ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Ο “ΠΑΤΕΡΑΣ” ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ: “ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑ! ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ! 618 ΕΥΡΩ ΠΑΙΡΝΩ! ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
τερρυ

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Η Ντόρα ήταν έγγυος 13 ετών στον Κούλη…..Ο χρυσός απομακρύνθηκε τότε μη τον φάει η αγία οικογένεια.. Έπειτα η Ντόρα μεταφέρθηκε από την Αθήνα στην Κρήτη και την ανατροφή ανέλαβε ο Δράκουλας Κωνσταντίνος..Τα υπόλοιπα μέλη μοιάζουν όλα (“αδερφές” κουλη)οπότε και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει εύκολα τις διαφορές..

  2. Πάντως και εγώ αν είχα τέτοιο μ@κ@κ@ γιό ΔΕΝ θα το παραδεχόμουν ότι είμαι ο πατέρας, ξεφτίλα είναι δεν νομίζεται.

  3. Νας σας πω και κάτι… Όντως η Ντόρα ήταν εγγυος τότε και αποφάσισαν να την στείλουν στο εξωτερικό για μαζί πήγε και η Μαρίκα…
    Εμφανίστηκαν μετά από ένα χρόνο με το °
    Πως το ξέρω? Κελαηδησε το πουλάκι και τα είπε όλα..

  4. Ασχολούμαι χρόνια με την αποκωδικοποίηση την συνεντεύξεων και της γλώσσας του σώματος, δίνει τρομερές πληροφορίες που ουσιαστικά είναι παραδοχή ο τρόπος που μιλάει.

  5. Καλά θέλετε να τον καθαρίσουν σαν τον γιο του Έλλην πρώην μυστικού πράκτορα και για δύο δεκαετίες προστάτη της οικογένειας Μητσοτάκη που έδωσε αληθινή συνέντευξη στον Στέφανο πριν κάτι μήνες;; ένα τεστ DNA μπορεί να γίνει και μετά θάνατον το οποίο θα διαπιστώσει την αλήθεια κάτι που στο μέλλον θα γίνει είτε το θέλουν είτε όχι κάποιες δυνάμεις που σιγά σιγά φεύγουν από την ζωή. Η αλήθεια θα φανεί και ποιος θα λέγεται στο μέλλον Μέγας ψεύτης το ίδιο.

  6. ΙΔΙΟΣ Η ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ … ΧΑΧΑΧΑ

    κρατηστε το κρυφο εαν το μαθει η μανταμ Μαρεβα, μπορει να τον εγκαταλείψει αμεσα … με το ζορι μενει κοντα του.

    Τωρα που στης επερχομενες εκλογες περιπου 25% θα παρει. Μετα ερχεται και ο καταστροφικος Σεισμος 9 ριχτερ εις Κωνσταντινουπολη και μετα εις Αττικην. Ολα αλλαζουν τα παντα ρει. Αργοτερα την ελληνικη δημοκρατια θα διαδεχθει η ελληνικη αυτοκρατορια!!!

  7. Τακα τακα τακα τα η….Κουλαρα κυβερνα και επεται ψαροκασσελα! Ελλας το μεγαλειον σου!

  8. Ξεθαψτε τον μπασταρδο διμετρο δρακουμελ και παρτε δειγμα DNA να δουμε ποιος απο τους δυο ειναι ο μπαμπας.
    Μανα ξερουμε στα σιγουρα οτι ειναι η φακλανα.

  9. Αυτός πάτησε την Ντόρα…ίδιος ο γκαντεμης είναι …τα μάτια η μύτη το στόμα σαν μουλαρι είναι..

  10. Δεξιος και κυνηγηθηκες? Απο ποιους? Και τη βγαζεις με 600 ευρω? Πιο γελοιος δεν γινεται και αμαυρωνεις τον εαυτο σου και τη καριερα σου! Τωρα για το τεστ DNA αν το επιτρεψει η Κουλαρα!

  11. Μόνον ο Χατζάρας έχει γράψει την αλήθεια για το θέμα αυτό: Πατέρας του είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

  12. ΑΦΟΥ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΕΡΥ. ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ!

  13. Άσε ρε πονηρέ τραγουδιστή πες…την αλήθεια πια !!
    Πώς ? Κάντε ένα τέστ DNA και δώστε στη δημοσιότητα…που το αφήνετε να αιωρείται τόσα χρόνια…!!! Άντε ντε…κοτούλες… αφού φαίνεται ότι είναι “μπάσταρδος”… από χιλιόμετρα ο Καραγκιόζης…!!!

  14. Ο λεφΤέρης Χρυσός γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από Εβραίο πατέρα, ο οποίος εγκατέλειψε την γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του για να εγκατασταθεί στην Ιταλία και κατόπιν στην Παλαιστίνη ως φανατικός σιωνιστής.
    Η μητέρα του παντρεύτηκε κάποιον Χρυσόγονο, που υιοθέτησε τα παιδιά της.
    Το 1948 εγκαταστάθηκαν στον Πειραιά, όπου ο Τέρης πωλούσε τσιγάρα στην Τρούμπα.
    Το 1970 όταν έγινε φίρμα μετέβη στο Ισραήλ για να γνωρίσει τον πατέρα του, που εν τώ μεταξύ είχε δημιουργήσει άλλη οικογένεια.

Leave a Response