ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΛΗΣΤΩΝ! ΜΕ ΤΟ “ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ” Η ΟΠΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ! – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ “ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ”! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    EKSOFYLLO


    Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται αυτή την στιγμή σε εξέλιξη στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Μουσών, καθώς εντοπίστηκαν άγνωστοι που κίνησαν τις υποψίες των αρχών ότι προετοιμάζονταν για ένοπλη ληστεία.

    Όλα ξεκίνησαν στις 10.10 το πρωί στην οδό Μουσών όταν ομάδα τεσσάρων Γεωργιανών εισέβαλε στο διαμέρισμα του 8ου ορόφου, όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένοι, και με την απειλή πιστολιού επιχείρησαν να τους ληστέψουν.

    fo1

    Οι δράστες φίμωσαν την ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα και την οικιακή βοηθό και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι και να αρπάζουν ό,τι έβρισκαν αξίας. Όμως δεν είχαν υπολογίσει τον γιο της ηλικιωμένης, ο οποίος μένει ακριβώς από πάνω και είχε βάλει κάμερες στο σπίτι της μητέρας του. Έτσι ο άντρας έβλεπε real-time τους τέσσερις δράστες να ληστεύουν και να απειλούν τη μητέρα του! Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως και έφτασε πολύ γρήγορα, περικυκλώνοντας την πολυκατοικία.

    fo4

    Οι ληστές, για να διαφύγουν, πήδηξαν από τον 8ο στον 7ο όροφο της πολυκατοικίας, ακολούθησε καταδίωξη μπαλκόνι-μπαλκόνι και σύλληψη δύο υπόπτων.

    Ο τρίτος όμως, στην προσπάθεια του να διαφύγει, παραπάτησε, έπεσε από τον 7ο όροφο στο κενό και σκοτώθηκε…

    Αγωνία επικρατεί για τον τέταρτο δράστη που κατάφερε να διαφύγει και γι αυτόν τον λόγο έχει αποκλειστεί η περιοχή και είναι σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο τέταρτος ληστής, ο οποίος είναι «ένοπλος και επικίνδυνος» να έχει κρυφτεί σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

    fo2 fo3

    Εν τω μεταξύ, σακίδιο με χρυσαφικά και όπλο βρέθηκε σε διαμέρισμα ηλικιωμένων, στον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στο Φάληρο, που φαίνεται να συνδέεται με τους δράστες, οι οποίοι πιθανότατα το διέρρηξαν με σκοπό να κλέψουν.

    Ασαφείς παραμένουν για την ώρα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι δράστες ξέχασαν τα σύνεργα τους στο διαμέρισμα.

    Οι δράστες αν και θεωρείται βέβαιο ότι είναι οπλισμένοι, ως τώρα δεν έχουν κάνει χρήση των όπλων τους. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι θα επιχειρήσουν να διαφύγουν, είναι ωστόσο έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Στο σημείο έχει σπεύσει και ασθενοφόρο.

    Δείτε σε βίντεο πλάνα από το σημείο:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Η κυβερνηςη τα ακούει ολα αυτα;;;; Ο Παρασκευόπουλος τι θα κανει;;;; Σε λιγο θα τους βγάλει παλι εξω, να συνεχιςουν το θεάρεστο εργο τους.

    2. οι αστυνομικοι κανουν τη δουλεια τους αλλα τα μ@υνοπανα οι δικαστικοι τους αφηνουν παλι ελευθερους

    3. Λεω εγω,μηπως και η οικιακη βοηθος ειναι κατα τυχη Γεωργιανη κι αυτη;

    4. καημενοι προσφυγες γεωργιανοι.Ελληνες ,παρτε Γεωργιανες για ντανταδες και μαμες και οικιακες βοηθους ειναι οι καλυτερες χαχα!θα σας καθαρισουν το σπιτι κυριολεκτικα σε χρονο δτ!

    5. ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ΟΡΟΦΟ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ;;;; ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ;;;;;;

    6. Η χωρα του μπατε σκυλια αλεστε και αλεστικα μη δινετε.οποιος γουσταρει ερχεται εδω ανεξελεκτα και κανει οτι γουσταρει.

    Comments are closed.