ΕΚΤΑΚΤΟ – ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΟΧΗΜΑ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ, ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ…- ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟ

Κοινοποίηση:
as8enoforo-trohaio

Οι τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ άγνωστο παραμένει το αίτιο το τροχαίου ατυχήματος. Το ένα παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε άτομα που κινούνταν πεζή, τραυματίζοντάς τους. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους τραυματίες.

Από τους τραυματίες, τα τρία είναι παιδιά, εκ των οποίων τα δύο νοσηλεύονται ήδη στο Παίδων και η κατάστασή τους δεν κρίνεται ανησυχητική, και το άλλο στη Νίκαια, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή.

Το τρίτο, που είναι σοβαρά, μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο για διασωλήνωση και στη συνέχεια και αυτό στο Παίδων.

Οι ενήλικες έχουν μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ο οδηγος χειριζεται τονους οχημα που δεκαπλασιαχεται με την ταχυτητα. εισαι ξευτιλας ευχομαι να το ζησεις για να μην μιλας σαν τον μητσοτακη.

  2. Να μάθουν κάποιοι ότι δεν περνάμε τον δρόμο από όπου γουστάρουμε. Μάθαμε τώρα μια καραμέλα για την άδεια και την πετάμε όπου βρούμε. Μόνο σε διάβαση οφείλει ο οδηγός να σταματήσει. Εννοείται ότι δεν τρέχουμε σαν οδηγοί, άλλο αυτό καιεννοείραι ότι προσέχουμε μήπως πεταχτεί κάποιος.

    1. ο οδηγος χειριζεται τονους οχημα που δεκαπλασιαχεται με την ταχυτητα. εισαι ξευτιλας ευχομαι να το ζησεις για να μην μιλας σαν τον μητσοτακη.

    2. Όταν εξετάζουν για το δίπλωμα, δεν έγραφες τέτοιες μαλακίες. Ο πεζός έχει ΠΆΝΤΟΤΕ προτεραιότητα και οδηγοί οφείλουν να τους την παραχωρούν. Στις διαβάσεις, οι οδηγοί μειώνουν υποχρεωτικά ταχύτητα.
      Για να μιλάς έτσι, μάλλον είσαι από αυτούς που αδιαφορούν πεισματικά για τους πεζούς. Για σκέψου τα παιδάκια σου να γυρίζουν από το σχολείο τους και μετά θα βλέπαμε αν θα σχολίαζες ανεύθυνα.

  3. ελπίζω ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τους άτυχους πεζούς και τα παιδιά να μην τιμωρηθεί με αναστολή και να κρατήσει την άδεια οδήγησης αλλά να του αφαιρεθεί μια για πάντα

Leave a Response