Εκεί έχουν ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ! Ούγγρος αξιωματικός έριξε πυρά σε μετανάστες που επιχείρησαν να εισέλθουν στη χώρα

Κοινοποίηση:
1

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 30 μετανάστες επιχείρησαν να εισέλθουν στο ουγγρικό έδαφος από το πέρασμα Ρόζκε αναγκάζοντας τον αξιωματικό ασφαλείας να ανοίξει πυρ


Ένας Ούγγρος αξιωματικός ασφαλείας έριξε προειδοποιητικά πυρά νωρίς σήμερα το πρωί όταν περίπου 60 επίδοξοι μετανάστες επιχείρησαν να εισέλθουν στο έδαφος της χώρας του μέσω ενός σημείου ελέγχου στο νότιο σύνορο της Ουγγαρίας με τη Σερβία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δεν υπήρξε τραυματισμός κατά το περιστατικό, είπε η εκπρόσωπος Σίλβια Σάμπο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα των μεταναστών επιχείρησε να εισέλθει στο ουγγρικό έδαφος από το πέρασμα Ρόζκε γύρω στις 0430 GMΤ αναγκάζοντας τον αξιωματικό ασφαλείας να ανοίξει πυρ.

Το πέρασμα αυτό ήταν θέατρο των μεγάλης έκτασης επεισοδίων στο αποκορύφωμα της μεταναστευτικής κρίσης στην Ευρώπη το 2015 όταν η αστυνομία συγκρούστηκε με χιλιάδες ανθρώπους που επιχειρούσαν να περάσουν σε έδαφος της ΕΕ μέσω των ουγγρικών συνόρων.

Ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν διέταξε στη συνέχεια την ανέγερση μεταλλικού φράχτη κατά μήκος των συνόρων της χώρας ώστε να μειωθούν οι αφίξεις μεταναστών.

Αλλά στο τέλος του περασμένου χρόνου οι αφίξεις άρχισαν να αυξάνονται εκ νέου και αυτή τη στιγμή σημειώνονται πολλές εκατοντάδες απόπειρες εισόδου κάθε εβδομάδα.

Οι περισσότεροι από τους μετανάστες που επιχείρησαν σήμερα να εισέλθουν στην Ουγγαρία απέτυχαν και οι τέσσερις που κατάφεραν να εισέλθουν συνελήφθησαν, είπε η αστυνομία και πρόσθεσε ότι το πέρασμα έκλεισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ε ναι ρε φίλε. Αυτό είναι φύλαξή συνόρων.
    Άντε κ στα δικά μας. Μια Ελλάδα μόνο Ελληνες

  2. Αντε ντε τι καθόσαστε εδώ αφου δεν σας αρεσει;τραβατε να μεινετε στην Ουγγαρια του Ορμπαν!!!!εκει είναι ωραια προσφατα ψηφισε και έναν ωραιοτατο αντιεργατικο νομο ,οι εργαζόμενοι θα δουλευουν 12 ωρο κάθε ημερα χωρις εξτρα αμοιβή περαν αυτης του οκταωρου!!!! Για να βλεπω ,ποιοι θα πανε να ζησουν εκει;;;;

  3. Οι ανθρωποι ειναι πατριωτες ενδιαφερονται για την χωρα τους, δεν ειναι ανδρεικελα Ανθελληνες που γεμισαν την χωρα με Αφρικανους και Ασιατες και το κακο συναπαντημα και νομιζεις πολλες φορες στην Αθηνα οτι εισαι στην Κενυα η στο Πακισταν!!!!!! Ετσι καταντησαν την χωρα και ακομα οι αθεοφοβοι δεν εννοουν να κλεισουν τα συνορα, οπως εκανε η υπολοιπη Ευρωπη!!!!!!!!!

  4. Εριξαν πυρά στόν αέρα.Τήν επόμενη φορά πού θά δοκιμάσουν οι λαθροπίθηκοι νά μπουκάρουν
    στό ουγγρικό έδαφος θά τούς ρίξουν στό ψαχνό.Ο Ορμπαν δέν είναι Μητσοτάκης ούτε δίνει ση-
    μασία στόν διακινητή τών λάθρων τόν εβραίο Σόρος καί στή γκιόσα Μέρκελ γιατί είναι φλογερός
    πατριώτης.Στήν Ουγγαρία λέει ο Ορμπαν ζούν μόνο ουγγαρέζοί.
    Γιάννης Λάκων

  5. Το ότι θα προτιμούσα να είμαι Ούγγρος δεν το περίμενα. Α ρε που μας καταντησαν

  6. σσσσσσσσσσσσσσσ… ντροπη

    θα το μαθει ο μουζαλας , η κυρα τασια , ο κυριτσης και θα φαει η μυγα σιδερο .,.,

    ομως ξεχασα .,..,ερχεται ο μιταρακης να καθαρισει το τοπιο

Comments are closed.