«ΑΝΩΜΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ Ο ΙΔΙΟΣ – ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

Κοινοποίηση:
6115611-1024x683

«Δεν αλλάζω τον πυρήνα της ιδεολογίας της ΝΔ» υποστήριξε από το βήμα της Βουλής όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφύλων. Με μόλις 75 βουλευτές της ΝΔ να τον παρακολουθούν (ανάμεσά τους και ορισμένοι που δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια) ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να συσπειρώσει την κοινοβουλευτική ομάδα του.

Μόνο που… επιτέθηκε ακόμη και στην Εκκλησία και τον προκαθήμενό της! «Ο θρησκευτικός γάμος αποτελεί θρησκευτικό μυστήριο και αποκλειστική υπόθεσης της εκκλησίας. Τις θέσεις της εκκλησίας η πολιτεία τις σέβεται με βάση πάντα τους διακριτούς ρόλους των δυο θεσμών το κράτος οφείλει να προχωρεί και στις δικές του ενέργειες με πυξίδα το νόμο. Τα του Καίσαρος των Καίσαρι και τα του θεού τω θεώ. Για να το πω απλά: ή παπάς – παπάς ή ζευγάς – ζευγάς», είπε με νόημα ο Κ. Μητσοτάκης.

Ενόψει και της παρέμβασης Σαμαρά και της διαφωνίας δεκάδων βουλευτών ο Κ. Μητσοτάκης προσπάθησε να διαβεβαιώσει ότι δεν θίγει τον πυρήνα της ιδεολογίας της ΝΔ και ζήτησε να μην ανησυχούν για αυτόν.

Στην προσπάθεια συσπείρωσης της ΝΔ ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που καταδικάζει την Ελλάδα για το κράτος δικαίου. «Άκουσα κάτι σχόλια και σπεύσατε να εκφράσετε αγανάκτηση για καθεστώς κράτους δικαίου στην πατρίδα μας τι έχετε να πείτε ότι το Economist κατέταξε στην 21 θέση παγκοσμίως την Ελλάδα σε κράτος δικαίου. Αυτά γιατί δεν τα λέτε στους ευρωβουλευτές σας που πάνε και δυσφημούν την πατρίδα μας και ψηφίζουν γα να κοπούν κονδύλια στην Ελλάδα. Πάρτε το κ. Φάμελλε για να το δώσετε στους ευρωβουλευτές σας, αντί να μας κουνάτε το δάχτυλο», φώναξε ο πρωθυπουργός κάνοντας τους βουλευτές της ΝΔ να σηκωθούν για μία και μόνη φορά προκειμένου να τον χειροκροτήσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

70 Σχόλια

  1. Ακομη την προπαγανδιστικη κωλοφυλλαδα Economist αναφερει ο Κουλης;

  2. Ο Κούλης αυτό το “ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς” το “έκλεψε” απ’ την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα από τον Πορδοσάλτε. Ούτε μια δική του “ατάκα” δεν μπορεί να πει από μόνος του ο κιναιδοκούλης. Να τον χαίρεστε οι Νεοδημοκράτες κι όλοι οι Νεοκίναιδοι.

  3. Ξεθάβουμε τις δυό μούμιες τους σπάμε τα σαγόνια και τους σκυλεύουμε το κουφαρι.

  4. ΚΑΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ 7 ΓΕΝΕΕΣ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

  5. αυτος ο παρανο’ι’κος ανωμαλος κοπριτης για να επιμενει τοσο πολυ να περασει τετοια νομοσχεδια … ειναι ενας απο τους κρυφους που κουνανε πολυ δυνατα την συκια ????η εγκαταληψη της κυριας του προξενει πολλα ερωματικα !!!!!!

  6. Απόψε έχω βγει παγανιά και ψάχνω φασίστες.Το νου σας γιατί έχω καιρό να ρίξω με το glock να ξεκαυλώσω.

  7. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ….. ΚΥΡΙΟΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ…. Φ Α Σ Ι Σ Τ Α Σ ΚΑΙ Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Τ Η Σ….

    1. ΕΣΥ ΣΚΑΣΕ ΘΑ ΣΕ ΨΕΚΑΣΩ ΜΕ ΦΛΙΤ. ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗ ΣΟΥ ΚΟΥΛΑΝΩ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ.

      1. Χτύπα τη δόση σου τώρα και ηρέμισε με καννα δυο μετανάστες. Ξέρεις εσύ.

  8. ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΛΙΑΡΙ ΜΟΥ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝΑΖΕΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ, Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    1. Σωστή, τόσους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους ακριβείας έχει έναν μόνο μια φορά και για το καλό της πατρίδας μας. Θα λυτρωθουμε.

    2. Λάθος στα είπανε ρε μόρτη ο Μπαμπάς σου είναι.

    3. Ένας τύπος που γράφει εδώ με την επωνυμία ” ΖΗΤΩ Ο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” ,και το γράφει συνέχεια φαίνεται ότι έχει δίκιο! Τα Σόδομα και Γόμορρα στη Παλαιά Διαθήκη έτσι ξεκίνησαν και η Θεία Τιμωρία τους κατέστρεψε από προσώπου γης,! Δεν φυτρώνει ούτε χορτάρι μέχρι σήμερα!!! Καλό μελετά κι έρχεται!!! Τώρα μεγάλος σεισμός θα είναι πόλεμος θα είναι μεγάλη φυσική καταστροφή θα είναι???? Ο Θεός να μας λυπηθεί!!!

  9. Προς πολίτη, τι ισότητα; η ισότητα είναι βάση ιδίων πραγμάτων και συνθηκών όχι μεταξύ διαφορετικών. Ισότητα μεταξύ ανθρώπων, ισότητα μέσα στον γάμο μεταξύ Άνδρος και γυναικός, ισότητα ρολου γυναίκας μητέρας σε γάμο φυσιολογικο και Άνδρος με τον ρόλο μητέρας σε γάμο ομοφυλόφιλων δεν ισχύει. Είναι ανόμοια άνθρωπε μου.

  10. -Σόλων, Σόλων…τον μισόν ή όλον ;
    -Όλον !
    -Ποιόν ;
    -Τον ψώλον !
    -Πού ;
    -Στον κώλον !

  11. Μόνο ερπύστριες και κρεμάλες για τους ξευτιλισμένους, παπάδες αφορίστε τους εχθρούς του έθνους.

    1. Ο μεγάλος παπάς, αρχιεπίσκοπος, μυστικά του έδωσε το πράσινο φως για αυτό κουνιέται ο Κούλης και από αύριο οι πουστηδες θα μας βάλουν σε μπελάδες. Μόνο λοιπόν με ερπύστριες και κάποιος χαράματα να τους κυκλώσει το τετράγωνο. Αλλιώς δε γίνεται τίποτα. Η τεράστια δύναμη της εκκλησίας είναι παροπλισμένη και αφήνει το λαό, την οικογένεια και τα παιδιά έρμαια του συστήματος και της νέας τάξης πραγμάτων.

  12. ΚΟΥΛΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΡΙΟΛΗ! ΑΜ Η ΝΤΟΡΑ ΜΑΣ!!! Η ΝΤΟΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!! ΤΟΤΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ.

    1. Δεν ψηφίσαμε και βγήκε 41%ο Μητσοτάκη γαμιεσαι άρα δεν έχει αντίπαλο και στρέφεται με αλαζονεία στους πολίτες και δεξιούς νεοδημοκρατες πρέπει να πάρει τηλέφωνο τον robert William που έβγαλε το ύμνο της γ…..νης νέα Δημοκρατίας να το βάλει στο κ…Λο

  13. Η μόνη αλήθεια διαχρονικά είναι αυτή: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ. Σου εύχομαι τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου να βγουν τρανσέξουαλ και να τα πηδάνε αυγανοποακιστανοί στην Ομόνοια. Να πας να γαμηθείς εσύ και το κωλόσογο σου και όλη η νέα γαμιοκρατία.

    1. Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί, μακάρι όσοι ψήφισαν αυτό το έκτρωμα να δουν όλους τους τους απογόνους να τους σοδομίζουν δημόσια χωρίς σταματημό.

  14. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ECONOMIST ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

    1. Μπέρδεψε τη βούρτσα με τη πουτσ@ !!!
      Ο πίσωγλεντης μπερδεύεται συχνά πυκνά λόγω ακράτειας..!!! Ουστ μωρη ρόμπα ξεκουμποτη…ουστ.

  15. Μωρή αδερφή ξεγανωτη δεν φταις εσύ! Καλά κάνεις!…. φταίνε αυτοί που ψήφισαν εσένα τον άλλον τον αδερφαρα του ψυριζα κ τον μπηχτή του ΠΑΣΟΚ……..ας πρόσεχαν θα γευτούν τα παιδιά τους ωραία πράγματα στο μέλλον……….καρφάκι δεν μου καίγεται είμαι ατεκνος

  16. ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΨΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΕΞΩ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΙΑΒΟΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΤΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ….

  17. Σαλμάς,Χρυσομάλλης, Στυλιανίδης διαβάζω θα το καταψηφίσουν. Μπας και ακολουθήσουν κι άλλοι,να γίνει κάτι θετικό έστω μια φορά να μην περαστεί κάτι με το έτσι θέλω.. εκτός αν οι τρεις προαναφερθέντες κάνουν καμία βραδινή κωλοτουμπα

    1. Μην έχεις ελπίδα. Η πλειοψηφία του σφυριζα και το λαθροπασοκ θα το ψηφίσουν κανονικά. Μακάρι να γίνει κάτι στην ψηφοφορία να γκρεμιστεί το μπουρδέλο η Βουλή να τους πλακώσει όλους εκεί μέσα.

        1. αφου εχεις αρχιδια πουτανας γιε φασιστα πες μ π εισαι κ θα ερθω θα στη σφηνωσω και τη πουτσα κ τη σφαιρα απο κοντα. γραψε π εισαι ρε μουνι της λασπης ;

        2. Μωρή κλανιάρα φασίστρια βούλωσέ το και μπούκωστον στο στόμα που θες και να δεις κάτι πουστράκι.Όταν πήγαινες ερχόμουνα πουτανόπαιδο φασίστα.

        3. χαχαχα ελα ρε φασιστακο πες μας που εισαι και ερχομαστε

  18. Ξευτίλα παραιτήσου που μας δουλεύεις ότι είμαστε κράτος δικαίου. Ου να χαθείς βλακόμουτρο και μαζί όσοι ξευτίλες πουλημένοι του 50ρικου σε ψήφισαν.

  19. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ, ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥΣΤΗΣ. ΑΝΤΕ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΧΑ. ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥΣΤΗΣ.

    1. Αυτό έχω πει και εγώ αρκετές φορές. Όταν κάποιος ψηφίζει κάτι σημαίνει ότι συμφωνεί, ότι κάτι του αρέσει, ότι από αυτό έχει συμφέρον. Έτσι λένε και οι βουλευτές για τον κόσμο που τους ψήφισε και έτσι επικαλούνται και όλα τα κόμματα ότι τα ποσοστά τους αντιπροσωπεύουν την ελληνική κοινωνία. Άρα όσοι πούνε ναι αντιπροσωπεύουν τους πουστηδες. Άρα ο καθένας μας έχει τη δική του ελεύθερη μεταγραφή αυτού του ναι.

        1. @ ξέρεις τι ωραίο γαμήσι κάνει ο κώλος της μάνας σου πουτάνας γιε ; μ’ αυτόν γαμιέμαι γαμώ το σπίτι σου και τη μανούλα σου

  20. Κουλης..Αρσενοκοιτης η μαλακος; Ποια ιδεολογια εχετε στο μαγαζι σας “κυριε ” πρωθυπουργε; Της μιζας ,της κονομας και της ασυλιας; αποψε για την κοινωνια οσοι ψηφισουν ναι η απεχουν ειναι σαπιοι και τελειωμενοι.

  21. Εσυ που σχολιαζεις με το ονομα …πολιτης ….και λες τα σαλια σου ….κανε μας κου κου.
    Ουστ βρωμιαρη απλυτε

    1. αντε γαμησου ρε φασιστα ελα να σου σκισω τη ροδελα παλιομπινεκλα

        1. @ σου γαμω την οικογενεια απο γενια σε γενια γι αυτο γιε της πουτανας φασιστα.

  22. Δεν φταίνε μόνο οι γκεηδες και οι μαριονέτες που μας εξουσιαζουνε φταίτε και σεις που τους ψηφίζετε ξανά και ξανά να τους χαίρεστε τώρα και να τους λουστειτε

  23. Λαός ηλιθίων,μαγκιά κλανια μόνο από το ίντερνετ, και αν δουν κανένα βουλευτή από κοντά πέφτουν στα 4 τα σιχαματα,πουστολαος απατεώνων και κλεφτών.

  24. Οι ψηφοφόροι αυτών των κομματων που στέλνουν τους ίδιους στη Βουλή από το 75 έως σήμερα, είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά,ποια οικογένεια? Η σύνταξη, το επίδομα,να μη πληρώνουμε εφορία,και δν γαμιεται το συμπαν

  25. Μητσοτάκη γίγαντα κανέμας κουνηματα σκατοανωμαλε..η μάνα σου καριόλη αν ήταν λεσβία και ο πατέρα σου πουστης δεν θα υπήρχες γαμιολη γκαντεμη μπασταρδε γιε του. χρυσου και τις Ντόρας…

  26. Αυτό το αίσχος που το λένε και νομοσχέδιο, θα έπρεπε να το αφήσουν να γίνει με δημοψήφισμα, έτσι κάνουν οι προηγμένες – ανεπτυγμένες χώρες τουλάχιστον στην Ευρώπη.
    Το ότι ο κάθε βλάκας που λέγεται πολιτικός και κυβερνά με το ζόρι, γιατί όλοι μοιάζουν με τον Ηλίθιο και τον Πανηλίθιο είναι η καταστροφή αυτής της Ιερής Χώρας.
    Αυτό το αίσχος λοιπόν είναι η (και νόμιμη) σφραγίδα της απόλυτης εξευτέλισης του ανθρώπου (δλδ εξευτελίζεις το σώμα σου και την ψυχή σου, ενώ παράλληλα αμφισβητείς τον δημιουργό σου που επέλεξε να είσαι αρσενικό ή θηλυκό), ένα σχέδιο το οποίο υπήρχε από πάντα και περίμεναν να το περάσουν και νόμο δλδ ο Έλληνας πολίτης (αρσενικό/θηλυκό), να γίνει απλά ένας/μια φτωχό-μπινές, διότι και οι ίδιοι σκατανθρωποι που είναι στην Βουλή, είναι μόνο τέτοιοι, αλλιώς δεν θα ήταν και στο σύστημα.

    1. Επίσης το ότι οι παπάδες δεν βγαίνουν να πάρουν θέση δημόσια και να εξηγήσουν αυτό που σχολίασα (δλδ τον εξευτελισμό του ανθρώπινου είδους – δημιούργημα του Τριαδικού Θεού) να ξέρουμε ότι κάτι βρωμάει και από εκεί ….. γιατί πολύ απλά όλο αυτό το σχέδιο δεν είναι ένα καθημερινό νομοσχέδιο που επιλύει τα όποια προβλήματα σε κάτι που απασχολεί την κοινωνία, αλλά κάτι άλλο πιο σκοτεινό και πιο βρώμικο…
      Και οι Θεολόγοι επίσης που βλέπουν και από την επιστημονική πλευρά, κακώς δεν βγαίνουν να διαμαρτυρηθούν για αυτά τα αίσχη… (επίσης και αυτοί έχουν παρόμοιες η και ίδιες γνώσεις με αυτούς που αποκαλούνται ιερείς)
      Άρα τι εκβιασμό ανέχτηκαν από την υπάρχουσα κυβέρνηση και δεν μιλάει κανένας ανοιχτά ;

      1. Για την εκκλησία την πλειοψηφία του κλήρου τα είπαν προφητες από το 1400 ακόμη,
        Ο Χριστός είχε πει: είναι λύκοι με προβιά προβάτου και θα τους αναγνωρίζεται από τα έργα τους,αυτό ισψει για όλους, όταν όμως πλέον η πλειοψηφία είναι για τον πούτσο καβάλα,και ένα μεγάλο ποσοστό βάζει το κόμμα πάνω από οτιδήποτε μην περιμένεις τπτ άλλο.

  27. Βάλαμε τον κολλητό των ΛΟΑΤΚΙ να μας κυβερνήσει, καλά να πάθουμε.

  28. Βρε μπας και γίνει κανένα θαύμα και δεν το ψηφίσουν; Μακάρι

  29. σπανακοπιτάκια και τυροπιτάκια πάρτε κάμψεις !

  30. Κράτος Δικαίου η Ελλάδα? Στην 21η θέση παγκοσμίως? Το λέει ο Economist?
    Hahaha… Αγαπητοί Έλληνες, μήπως ζήτε σε άλλη χώρα?
    Μάλλον όλοι μαζί τα τρώνε… με κάποιους ισχυρούς Ευρωπαίους…

  31. Αγαντα ουσουνουπου θα πδαμι νουμιμα κι τσι κατσικες μας στου χουριου να γιομοσουμε…Παναδες κατσικοποδαρς!

  32. τα τρια ανηψακια τα σκερτσακια θελουν συζυγο…και η τσουτσουλομυτα γουρλοματα χατηρι δεν χαλαει καθοτι η νυμφευμενη πατελου,το γιατρομανωλοκολοτρυπιδακη…το φρεντυ την νυμφευμενη την εκανε κερατου…οποιαν εντροπην…

  33. Μπραβο Κουλαρα επιτελους γιατι αραχνιασα στο ραφι! Εχει γιομησει και το… χωριο μας …μπανανογαμπρους καποιος θα με προσεξει τη δολια να με…αποξεσκατησει μπαρδον να με αποκαταστησει!

  34. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

  35. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ 21η ΘΕΣΗ Η’ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΗΛΙΘΙΕ, ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΕ, ΚΕΡΑΤΑ!!!

  36. Μας κατατασουνε στην 21 θεση στο κρατος δικαιου γιατι γνωριζουνε!! πλεον και αυτοι το πλιατσικο που γινεται
    στο ευρωπαικο χρημα και τα ρουσφετια σας και κοβουνε κονδυλια.
    Μεγαλυτερος πολιτικος απατεωνας και ψευτης απο αυτον το βρωμιαρη δεν υπαρχει.

  37. Σήμερα πολύ απλά θα νικήσει η ισότητα και η ισονομία των πολιτών.Μόνο οι φασίστες χτυπιούνται και οδύρονται.

    1. Επομένως εσείς λέτε ισότητα, δεν θα υπάρχουν ειδικές θέσεις σε δημόσιους διαγωνισμούς για ομόφυλα άτομα; Άντε να το δούμε.. θα σας πληροφορήσω ότι αυτό γίνεται σε άλλες χώρες όπως για παράδειγμα στη Βραζιλία.

    2. Κανείς λάθος. Δεν έρχεται καμία ισότητα αλλά η δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων και η ετεροφοβια όπως και σε άλλες χώρες.

    3. Αντε χάσου μωρή πούστρα

  38. Σε μια ρώγα από σταφύλι έκατσαν οχτώ σπουργίτες και τρωγόπιναν οι φίλοι τσίρι τίρι τσιριτρό τσιριτρί τσιριτρό. Γιατί τόσο πάθος με την κωλότρυπα; Σύμφωνα με τους θεωρητικούς της πίσω κίνησης οι ερωτώντες δεν γνωρίζουν τη γλύκα του κώλου τους. Αυτοί που τη γνωρίζουν φέρνουν νομοσχέδια.

Comments are closed.