Αποκλειστικό: Οριστικός ο χωρισμός! Ο Πατούλης συναντήθηκε με τον γιο του στο γραφείο του στην Περιφέρεια. Τι του είπε και γιατί καπάρωσε σπίτι στη Βούλα;

Κοινοποίηση:
giorgos-marina-patouli

Οριστικός και αμετάκλητος είναι ο χωρισμός του ζεύγους Πατούλη! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr, o Περιφερειάρχης συναντήθηκε χθες στο γραφείο του με τον 16χρονο μοναχογιό του Αλέξανδρο με τον οποίο είχε μια τρυφερή συζήτηση κατά την οποία του ξεκαθάρισε πως ό,τι και να γίνει με τη μητέρα του, εκείνος θα είναι πάντα δίπλα του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Πατούλης που τον τελευταίο καιρό έψαχνε σπίτι για να νοικιάσει, καπάρωσε ένα πολυτελές και άνετο διαμέρισμα στα νότια προάστια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας και ήδη βρίσκεται στη διαδικασία της μετακόμισης.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Κανονικά η Μαρίνα έπρεπε να έχει το άνωθεν χέρι σαν cougar αλλά απ ότι φαίνεται το πάνω χέρι το χει ο πατριάρχης

  2. Δεν μας ενδιαφέρει το προσωπικό σου δράμα. Ο κόσμος έχει άλλα προβλήματα. Τόσο καιρό το έπαιζαν στις κάμερες το ευτυχισμένο ζευγάρι και αυτός δεν είχε πρόβλημα. Τώρα σκέφτεται πως η αρνητική δημοσιότητα μπορεί να βλάψει το παιδί του. Υποκριτές!

  3. Ο περιφεριάρχης την τρίζει την όπισθεν! ο κόσμος το έχει τούμπανο! την άλλη την κανονίζει ο Χοντρός του Πειραιά καιρό τώρα!

  4. Πως γινεται δεξιοι, συριζαιοι και πασοκοι να διαφωνουν σε ολα και ολοι τους να συμφωνουν στον τοπο που μενουν και να πιανουν σπιτια σε βουλα, γλυφαδα, εκαλη και ψυχικο. Ολοι οι υπερασπιστες των μεταναστων γιατι δεν πιανουν σπιτι στον αγιο παντελεημονα να εχουν γειτονα τον χασαν και τον μαχμουτ αφου ειναι και λατρεις της πολυτισμικοτητας. Δεν παιζεται η υποκρισια τους. Τραβατε ρε να μεινετε στο κεντρο να φοβαστε μη σας σφαξουνε και μετα να δω αν θα ειστε υπερ λαθρομεταναστων.

  5. Έτσι γούσταρε καί χώρισε ο άνθρωπος,θά έχει τούς λόγους τού,τι το έχεται κάνει μεσανατολικό ζήτημα;

  6. Ναι … καλύτερα να το πάρει το παιδί ο πατουλης , λέει ο άλλος …. πφφφφφφ για να κάνει παρέα με τον Ρωμά και τους λοιπούς ευρυπρωκτος ανώμαλους που έβαλε ο πατουλης στη ζωή του …

  7. ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ (ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΑΖ ΤΟΥΣ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ/ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ Κ#ΛΟΥ. ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΑΘΕ “ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ” ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ Ν” ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΗ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΧΥ ΜΙΣΘΟ, ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΕΣ. ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ, ΤΑΧΑΜΟΥ ΒΙΑΣΜΕΝΕΣ/ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ), ΤΑΧΑΜΟΥ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ (ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ/ ΝΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΩΝ 500€), ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ/ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ/ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ/ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ Τ” @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΑΠΙΛΑ” ΟΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  8. ΟΛΕΣ ΟΙ Κ@ΡΙΟΛΕΣ, ΤΑΧΑΜΟΥ ΒΙΑΣΜΕΝΕΣ, ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΞΕΚΩΛ@ ΠΟΥ @ΡΠ@ΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ. ΒΛΕΠΕ Π@ΤΟΥΛΑΙΝΑ, ΜΠΕΚ@ΤΩΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ. ΑΙ ΣΤΑ Γ@ΜΗΔΙ@ Κ#ΠΡΟΣΚΥΛ@.

  9. Στημένο το παιχνίδι, γιατί σύντομα θα έχουμε εκλογές, και η ” πατουλενα ” φουλ για βουλευτινα με την Ν. Δ.

  10. θα μας πει κανείς ή θα παίζουμε τις κουμπάρες;

  11. Το παιδί τι φταίει? Αυτή έχει ψυχολογικά προβλήματα και εκμεταλευεται το γλυκό αυτό παιδί. Από το πρόσωπο του φαίνεται ένα ευαίσθητο αλλά συνάμα και έξυπνο παιδί. Καλύτερα να το πάρει ο Πατουλης γιατί αυτή θα το εκμετάλλευτει και θα το τρελάνει.

Comments are closed.