Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στη φετινή Eurovision – Αυτό είναι το act που θα παρουσιάσει

Κοινοποίηση:
elenikf-1110x626

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, καθώς θα παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act στο Μάλμε της Σουηδίας!

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο interval act του Α’ ημιτελικού, την Τρίτη 7 Μαΐου.

Μέσα από αυτό το act θα αποκαλυφθεί η σκηνή του διαγωνισμού και θα δοθεί το μουσικό σύνθημα για να ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση.

Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Να προσθέσω εδώ ότι η Αλβανική μαφία έχει επικηρύξει τον μαχόμενο δημοσιογράφο, κύριο Στέφανο Χίο. Και η Φουρέιρα και οι συμπατριώτες της οι φονιάδες Αλβανοί, να πάνε να γαμηθούνε.

  2. Είναι τελείως ξεφτίλα, αυτή που κορόιδευε τους Έλληνες ότι ήταν από το Μεξικό, να δηλώνει τώρα περήφανη για την χώρα της, την Αλβανία. Αν ήσουν περήφανη δεν θα ντρεπόσουν για να κρύβεσαι. Όταν οι Έλληνες έχτιζαν τον Παρθενώνα, οι πρόγονοι σου οι Αλβανοί, κρέμονταν από τα δέντρα σαν τις μαϊμούδες, κάπου στον Καύκασο. Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια πουτ@να από την Αλβανία.

  3. Γαμώ την Αλβανία σου γύφτισσα. Ήρθες ξεβράκωτη στην Ελλάδα για να χορτάσεις την πείνα σου και τώρα μας το παίζεις ντίβα, πουτ@να. Τράβα τώρα να σχηματίσεις με τα βρόμικα χέρια σου την μαδημένη Αλβανική κότα. Μουνόπ@νο.

    1. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΛΟΥ.

Leave a Response