ΗΠΑ vs Ελλάδα: 69 -53: Ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης παρά την ήττα

Κοινοποίηση:
USA-VS-GREECE

Η Ελλάδα έχασε 69-53 εύκολα από τις ΗΠΑ αλλά ελπίζει για οχτάδα εφόσον νικήσει με +12 πόντους την Τσεχία

Λένε ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Ενδεχομένως γι’ αυτό οι ΗΠΑ, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον MVP του NBA, παρουσιάστηκαν στο παρκέ απέναντι στην Εθνική Ελλάδας με απόλυτη σοβαρότητα και προσήλωση στο πλάνο τους από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Η Ελλάδα ουσιαστικά έψαχνε ένα μπασκετικό θαύμα απέναντι στους NBAers του Γκρεγκ Πόποβιτς για να βρεθεί πιο κοντά στην πρόκριση. Το θαύμα όμως δεν ήρθε, αφού η αμερικανική ομάδα επικράτησε 69-53 της Εθνικής μας. Χάρη όμως στο… θαύμα της Τσεχίας που νίκησε τη Βραζιλία 93-71, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει μια ακόμη (μεγάλη) ευκαιρία για να προκριθεί στην οχτάδα του τουρνουά.

Αρκεί να νικήσει με τουλάχιστον 12 πόντους διαφορά τους εξαιρετικούς Τσέχους το πρωί της Δευτέρας (9/9, 11.30) και την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ να νικήσουν τη Βραζιλία στο άλλο ματς του ομίλου. Σε αυτή την περίπτωση θα βρεθεί στην κορυφαία οχτάδα. Αν όμως οι Βραζιλιάνοι επικρατήσουν των ΗΠΑ (κι εφόσον βέβαια νικήσει η Ελλάδα) θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία ΗΠΑ, Βραζιλίας, Ελλάδας, όπου οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές…

Η βαθμολογία

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στο Group K:

1. ΗΠΑ 4-0

2.Τσεχία 3-1

3. Βραζιλία 3-1

4. Ελλάδα 3-1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άμα είναι αυτό ομάδα για να φτάσει στους οκτώ,σημαίνει ότι πλέον το επίπεδο στο μπάσκετ είναι στο μηδέν!

  2. Τα χάλια τους τα μαύρα έχουν…Φαίνεται λες και δεν ξέρουν μπάσκετ και τους έβαλαν εκεί απλά γιατί έχουν ύψος, πετάνε την μπάλα ο ένας στον άλλο λες και παίζουν μήλα. Μόνο ο Γιάννης το παλεύει, αλλά τι να κάνει και αυτός με τους παράλυτους που έμπλεξε!

Comments are closed.