Απίστευτο! Οχιές είχαν κάνει φωλιά σε νηπιαγωγείο στον Λαγκαδά

Κοινοποίηση:
oxies

Φίδια μέσα στην αίθουσα βρήκαν οι άνθρωποι του νηπιαγωγείου Βασιλουδίου, στον Λαγκαδά. Το σχολείο είναι σε αναστολή λειτουργίας από τη Δευτέρα, ενώ πριν μια εβδομάδα είχαν ξαναβρεί οχιές μέσα στον χώρο.

Ο αντιδήμαρχος Λαγκαδά, μιλώντας στο OPEN, είπε ότι με το που άνοιξε το σχολείο εντοπίστηκαν στον χώρο τρεις οχιές. Αμέσως κάλεσαν την πυροσβεστική και τις απομάκρυνε. Μόνο η μία ήταν ζωντανή.

Όπως είπε, έγιναν όλες οι εργασίες που χρειάζονταν για καθαρισμό του χώρου και τοποθετήθηκαν απωθητικά και παγίδες, τόσο την προηγούμενη Παρασκευή που τις εντόπισαν πρώτη φορά, όσο και τώρα.

Ο αντιδήμαρχος εκτιμά ότι μπορεί να φωλιάζουν στα κεραμίδια. Με εντολή του δημάρχου σκέφτονται, επίσης, την μετεγκατάσταση του νηπιαγωγείου για την ασφάλεια των παιδιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτά συμβαίνουν στην επαρχια ή/και σε πιο ‘εξοχικές’ περιοχές.. Λίγο προσοχή απλά.. Εδω βρέθηκε στο μπαλκόνι του γειτονά μου στο Νέο Κόσμο, πριν 3 μηνες και οπως του ειπε η πυροσβεστική, λόγο της ανακατεσκευής των πεζοδρομίων!!..

  2. Για το οτι δεν υπάρχει ένας Παπαδόπουλος,φταίει και ο λαός που δεν του αρέσει η τάξη και η ασφάλεια αλλά η λαμογιά και η προδοσία.Όταν μπήκαν φυλακή οι συνταγματάρχες,πόσοι διαδήλωσαν υπέρ τους;Υπήρχε εγκλημα,ανεργία,διαφθορά και διαστροφή όπως τώρα;Γιατί λοιπόν τώρα κάποιος να διακινδυνεύσει γι αυτό το λαό;

  3. Το σωστότερο είναι η μετεγκατάσταση του νηπιαγωγείου. Γιατί δεν κάνουν φωλιά στο Μαξίμου, με τις άλλες οχιές;

  4. Τι γίνεται ρε πο@στη μου;;; από πουθενά τελικά δεν γλιτώνουν τα παιδιά μας!! Από πού να τα προφυλάξουν πια αυτοί οι γονείς;; Από την ανύπαρκτη υγειονομική περίθαλψη;;! Από τους βιαστές και παιδεραστές;;! Από την αισχρή “παιδεία” της Πο@τανέως;;;!!! Από τα εγκαταλελειμμένα (μη ασφαλή) σχολεία και παιδικές χαρές;;! Το σύστημα θέλει ΟΛΟ γκρέμισμα και σύσταση απ’ την αρχή!!! Μόνο ένας Παπαδόπουλος θα ήταν ικανός για κάτι τέτοιο αλλά τρέχα βρες τον τώρα…. Γιώργη θα λέμε και θα κλαίμε ρεεεεεεε

Comments are closed.