ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ “ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΤΑΙ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ – ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ – Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΝ “ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ” – ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠτΔ; ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ

Κοινοποίηση:
1111

Nέο προβληματισμό προκαλεί η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Οργή έχει προκαλέσει η σημερινή εμφάνιση της Προέδρου στη Μητρόπολη Αθηνών όπου παρευρέθηκε στην δοξολογία για το νέο έτος.


Για πρώτη φορά δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος κατά την προσέλευση της στη Μητρόπολη, ενώ ήταν η μοναδική που δεν προσκύνησε τον σταυρό, σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Μέχρι και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, φίλησε τον σταυρό!

Εάν η κυρία πρόεδρος δεν ήθελε να τηρήσει τα έθιμα της ημέρας, καλύτερα να μην πήγαινε καθόλου στην δοξολογία. Αυτή η εικόνα, είναι προσβλητική.

Τι συμβαίνει με ΠτΔ;

Δείτε το βίντεο με την άφιξη και την αποχώρηση της προέδρου και ολόκληρη την δοξολογία.

Στο 22:51 και μετά η απίστευτη σκηνή με τον σταυρό.

Διαβάστε και:

Η Δοξολογία για το νέο Έτος, η άρνηση της Προέδρου να ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος και τα ευτράπελα του κ. Πατούλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

124 Σχόλια

  1. Καθε φορα που τη βλεπω, ερχεται στο νου μου ο πλανητης των πιθηκων.

  2. Αξία! Μπράβο της! Ουκ Ελληνικόν το προσκυνείν!

  3. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΘΕΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΥΣΤ ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ . NA ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ.

  4. Η άθεη μασονάρα παίρνει 11.500 ευρώ το μήνα, από τον φορολογούμενο…

  5. Την βλέπει ο Ερντογάν και τρίβει τα χέρια του από ευχαρίστηση!!!!

  6. Οι αισθητικές επεμβάσεις επιτρέπονται εν μεσω lock down? Καινούργια έγινε η άθεη.

  7. ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΥΦΙΤΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΞΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗΣ
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ . ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ.

    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ…. ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε.

  8. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ , ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ . ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ .

  9. Αμ δε βρέθηκαν καμία 15αρια αρσενικοί
    μάγκες πατριώτες να μπουκαρουν μέσα με στιλιαρια και να κλειδώσουν τις πόρτες και όπως λέει και η παροιμια “που σε πονά και που σε σφάζει” να τους γαμ@@ουν ότι έχουν αγαμ@@ο . Τι να λέμε τώρα λόγια? Από παπαριτσες χορτάσαμε!!

  10. Η ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΕΙ …..
    ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΤΟ 2001…….??

  11. Συμφωνώ με τον Αστερίξ και το τρελό κουνέλι που μόνο τρελό δεν είναι!

  12. Αυτή έχει αρχίδια και υποστηρίζει τα πιστεύω της. Οι άλλοι, που υποκρίνονται τους χριστιανούς για την επανεκλογή τους, είναι τρισχειρότεροι και θα έχουν μεγαλύτερη καταδίκη την ημέρα της κρίσεως. Όλοι κάθονται σούζα μπροστά της όχι για τον τίτλο της αλλά γιατί στη μασωνική στοά αυτή έχει μεγαλύτερο βαθμό!

  13. Προς Εισαγγελείς και Συνταγματάρχες (ως οι μόνοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι για την τήρηση των Συνταγματικών Νόμων τής Ελλάδος)
    .
    Αν, ενας αξιωματικός δεν χαιρετούσε στρατιωτικά εναν ανωτερό του, θα περνούσε στρατοδικείο- ετσι δεν είναι;
    Αν, ενας πολίτης δεν απευθεινόταν στον-στην πρόεδρο τής Δημοκρατίας με σεβασμό και υπακοή, θα διαταζόταν απο εναν Εισαγγελέα να συλληφθεί ως προσβολή στο πρόσωπο και στο όνομα τής Δημοκρατίας – έτσι δεν είναι;
    .
    Τώρα, που η ίδια η προεδρος τής δημοκρατίας δεν δείχνει σεβασμό στα θεμελιωδη σύμβολα που χαρακτηρίζουν την θέση που έχει, γιατι δεν αντιδράτε?
    Μόνο αν εγω ο πολίτης την βρίσω και την πω: παλιοπατσαβούρα αγάμητη, θα ξεκουμπιστείτε να έρθετε να με συλλάβετε? Γιατί? επειδή εχω προσβάλει το ονομα τής δημοκρατιας που κατέχει και θεωρείται πως είναι ο ανώτατος άρχοντας τής χώρας…, έτσι δεν είναι;
    Αυτή, που προσβάλει αυτή την στιγμή με την απαξιωτική και κοροιδευτική συμπεριφορά της τον ανωτατο τίτλο που έχει και τις αξίες ενος ολόκληρου λαού, δεν έχει καμια τιμωρία?
    – αν δεν επέτρεψε να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος Τής Ελλάδας, ποιανής χώρας τότε είναι πρόεδρος τής δημοκρατίας; – τής Ζιμπάμπουε;
    – αν δεν δέχτηκε να ασπαστεί το Σύμβολο Τού Σταυρού, ποιά θρησκεία τότε αντιπροσωπεύει; – τον σατανισμό;
    – δεν θεωρούνται όμοιοί της και συνυπεύθυνοι και όλοι οι βουλευτες που την ψήφισαν γι’ αυτή την θέση;
    – αν οι βουλευτες και αρχηγοι κομμάτων ψηφίζουν οι ίδιοι και τον πρόεδρο τής Δημοκρατιας (που ειναι το ανώτατο πρόσωπο τής χώρας) αυτούς τότε ποιός θα τούς ελέγχει? Αρα, ψηφίζουν ενα δικό τους μέλος και τίποτα άλλο. Αν δεν την εκαναν προεδρο τής δημοκρατιας θα την είχαν κάνει.. υπουργο(!).
    .
    .
    Κύριοι, μπορείτε να ξαναγυρίσετε στην εποχή των σπηλαίων! Εκει ούτε νόμοι υπάρχουν και μπορείτε να συμπεριφέρεστε όπως θέλετε. Δεν θα σας κρίνει κανείς αν χέζετε μέσα στις σπηλιες που κοιμάστε και ούτε θα τιμωρηθείτε αν χτίζετε φωλιες πάνω στα δέντρα, δίπλα στη θάλασσα ή μέσα στα δάση – τέτοιους νόμους δεν έχουνε στα δάση, μην ανησυχείτε… Σε μια Ανθρώπινη κοινωνία όμως, ΥΠΑΡΧΟΥΝ, τούς οποιους δυσκολεύεστε να κατανοήσετε και να ενταχτείτε.
    .

    ……
    “Χρειάστηκαν δισεκατομμύρια χρόνια για να γίνουν τα τέσσερα πόδια, δυο και αυτοι μέσα σε σαράντα χρόνια ξαναγυρίσαν στην εποχή που σερνόντουσαν” Μενέλαος Λουντέμης

  14. βραζει η κατσαρολα. ξεχειλιζει η κατσαρολα

  15. Και οι άλλοι που φιλούν ή προσκυνούν το σταυρό, το κάνουν για επικοινωνιακούς λόγους κυρίως.

  16. Οταν τα σκουπιδια εκλεγονται σε αρχοντες γιατι μετα μας πειραζει η μποχα τους?????????

  17. χριστοδουλο λεμε και κλαιμε αλα δυστηχως δεν ηταν του συστηματος και τον εστειλαν μολις μαζεψε 2.000.000 κοσμο στην αθηνα το 2000 .

  18. ΡΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ .
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ??
    ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑς Γ@@@@ΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .

  19. ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΣΗΜΕΡΑ…….ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ.

  20. τα εβραια δεν αντέχουν τους σταυρούς, ετσι κι αλλιώς κοροϊδία είναι όλο αυτό.
    Επικοινωνιακό σόου για τα πρόβατα τους ο καθένας.

    1. Δε θέλω να χαρακτηριστω ασεβής αλλά ο συγκεκριμένος παπάς έχει ΣΩΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑΣ;;

  21. Οπως ειναι στην φωτογραφια – απο youtube – ας προσεξει καποιος τα ματια και τις εκφρασεις κατω απο τις μασκες τους …..Υποκρισια, ηδονη, πονηρια, ευχαριστηση, χαμογελακια ολο υπονοουμενα …..”Ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα”….Ειναι ολα μιλημενα και προσχεδιασμενα…..Το υπουλο χαμογελο του ηδονισμενου σαδιστη που γνωριζει οτι εχει κανει καταστροφη , υποκρινεται και το ευχαριστιεται……

  22. Να μάθεις να σέβεσαι αυτόν τον λαό, την πατρίδα και τον σταυρό. Αυτά μας κρατήσανε όρθιους σε καιρούς δύσκολους. Αντε σιχαμένη βρωμιαρα. Τι παριστάνεις με αυτή σου την συμπεριφορά ρε φροκαλο? Την μοντέρνα και καλά? Παραιτησου μωρή ηλιθια, προσβάλεις όλη την Ελλάδα. Παραιτησου ανθελληνικό ρατσιστικό σίχαμα, βαρεμενη. Δεν είσαι αξία για τον θεσμό που υπηρετείς, Παραιτησου…. Να σου δώσουμε όσα λεφτά θες ρε βλήμα, απλά φύγε. Νευρωτικη εμμονικη έχιδνα.

  23. Αυτή γιατί να φταιει;
    Είναι σκληρή κομμουνιστρια και το γνώριζαν όλοι,όπως και όλοι γνωρίζουν τι σχέση που έχουν οι κομμουνιστές με τη θρησκεία.
    Αυτή φταίει ή η βρωμερή ψοφοδεξια που ανέκαθεν προσκηνουσε και εξακολουθεί να προσκυναει τους μπολσεβίκους;
    Πάρτε το χαμπάρι ο μεγαλύτερος και πραγματικός εχθρός των πατριωτών και εθνικιστών ήταν, είναι και θα ειναι η βρωμερή αστική ψοφοδεξια.

  24. Ταγκαλάκια που έχουν βγει από καιρό και πριονίζουν την ύπαρξη της Ελλάδας.
    Εδώ το γκρέμλιν κατέβασε τα καριοφίλια της επανάστασης από το προεδρικό μέγαρο και έβαλε την μασονική πυραμίδα του δολαρίου με το μάτι παντεπόπτη σε αυτά θα κολλήσει.

  25. Παναγια μου τι ερπετά μας κυβερνούνε

  26. ΕΝΑΣ ΣΥΜΦΕΡΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΩΣ ΚΛΟΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ.

  27. Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες!Ωραια τα χουν μαγειρεψει αυτοι κανουν οτι θελουν οποτε θελουν φορανε μασκα οταν θελουν κ εμεις φυλακισμενοι να παιρνουμε αδεια για ν ανασανουμε κ για εκκλησια ουτε λογος!Το σχεδιο τους μια χαρα πηγαινει μπροστα κ δεν ανοιγει κ ρουθουνι

  28. Μόνο που βλέπω πως κάνουν το σταυρό τους μου στρίβει τα άντερα. Όλοι τους είναι δούλοι τού διαόλου.

  29. Μα πόσο μαλάκας λαός μπορεί να είμαστε

    1. Φιλαργυροι είμαστε και κοιτάμε την τσέπη μας. Το μόνο που μας νοιάζει είναι το χρήμα. Δανείζουν οι ισχυροί τις κυβερνήσεις οι οποίες μετά μας δίνουν χρημα, και πάμε και τους ψηφίζουμε. Σε αντάλλαγμα για τα χρήματα που δίνουν οι ισχυροί θέλουν μέτρα κατά του έθνους και της ορθοδοξίας. Όπως πχ αυτό το παρτάλι που έχουμε για πτδ. Όταν ισοπεδωθούν όλα θα φέρουν και τον αντίχριστο. Μετά black out.

  30. Για να προσέξουμε καλύτερα το βίντεο….
    Η μεν ”πρόεδρος της δημοκρατίας” έμεινε μακριά από τον σταυρό, αλλά και από τού υπόλοιπους ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ….’Ολοι έσκυψαν μπροστά στον σταυρό χωρίς όμως να τον ασπαστούν.
    Και να υποθέσω πως με το σκύψιμο του κεφαλιού απέδωσαν φόρο τιμής;;;Μπαααα!!! Αν έχεις κάτι προσφιλές και αγαπημένο μπροστά σου το ασπάζεσαι.
    Αυτό είναι το αίσχος και η απόλυτη κατάπτωση ενός Έθνους που κάποτε πορευόταν με τον ΧΡΙΣΤΟ και τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ…..και μεγαλουργούσε.
    Κάποτε ΠΙΣΤΕΥΕ – ΤΙΜΟΥΣΕ – ΣΕΒΟΤΑΝ και αν κάτι από αυτά έλειπε από κάποιον ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.
    Αυτή είναι η απόλυτη κατάπτωση και αποστασία την οποία θα πληρώσουμε.

  31. Να ρωτήσω κάτι; Ο Βουλευτής και διευθυντής της Ελληνικής Λύσης Γραμμένος Βασίλης είδατε που όταν πήγε να φιλήσει τον σταυρό κατέβασε τη μάσκα; Αυτός δεν έγραφε για τη Βίσση και τη Βανδή όταν φιλίθηκαν στο στόμα ότι παραβίασαν τα μέτρα για τον κοβιτ; Αυτός δεν έκανε το ίδιο σήμερα; Δεν παραβίασε τα μέτρα; Δείτε το βίντεο προσεκτικά και θα καταλάβετε. Πρόστιμο να του επιβληθεί

    1. Κατέβασε την μάσκα γιατι αυτο έπρεπε να κανει για να ασπαστει τον σταυρό,οποιαδήποτε ομοιότητα του συμβόλου της πίστης μας με το φιλί που ανταλαξαν οι δύο τραγουδιαρες ειναι το λιγότερο αστειο

    2. Γιατί ο π/θ που τον φιλησε μέσα από τη μασκα ήταν καλύτερο θέαμα;

  32. Λετε και ξαναλετε για τον Εβρο οτι τους αποθησαμε και ασφαλισαμε τα συνορα μας. Ακομα και ο Κυριος Μαζης ειδα να το αναφερει. Απο που ακριβως αποδεικνυεται αυτο απο τος εικονες που μας εδειχνε ο αλαφουζος? Γιατι οποιος πηγαινοερχεται στο κεντρο της Αθηνας αλλα πργαματα εχει διαπιστωση απο τον περασμενο Φεβρουαριο. Εδω τους φτιαχνουνε και κυτ στο εβρο λετε να θελαν να τους αποθησουν. Ισως αποθησαν μονο αυτους που ειχαν κλεισει την εισοδο στα εμπορικα φορτηγα γιατι χανανε τις μιζες τους απο την διακινηση. Ο Εβρος οπως και τα νησια ειναι ξεφραγκο αμπελη κατ εντολη γερμανιας, και αυτο φαινεται οσο ποτε αλωτε απο το κεντρο της Αθηνας.

  33. Πήγε και με παντελόνι η ασεβής κατσαρίδα..

  34. Εψαχνε καιρο ο χαζοκουλης να βρει αυτη την “πυγμαια” νεροχελωνα να προτεινει για ΠτΔ;
    Κατ’αρχας δεν εχει κυρος – εμφανισιακα τουλαχιστον – …δεν ειν’εμφανιση αυτη αρχηγου κρατους .
    Φοραει κατι παλιοτσουβαλια….
    Υπαρχει πρωτοκολο.
    Ο Ιερωνυμος φταιει…κανονικα του χρονου δεν πρεπει να χοροστατησει στη Δοξολογια…να παει καποιος “κατωτερος” να την υποδεχτει.

    Υ.Γ. Δεν θα μου φανει καθολου περιεργο αν στην επομενη 5ετια προτεινουν την Παπαρηγα.

  35. Στα τσακιδια να παει η σαυρα. Ο κουλης ομως την εβαλε επειδη του χρωσταγε οταν ηταν στο Σ.Τ.Ε.
    του εκανε ρουσφετια. την διορισε ΠτΔ. Αλαξοκολιες μεταξυ τους. κοιμησου κοσμε….. παρε τηλεοραση και ποδοσφαιρο να εχεις. ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ………

  36. καταλάβατε τώρα Έλληνες για πόσο μαλάκες και φοβητσιάρηδες μας έχουν, πόσα άτομα ήταν στην εκκλησία μέσα? γιατί ο ο αρχηγός των ες-ες χρισοχοιδης δεν έστειλε και εδώ τα μαντρόσκυλα να απαγορεύσουν την είσοδο σε αυτά τα ρεμάλια, μόνο όταν ο πιστός θέλει να πάει στην εκκλησία να προσευχηθεί τότε μόνο κάνουν ντου τα ες-ες του φυρερ τζούνιορ δρακουμελ.
    καταλάβατε τώρα? ποιος παπάς φορούσε μάσκα? βλέπετε πως μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας για κορωνοϊό, γιορτές πρωτοχρονιά σου λένε άντε 9 άτομα το πολύ, και εδώ πόσα ήταν, αν ήταν μάγκας ο παπάς θα τους πετούσε έξω, εγώ είδα ότι θα της έκαναν και γλυφ@μουνι όπως την βλέπαν. άντε και σε ανώτερα,
    αυτό που θελαν το κατάφεραν, εμείς κλείσιμο στα σπίτια και αυτοί σουλατσάρουν όποτε γουστάρουν

  37. Εαν γινουν καλλιστεια ομορφιάς προτεινω να λαβουν μερος Σακελλαροπουλου Παπαρήγα Κανέλλη Παγωνη Λινου Λεπενιωτη Μερκελ Ούρσουλα φον ντεν Λαιεν Τασια (ομονοια) Αντωνοπουλου και αλλες.

  38. Πολύ σέξι γυναικάρα,πρόστυχο πηγούνι,σαρκώδη χείλη και κάτω από τη μυστηριώδη φράντζα τα παιχνιδιαρικα ματια μαρτυρουν και υπόσχονται ονειρικές ερωτικες επαφές τρίτου εξωκοσμικου τύπου.

  39. Αυτή η πατσαβούρα ηταν και στο ΣτΕ; και επερνε αποφάσεις, να τους χαιρόμαστε ολους.

    1. Αυτή συγκεκριμένα πήρε αποφάσεις που σε έκαψαν πολλαπλά, για Μακεδονικό, συντάξεις κ.ά. πολλά κι ενδιαφέροντα…

  40. Οι άλλοι που «φιλάνε» το σταυρό με μάσκα για να μην «μολυνθούν» είναι καλύτεροι;

  41. Απ ότι θυμάμαι απ όλους τους προεδραρες που πέρασαν βασικό τους καθήκον ήταν αυτό δλδ να παρευρίσκονται στην εκκλησία συνεχώς.
    Αυτή τα ισοπέδωσε όλα πια.
    Τι να περιμένει κανείς από δαυτην?

  42. Η ΣΑΥΡΑ δεν προσκύνησε τον Σταυρό.
    Το σύμβολο που προκαλεί αλλεργία στου σατανισμέμους.

    ΑΝΑΞΙΑ και όλοι οι παρατρεχάμενοι σημερινοι Πολιτικοί για ένα περήφανο Έθνος
    που αρχίζει να χάνεται
    αν δεν κάνουμε κάτι σύντομα

  43. “Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαίρετου Τριάδoς”.

    Με αυτό το χωρίο ξεκινά το Ελληνικό Σύνταγμα. Αυτό πρέπει να το υπενθυμίζουμε στον καθένα που ενοχλείται από την παρουσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Συνταγματική μας και Κοινοβουλευτική μας παράδοση. Μάλιστα το αρ. 3 ρητώς κάνει αναφορά στην Επικρατούσα Θρησκεία.

  44. Ηταν μιλημενος ο πατερ….για
    αυτο δεν κραταγε το ΣΤΑΥΡΟ, οταν πηγε το τσοκαρο…

  45. Καλύτερα που δεν το φίλησε γιατί είναι τόσο βρωμιάρα που θα είχε μολυνθεί ο Σταυρός….

  46. αθεοι προεδροι δημοκρατιας πολιτικοι ανικανοι στρατευσεως ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

  47. Γ@μημενη κομμουνα, γιαυτό ακριβώς το λόγο θα επρεπε ο/η ΠΤΔ να εκλεγεται απο το λαο, καμαρώστε τωρα τη πατσαβουρα ως προεδρο κρατους…

  48. το τρίγωνο 🔽 που ειναι στο γραφείο της στη θέση των λαβαρων του 1821 δεν το έχετε δει?

    σε ολες τις μασωνικες στοές το τρίγωνο αυτο βρίσκεται πάνω απο την έδρα του διδασκάλου

    είναι σατανολατρα δαιμονολατρα νεκρομαντεια η γυναίκα γιαυτό προωθήθηκε στο ανώτερο αξίωμα της χώρας μαζί με τον διάολο ΚΟΥΛΉΣ ΧΡΥΣΌΣ

  49. Ωραία, οι Χριστιανοί έξω από την εκκλησία και οι αντίχριστοι μέσα, τι ζούμε Θεε μου…

  50. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ;ΕΙΜΑΣΤΕΉ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;ΑΙΣΧΟΣ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ;;;Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΠΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΙΣΧΟΣ!

    1. Αυτή η εκκλησία σαφώς και είναι ιδιοκτησία των αρχιερέων και μόνο αυτών. Η Εκκλησία του Χριστού είναι άλλη, δεν έχει καμία σχέση με αυτήν.

  51. που να σε κάψει ο σταυρός…..αντίχριστο φολιδωτό ερπετό.

      1. ΣΚΑΣΕ ΖΩΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ….ΑΝΑΘΕΜΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ…ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ

  52. Ο/Η Είστε τυχεροί χριστιανούληδες που δε σας πέτυχε ο Μ. Αλέξανδρος λέει:

    Καλά κάνει και δεν προσκυνάει. Βγάλτε αφρούς χριστιανοταλιμπανούληδες η ανεξιθρησκεία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη και χεσμένους σας έχουμε κι εσάς και την ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία σας δηλαδή το δήθεν Βυζάντιο. Πολιτικός γάμος, ονοματοδοσία και καύση. Τα χουμε περάσει όλα σε νόμους ώστε να μη δίνουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στους τραγόπαππες.
    Και να θυμάστε και κάτι άλλο: ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΠΙΣΤΟΣ.

    1. Βρε γαμημένο, άθεο, ανθελληνικό σκουπίδι, παλιό αδερφή, οι έλληνες είμαστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ το 97%, είτε σου αρέσει, είτε όχι! Ελληνισμός και Ορθοδοξία, πορεύθηκαν 2.000 χρόνια τώρα, πορεύονται και θα πορεύονται μέχρι την συντέλεια του κόσμου! Χώνεψέ το…αν δεν μπορείς, δύο λύσεις υπάρχουν: ή πιές σόδα, ή τράβα στα τσακίδια και φύγε από τον ευλογημένο αυτόν τόπο και πήγαινε να ζήσεις αλλού, δαιμονικό παράσιτο! Δε θα αλλάξουμε την πίστη μας και τις παραδόσεις μας, επειδή το θές εσύ και δύο, τρία μπαστάρδια…Εσύ ψόφα και ζήτα να σε κάψουν ή να σε ρίξουν στα άγρια θηρία…αν και δε πρόκειται να σε φάνε, και όποιο ζώο κάνει το λάθος να σε φάει, θα σε ξεράσει, παλιό-βδέλυγμα…

  53. Στο καραβι που θα παει στον πατο βαλτε μεσα και ΑΥΤΗ
    Μαζι με ολους τους προδοτες

  54. Πήγε να δει την οικογένεια του στη εκκλησία … Τον ανιψιό την αδελφή κλπ .. τι ωραία τι καλά …. Βρε ουστ λινατσες

  55. Και στο Καστελόριζο τα ίδια έκανε. Μέχρι και τα παιδάκια που ήταν παρών ένοιωσαν αηδία για το νευρωτικο αυτό απολειφαδι. Εκθέτει τον θεσμό του προέδρου, είναι πασιφανές πως διακατεχεται από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Για να δείτε πως είναι παλαβη, άλλαξε το όνομα της και από Αικατερίνη το έκανε Κατερίνα! Όποιος δεν βλέπει πως η φουκαριάρα έχει ψυχολογικά προβλήματα είναι αφελής. Ο πρωθυπουργός δεν το καταλαβαίνει πως αυτή η τύπισσα έχει εμμονές και είναι νευρωτικη?

    1. ακριβώς αυτή ήθελαν να βάλουν οι Γερμανοί, όχι ο αρρωστημένος

  56. Αυτο το λεσι πρεπει να εβαλε πολλους αθώους φυλακη.Αυτο το φιδι φαίνεται οτι μισεί τους Ελληνες. Ο μπαγλαμας ο δηθεν αντρας της ειναι για πολλες σφαλιάρες που ακολουθεί αυτο το τσοκαρο.Ερχεται η ωρα σε ολους σας λεσια.

  57. Πώς δεν έπεσε ο Ναός με τόσους αντίχριστος εκεί μέσα.

    1. πόσο δίκιο έχεις…αφού δεν βγήκαν από τις ιερές εικόνες ο Χριστός με την Θεοτόκο και τους Αγίους Μεγαλομάρτυρες να τους κυνηγάνε όλους να τους πετάξουν έξω με κλωτσίδια, μαγαρίζουν την εκκλησιά μας, την Μητρόπολη της Αθήνας, αφιερωμένη στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, διέπραξαν ύβρι χθες προς τα Θεία και θα τα πληρώσουν όλα, υπομονή…

  58. ΡΙΞΤΕ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΑΓΙΑΣΜΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΑ !!!!😉😉😉

  59. Ένας ακατάσχετος ΕΜΕΤΟΣ με την ποντικομούρα , τον νεοταξιτη Κούλη και τα πρόβατα με τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους ….

  60. Έχουμε πάρει την κατηφόρα από πάνω προς τα κάτω… Θα τα πληρώσουμε Δυστυχώς και σύντομα.

  61. ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΗ Η ΜΠΑΖΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΗ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ ΧΤΕΣ. ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΩ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ

    1. Δεν φταίει αυτή. Αυτός.. φταίει! Που δεν την τιμωρεί παραδειγματικά για να πάθουν Κοκομπλόκο οι υπόλοιποι!!!
      Άρα,ΑΥΤΟΣ…τα επιτρέπει όλα… Αδερφέ Γρηγοριε, έχεις νά πεις τίποτα για τον Θεόν σου?..

      1. Μα δεν ξέρεις ότι στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός

  62. Το απόλυτα ξευτυλισμένο σκουπίδι που ταιριάζει και αντικατοπτρίζει την ταυτότητα του σημερινού γραικυλοπίθηκα.

    Γνωστό και κουραστικά επαναλαμβανόμενο:Αυτό αξίζει το γραικυλοπιθηκιστάν ,αυτό(αυτούς)έχει.

    Η συγκεκριμένη απεικόνιση ήταν ,είναι και θα είναι εσαεί αμφιμονοσήμαντη…

  63. για όσους δεν γνωρίζουν η εν λογο κυρία είναι αρχιέρεια του σατανα και συμμετέχει σε σατανοτελετες…..

  64. Δεν μπορεί να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας άτομο το οποίο δεν σέβεται τον Εθνικό Υμνο, τα Εθνικά σύμβολα και τα Χριστιανικά σύμβολα.Υπάρχει ασυμβατότητα.
    Πρώτο φορά Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκαλεί τόσο τον Ελληνικό λαό, και πρώτη φορά Πρόεδρος της χώρας αυτής είναι τόσο μισητός στον λαό.

  65. στεφανε χίο …
    κάνε ψηφοφορία στον εντυπο κ ηλεκτρονικό τύπο του makelio
    πόσοι θέλουν να ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ αυτη η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡ@ ,
    ντροπή της ελλάδας αυτο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ

  66. Στο 23:01 χριστέ μου, ούτε ο καραγκιόζης δεν έχει αυτήν τη μουτσούνα. Κοιτάχτε χάλια !

  67. Το κακό είναι ότι στον άλλο κόσμο που θα πάει (όπως όλοι μας), δεν θα μπορούμε να την βλέπουμε που θα καίγεται και δεν θα πεθαίνει (αυτοί κι οι όμοιοί της).

  68. Αν η Κυρια αυτη ανελαβε προεδρος της δημοκρατιας για ξευτιλιζει τον θεσμο, να παραιτηθει και να παει στο καλο!!!!!! Η Ελλαδα ειναι ορθοδοξο Εθνος, αν δεν της αρεσει η Ορθοδοξεια και ο Εθνικος μας Υμνος να παρει δρομο και αυτη και αυτος που την διαλεξε!!!!!!!!

  69. Που το περίεργο γνωστά είναι αυτα,περίεργο θα ήταν αν ασπαζοταν το σταυρό

  70. Αύτη η φιδίσια (…..συνειρημένως!!!!!) σαυροειδή, (‘ή …….ασυναιρέτως ….. σαβουροειδή!!!!!), βρωμοκακομούτσουνη δέν έχει ανάγκη νά δαιμονιστεί βλέποντας τόν Τίμιον Σταυρόν Τού Κυρίου καί Θεού μου Ιησού Χριστού, διότι από μόνη της εστί διάβολος μεταμορφωμένος εις αναθεματισμένη συχαμένη μορφή δίποδου ες αεί δαιμονοειδούς, ως τόν αναθεματισμένο ο οποίος τήν επρότεινε καί ετοποθέτησε εις αυτήν τήν θέση.

  71. μπραβο της! αρχιζω κσι τη συμπαθώ! πρωτη φορα Προεδρος στεκεται στο ύψος του (της)!
    Και ο κουλης το ιδιο θα εκανε , αλλα εχει αναγκη τα ψηφαλακια των χαζών που κοροιδεύει (χαχα), οποτε πρεπει να το παιζει πιστός

    1. Τι είναι αυτά που λες ρε ανεγγέφαλε; Θα μπορούσε να κάνει αυτά αν ήταν ένας απλός πολίτης. Σαν πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν έχει κανένα δικαίωμα.Να μην αποδεχόταν την θέση αν ήθελε να κάνει αυτά που κάνει. Αυτή εκπροσωπεί τους Ελληνες
      στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Κατάλαβες κύριε;

      1. η χωρα εχει και καθολικους, και αθεους, και αρχαιολατρες, και εβραιους, και ευαγγελιστες και μουσουλμανους και βουδιστες. Ο Προεδρος ειναι προεδρος ολων, οχι μονο των ορθοδοξ Αρα πρεπει να κρατα αποστάσεις Ο κουλης αντιθετα που χει αναγκη τις ψηφους σας (σαν πολιτικαντης που είναι) αναγκάζεται να σας κοροιδευει

        1. Eξακολουθείς να λες ανοησίες. Το Ελληνικό κράτος είναι ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟ και δεν μπορεί ο εκάστοτε Πρόεδρος να προσβάλλει το κοινόν αίσθημα, τουλάχιστον την παμμέγιστη πλειοψηφία.Ο Κούλης έκανε λάθος επιλογή. Την χείριστη δυνατή, από πολλές πλευρές. Πρώτα από όλα δεν έχει καμμία προσωπικότητα.
          Τι μπλέκεις το θέμα των ψήφων (που ασφαλώς οι πολιτικοί ενδιάφερονται τα μάλα, για να μην πω το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται) και βγαίνεις εντελώς εκτός θέματος ;

        2. Patriot του κερατα ειστε μειοψηφία οσο και να χτυπιέσαι… το 3 % άλλων θρησκειών δεν θα κανει κουμάντο οσο και να σχολιάζεις σαν υστερικος τριφτης που εισαι…

        3. Αυτοί όλοι που αναφέρεις είναι το 2-3% η πλειοψηφία είναι ορθόδοξοι χριστιανοί κ επίσημη θρησκεία του κράτους Ορθόδοξος Χριστιανισμός άρα ποιον έπρεπε να εκπροσωπεί;

        4. Είτε θες είτε όχι,επικρατούσα θρησκεία της Ελλάδας είναι η Ορθόδοξη!Κ η πρόεδρος εκπροσωπεί την πλειοψηφία του ελληνικού λαού!Φαντάσου κάτι ανάλογο να έκανε ο Ερντογάν στην μουσουλμανική Τουρκία!

      2. Οχι κ ελληνες,οχι κ ελληνες-γραικουλιακες εισαστε αγνωστου καταγωγῆς.Capishe,cacapece?

        1. Γελοία, που τυρβάζεις περί ιλλυρικής καταγωγής, αρκέσου στη δική σου άλμπαν προέλευση και βγάλε το σκασμούλη για τα άλλα έθνη… Γελοία, που τυρβάζεις περί ιλλυρικής καταγωγής, αρκέσου στη δική σου άλμπαν προέλευση και βγάλε το σκασμούλη για τα άλλα έθνη…

    2. Μα σε κάποια συνέντευξη εκεί στο 2005 ο Κούλης σε ερώτηση αν πιστεύει στο Θεό είχε πει ότι είναι αγνωστικιστής πιο πολύ, αλλά σέβεται την θρησκεία του κάθε κράτους

  72. Η χώρα βρίσκεται σε παρακμή, όπως λέει ο λαός «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι».

  73. Υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα . Είναι απολύτως ακατάλληλη. Προσβάλει καθημερινά το αίσθημα του Ελληνα πατριώτη και χριστιανού.Αυτός ο “νάνος με συσσωρευμένα κόμπλεξ θέλει να εμφανίζεται ως ο πρώτος πολίτης της χώρας!!!

  74. Δηλαδή όταν ήταν δικαστικός έλεγε στον κατηγορούμενο να ορκιστεί στο Ευαγγέλιο ενώ η ίδια είναι άθεη?

  75. Η επιλογή του Κούλη.Που την βρήκε αυτή?στα γαριδάκια?

    1. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΗΚΕ…..Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ…ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΡΙΘΗΚΕ Α Θ Ω Ο Σ !!!!!! ΔΕ ΘΕΣ ΑΛΛΟ…Ε ??? ΤΟ ΞΕΡΩ….

  76. Ρε τι “τσοκαρο” ειν’αυτο…;
    Φαινοταν οτι δεν θα προσκυνουσε τον σταυρο.
    Κατ’αρχας πηγε με παντελονι.
    Κρατσ τα ηθη μωρη καμπια…βαλε ενα ταγερ…!

  77. Σκατογρια ουστ και ντροπή σου!
    Η κατάρα του θεού και όλων των θρησκειών επάνω σου να πέσουν!!! Ουστ !

  78. Λοιπον ολοι παιζουν το “παιχνιδι” τους και εμεις το δικο μας εφοσον τους παρακολουθουμε και δεν ξεσηκωνομαστε να εκδιωχθουν απο την ταλαιπωρεμενη γη της πατριδας μας

  79. Η παλαβη του προεδρικου. Σιγά μωρή παλαβρα κομπλεξικια μην θίγουν οι εμετικές νεοταξιτες ιδέες σου. Αυτό το βλήμα προσβάλει τον θεσμό του προέδρου της δημοκρατίας. Μάθε ρε βλήμα πρώτα τι σημαίνει Ελλάδα και Ελληνισμός και μετά να παριστάνεις κάποιον θεσμικό. Εάν δεν σου αρέσει η Ελλάδα ο Ελληνισμός και η πίστη μας, στα τσακιδια τσόκαρο. Άιντε παλαβη.

  80. Να ξηλωθεί από πρόεδρος της δημοκρατίας αυτή εδώ. Αυτό μπορεί να γίνει.

Comments are closed.