Άγνωστοι μουτζούρωσαν τα γκράφιτι για τους ήρωες του 1821 [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
eve

Την έντονη δυσαρέσκεια του Γιάννη Κωνσταντάτου, δημάρχου Αργυρούπολης-Ελληνικού πυροδότησε το γεγονός πως άγνωστοι «πάτησαν» πάνω στα γκράφιτι του «Εύρυτου», στα οποία πρωταγωνιστούν τα πρόσωπα των ηρώων της ελληνικής επανάστασης του 1821.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δήμαρχος εκφράζει την οργή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν «παραλήρημα μίσους» από τους λεγόμενους «δημοκράτες» της πόλης, μολονότι «η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και τα ΜΜΕ χαιρέτησαν την πρωτότυπη μας ιδέα που ήδη και άλλοι δήμοι ακολουθούν».

Μάλιστα, αυτό που τον εξέπληξε περισσότερο ήταν το μαύρισμα των ματιών: «χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας! Ακόμα και σήμερα όμως, οι Τούρκοι θα έδειχναν σεβασμό στον Κολοκοτρώνη, όχι όμως οι Νενέκοι που εξακολουθούν να μην θέλουν αναφορά σε κάθε σύμβολο εθνικό».
Τέλος, ο κ. Κωνσταντάτος διαμηνύει πως έως αύριο θα έχουν αποκατασταθεί τα έργα του καλλιτέχνη Εύρυτου, ο οποίος προκάλεσε χαμό στα social media καθώς μερίδα των χρηστών τον χαρακτήρισε «ακροδεξιό», ενώ άλλοι έσπευσαν να τον υπερασπιστούν.

Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, ο Εύρυτος έχει κάνει έργα τα οποία εμπεριέχουν ναζιστικά, ισλαμοφοβικά και συνωμοσιολογικά μηνύματα.

Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν!

Δεν μας εξέπληξε η βεβήλωση των Ηρώων του 1821 που φιλοτεχνήσαμε προκειμένου να…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Κωνσταντάτος στις Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ημιπιτσιρικάδες που συνασπίστηκαν ριζοσπαστικά. Αριστερά θολοκουλτουριάρικα τσογλάνια, με δικαίωμα ψήφου. Μια ζωή στη νύχτα, δεν έχουν τα κότσια να κάνουν τη ζημιά τους τη μέρα, γιατί είναι ψυχή και σώματι κότες λειράτες. Με δύο σφαλιάρες, θα κλαίνε σα κοριτσάκια και θα πάρουν τη μαμά τους τηλέφωνο για να “καθαρίσει”.

  2. Ειναι τα ιδια κοπροσκυλα που σπανε και ριμαζουν αυτον τον καιρο και δεν συλλαμβανεται κανεις!!!!!!Ποτε δεν υπαρχουν αστυνομικοι στο σημειο που γινονται οι καταστροφες, ουτε εκ συμπτωσεως!!!!!!! Τοσα χρονια τα ιδια, δεν ξερουν ποιοι ειναι;;;;;; Ειναι ολοι αυτοι που αποθρασυνθηκαν τα προηγουμενα τελευταια χρονια απο την Τσιπροπαρεα των αρλουμπολογων και τους θυμιαζει η ΝΔ, αντι να τους σπασει τα χερια!!!!!!!!

  3. Ο/Η Νέα αριστεροδέξια χουντοναζί Δαιμονοκρατία του τουρκογερμανού μ@λ@κ@. λέει:

    Εγώ θέλω να πιάσω ένα αντιφα-ανθέλληνικό σκουλήκι επί το έργο.
    Θα του τον κάνω 4×4.

  4. Αυτά τα μο***πανα που μουτζούρωσαν τα γκράφιτι των ηρώων του 1821 είναι που**νας γιοί.
    Γαμ**ται το μο**ί της μάνας τους. Εθνομηδενιστικά σκουλήκια γα**στε, εσείς και όλο σας το σόι.
    ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΖΩΑ!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΥΣΙΚΑ) ΑΚΟΜΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ…

  6. Ψευτοέλληνες τουρκαλβανοί που μάθανε την γλώσσα, αλλάξανε τα ονόματα τους σε ελληνικά, αλλά το αίμα πάντα μιλάει, η κωλοφάρα τους δεν εκπολιτίζεται, δεν μορφώνεται ουσιαστικά αλλά παπαγαλίζει, ο αληθινά μορφωμένος δεν μπορεί να είναι βάνδαλος. Δεν είναι θέμα αριστεράς και δεξιάς, είναι θέμα μπασταρδίλας. Είμαστε ένα μεγάλο μπουρδέλο, για αυτό επιτρέψαμε σε όλες τις πόρνες της Γης να εισβάλλουν και να ρημάξουν.

  7. Πιάστε τους και …….βάψτε τους
    Άμα θέλουν, εύκολα τους πιάνουν και τους βάφουν από πάνω μέχρι κάτω με ανεξίτηλη βαφή για να ξέρει ο κόσμος ότι αυτοί είναι που καταστρέφουν τα εν λόγω υπέροχα grafiti.
    Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται.
    Αυτό είναι μιά καλή ιδέα και για τους παιδόφιλους.
    Να φαίνονται από μακρυά. Και πριν πεί κανένας οτιδήποτε ανθρωπιστιικό, να κάτσει να σκεφτεί αν μετά από φυλακή και ακόμα και χημικό ευνουχισμό, αλλάζουν αυτοί μυαλά.

Comments are closed.