Άλλο κρούσμα, άλλο φορέας – Ο καθηγητής Μπαμπινιώτης έχει δώσει την απάντηση – Στην Ελλάδα όμως όλα τα “βαφτίσανε” κρούσματα..

Κοινοποίηση:
coronovirus_41

Εδώ και μήνες ακούμε και διαβάζουμε για “κρούσματα”από τον κορωνοϊό. Αυτοί που μιλούν όμως για “κρούσματα”, ξέρουν τι σημαίνει αυτή η λέξη;

Και έρχεται λοιπόν, για μια ακόμη φορά, ο Καθηγητής, Γιώργος Μπαμπινιώτης, για να καταρρίψει έναν ακόμη
μύθο που κυκλοφορεί όχι μόνο μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων, αλλά και μεταξύ κάποιων επιστημόνων Ιατρών.

ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Γιώργο Μπαμπινιώτη, “ΚΡΟΥΣΜΑ” είναι “η εκδήλωση συμπτωμάτων προσβολής από μολυσματική νόσο”. “Λεξικό τής Νέας Ελληνικής Γλώσσας”, Γ.Μπαμπινιώτη, β’ έκδοση, γ’ ανατύπωση, 2006, σε λ ί δ α _ 963.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ: Όταν ακούμε πολιτικούς, δημοσιογράφους αλλά και κάποιους Ιατρούς επιστήμονες να λένε ότι σήμερα είχαμε π.χ. 200 κρούσματα, ας μη νομίσουμε ότι είχαμε ασθενείς αλλά ας καταλάβουμε ότι είχαμε …φορείς!.

Στο ίδιο λεξικό, στις σελίδες 1894 και 1895, “ΦΟΡΕΑΣ” είναι “το πρόσωπο που φέρει ιό ασθένειας, χωρίς το ίδιο να την εκδηλώνει”.

Επίσης, λανθασμένη είναι και η έκφραση “ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ”, έκφραση που κατά κόρον χρησιμοποιούν πολιτικοί, δημοσιογράφοι αλλά και κάποιοι Ιατροί.

Ασθένεια χωρίς συμπτώματα δεν υπάρχει! Είναι σαν να λέμε “πλούσιοι άφραγκοι” !!!!.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και κρουσματα μονο αν αποδειχτει πειραματικα στο μελλον οτι ο ιος ειναι θανατηφορος, διοτι μεχρι τωρα ιστολογικες σε νεκρους covid δεν γινονται, αναλυσεις σε παλαιοτερα δειγματα ασθενων δεν γινονται, δεν υπαρχει σαφης καθορισμενος χαρτης αντισωματων καθως ο καθενας ανθρωπος ειναι διαφορετικος και σε διαφορετικο σταδιο και για ακαθοριστη αιτια, οταν αυτα ανιχνευονται. Και το κυριωτερο ο ιος ΔΕΝ εχει απομωνωθει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, οπως παραδεχονται οι κατασκευαστες του τεστ, αρα η αλληλουχια του, η γραμματοσειρα του να το εκλαικευσω, ειναι ασαφης και δυναται κατα τυχη μερικα ανθρώπινα υγρα να περιεχουν τον “θανασιμο” συνδιασμο ψηφιων και ακολουθιων αυτου. Αρα δεν εχει αποδειχτει ουτε εργαστηριακα η βλαβερη του ιδιοτητα με επαληθευση και η ικανοτητα πολαπλασιασμου του. Τα ορια της αναποδεικτης ψευδοεπιστημης εχουν σπασει προ πολλου. Μια πολυ κακη εφαρμογη ιατρικης τεχνολογιας και ιδου τα αποτελεσματα…παγκοσμια.
    Ειπαμε, ο νομπελιστας εφευρετης της τεχνολογιας του τεστ, που ολως τυχαιως αποδημησε περυσι, ειπε ρητα
    οτι ΔΕΝ πρεπει να χρησιμοποιειται για διαγνωστικους λογους αλλά μονο εργαστηριακα και συμπληρωματικα μαζι με διαφορες αλλες αποδειξεις της επιβεβαιωμενης επιστημης. Αλλα καποιοι οπως παντα να χρησιμοποιήσουν κατι για διευθαρμενους σκοπους..με αποτελεσμα οι μαζες να νομιζουν οτι ειναι το απολυτο εργαλειο με ναι και οχι και οχι χιλιαδες αποχρωσεις του γκρι…
    Και φυσικά ολα τα εμβολια RNA ειναι ταμπελοποιηση ή και βλαβερα του DNA οσων το κανουν, με ανυπολογιστες και αδοκιμαστες συνεπειες μετα απο καποιο καιρο, που φυσικα καμια εταιρεια και κρατος δεν θα αναλαβει τις ευθυνες τυχων παρενεργειων, οπως εχει γινει το παρελθον κατα κορον. Θα σε πετουν σε στρατοπεδα δομες μεταναστων, θα σε εκτελουν με drone ( ΗΔΗ drone ανιχνευσης οσων εχουν πυρετο και φτερνιζονται επιτηρουν σε μερικες χωρες…) κ.τ.λ. . Που να βγαλουν στο μελλον και τα καθε μεγεθους στρατιωτικα ρομποτ τεχνητης νοημοσυνης στις πολεις, τα οποια θα αποφασιζουν ποιος ανυπακουος επαναστατης ζει λιγο ακομα και ποιος οχι..
    Αδεκαστοι Αψεκαστοι, φορατε σφικτα την μασκα, μην σας ψεκασει συνανθρωπος με αλλεργικο φτερνισμα και εχετε θανατικους εφιαλτες το βραδυ..

  2. Τό νέο τσιράκι τού γουρλομάτη ο Γκίκας Μαγιορκίνης θά μετράει όλους τούς ασθενεις τής χώρας καί θά δηλώνει τόσα κρούσματα κορωνοιού είχαμε σήμερα στήν Ελλάδα.Από τίς ποιό μικρές ασθένειες μέχρι καρκίνο Aids ανεμοβλογιά φυματίωση κλπ.θά τά κάνει χαρμάνι καί θά κραυγάζει ότι σημερα είχαμε 230 νέα κρούσματα κορονωνοιού.Κανείς δέν μπορεί νά εξετάσει ποόσα είναι πραγματικά κρούσματα κορωνοιού.Πάντως πολύ λιγώ-
    τερα από ότι λένε οι αναξιόπιστοι τού γουρλομάτη.Οι απάνθρωποι εγκληματίες θέλουν νά βάλουν μέ τό ζόρι μάσκες στά μικρά παιδιά.Η σαδίστρια Κεραμέως μισεί τά ελληνόπουλα.
    Γιάννης Λάκων

  3. Και πως γίνεται σήμερα 200 αύριο εκατόν διακοσιοι; κάνουν κάθε μέρα 16- 17 εκατομμύρια τεστ; μπράβο… δούλεμα…

Comments are closed.