστο νομο φτυσανε καταμουτρα ,
    οχι μονον ολους τους ορθοδοξους Ελληνες
    αλλα και την Ιεραρχεια και το ποιο φοβερο
    και τον ιδιο τον Θεο.
    Αλλα ο Θεος ου μυκτηριζεται αυτο το φτυσιμο θα πεσει
    πισω στα μουτρα τους και λογο της επιταχυνσης
    θα πεσει σαν ατομικη βομβα στα κεφαλια οσωντων ψηφισαν.
    Και οχι μονον αλλα θα επεκταθει και στον κλήρο και στο λαο
    που αποδεχτηκε με την εκωφαντικη σιοωπη του αυτον τον νομο.
    Αυτος ο λαος μονον αν τον κοψει ο Μητσοτακης τη μασα μονον τοτε θα ξεσηκωθει.
    ΠΟΛΛΑ ΠΤΑΙΩΜΕΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΕΡΙΣΣΠΟΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΣΟΔΩΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΜΟΡΑΣ
    ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Ο ΠΥΡΙΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
    Σημερα επικρατει ενα πνευμα δουλειας απο κληρο και λαο , δεν υπαρχει μαρτυρικο πνευμα διοτι απολεσαμε το Αγιο Πνεμα που ειναι Πνευμα Δυναμεως, με τις προσωπικες αμαρτιες μας και την προδοσια της πιστης στην την ψευτοσυνοδο Κλολυμβαριου
    και την αποδοχη της παναιρεσεως και απο το λαο ,ο οποιος δεν αντεδρασε οταν καταπατουσε η Ιεραρχεια τα Ιερα και τα Οσια της πιστης του στο Κολυμπαρη αλλα βολευτικε με το κουτοχορτο που του προσφερε η Ιεραρχεια με την καταπτυστη εγκυκλιο προς τον λαο ,διοτι αυτη βολευε και εναν λαο ραγια εναν λαο δουλο δουλων αρκει να του ταιζουν σανο.
    Αυτος ο λαος που πριν το Κολυμπαρη παριστανε τον σουπερορθοδοξο ,γι αυτον ισχυει ο λογος του Θεου που ισχυριζεται ο τι πθστευει
    ΟΘΕ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ

  27. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ…ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ+;;;; ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΕΜΠΗ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ , ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ…ΟΥΣΤ… ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ….ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΙΜ…

  28. Οταν κουνας την αχλαδια με τα σαπια αχλαδια να τωρα …. φαινεσαι και με την βουλα.Τα παιδια μας ομως τι φταινε ;;; Που ηταν η νεολαια να βγει εξω ;;;; Μονο στα γηπεδα ξερουν να χαλουν τον κοσμο ;;; Που σε τι κοινωνια θα μεγαλωσουν τα παιδια ;;; Που και θα ζησουμε;;;; Πιστευω οτι κατι θα γινει που θα ειναι κοτρωνες στα κεφαλια τους

  29. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ…..ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ Η ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.

  30. Έλεγε ο Ανδρέας Κάλβος σε ένα Γάλλο πριν 200 χρόνια περίπου ” συνεργάτες των εχθρών του Ευαγγελίου.

  31. χωρις κανενα εργο στην ελλαδα, υπο διαλυση ολα και φιλιουνται αγκαλιαζονται για το σημερινο νομο. πρακτορες αντιελληνες. απο 41 συντομα 21

  32. Πουστροποιηθηκε επίσημα η Ελλάδα Όλοι αυτοί που ψήφισαν φαίνονται στις ανώμαλες φάτσες του πνίγουν την κουνελα κονως πισωγλεντηδες Ρεντικολα οι Έλληνες το δέχτηκαν και αυτό έγιναν σαν τους πουστροαγγλους τους ανώμαλους

  33. Τώρα τι έχει να γίνει εάν ένας κανονικός πρωθυπουργός πάει να ακυρώσει αυτά τα εκτρώματα… Κυρώσεις απο ΕΕ, Διεθνή ψευτοανθρωπιστικά κέντρα, ΜΚΟ, ξεσηκωμός αναρχοαπλυτωνγκειδων, υποκίνηση επεισοδίων απο ξένες υπηρεσίες ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ σε ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ. Τώρα που πέρασε…άντε να το ακυρώσεις, αν και όταν ακυρωθεί πιστεύω πως τίποτε από αυτούς δε θα υπάρχει.

  34. αμ η Ζαχαράκη; πρωτη πρώτη,κρίμα που είχε θείο τον Γέροντα Δαμασκηνό απ’ την Μονή Αγάθωνος.

  35. Το καλύτερο παρεάκι. 41 τακατό.

  36. Τα μωρά που θα δίνονται δωράκι στα ανώμαλα σα να είναι πετ, ποιος θα τα προστατέψει; Η χαρά του παιδερά

  37. Ο Παπανδρέου έχασε λόγω Μιμής και ο Κουλης θα χάσει λόγω λοατκι. Το Βατερλό του, αλλά η ζημιά έγινε.

  38. Τρέξτε γρήγορα! Μια selfie όλες οι αφορισμένες μαζί!

  39. Παει ο Μαλακας τελικα τα ισοπεδωσε ολα… τι να πουμε τωρα αυτοκτονησε πολιτικα το ατομο.

  40. Σήμερα μπήκε άλλο ένα καρφί στο φέρετρο αυτής της χώρας που κάποτε λέγονταν Ελλάδα. Κάθε μέρα κόβεται και από ένα κομμάτι της…. Λυπάμαι που το λέω αλλά έχουμε τελειώσει εδώ και καιρό….Δεν υπάρχει σωτηρία πλέον….

Comments are closed.