Έχουμε τρελαθεί! Ξέχασε το καρότσι με το μωρό στο ασανσέρ του μετρό Συντάγματος και έφτασε Μοναστηράκι

Κοινοποίηση:
μετρο

Ένα αδιανόητο περιστατικό, ενδεικτικό των τρελών ρυθμών που κινούμαστε στην χώρα, έφεραν στη δημοσιότητα Τα Νέα, σε αφιέρωμα για τα αντικείμενα που ξεχνιούνται και χάνονται στο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και στους σταθμούς του μετρό.

Μία μέρα λοιπόν στον σταθμό του Συντάγματος υπήρχαν αναφορές επιβατών για ένα ξεχασμένο καρότσι στον ανελκυστήρα, μόνο που όταν πήγε το προσωπικό του Γραφείου Απολεσθέντων διαπίστωσε ότι, κάτω από τα σκεπάσματα, κοιμόταν ένα μωρό.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Σταθμαρχείο και από τα μεγάφωνα όλων των σταθμών έπαιζαν ανακοινώσεις για την ενημέρωση της μητέρας που το είχε ξεχάσει, η οποία έντρομη έκανε την εμφάνισή της μετά από λίγο, καθώς είχε φτάσει μέχρι το Μοναστηράκι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Λοιπόν, εάν τυχόν διαβάζει εδώ κανένας γνωστός της γυναίκας, να την παροτρύνει να επισκεφθεί άμεσα νευρολόγο. Και χθες αν είναι δυνατόν.

  2. Παλι καλα που δε βρεθηκε το παιδακι σε κανα σκουπιδοτενεκε! Καλο ειναι το…καβαλα στο δελφινι αλλα φερνει στο κοσμο αθωες ψυχες που μαλλον δεν εχουνε ουτε μανα ουτε πατερα! Η ελληνικη κοινωνια του 21ου αιωνα! Εδω κι αν απαιτειται παρεμβαση εισαγγελεως @

  3. Η μαμά θα είχε το νου της στο κινητό, σε εφαρμογές φ/β και τουΐτερ, να ενημερώσει φίλους και φίλες για το που είναι και το τι φοράει, που θα πιεί καφέ και τι θα ψωνίσει στις εκπτώσεις. Με τα ακουστικά στ αυτιά και Τερλέγκα στο φουλ, που μυαλό για το παιδί της. Ο κόσμος έχει αποβλακωθεί με τα κινητά, μπλέκει τη χρήση με την κατάχρηση.

  4. Γιατί να διαιωνίσει το είδος της αυτή; Οι ηλίθιοι πρέπει να στειρώνονται γιατί με την βλακεία τους γίνονται επικίνδυνοι κυρίως για τους άλλους. Τρανταχτό παράδειγμα ο γουρλομάτης πρωθυπουργός του κώλου.

    1. Οι γονείς του τον διαιώνισαν ούτως η άλλως…Εμείς γιατί τον ψηφίσαμε; Αφού μας είχε δηλώσει κατάμουτρα τις προθέσεις του…Αν δεν καταλάβαμε πρόβλημά μας…

Comments are closed.