ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! “ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ” ΣΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ NOVARTIS  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ OFF SHORE ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    27781450_10156078309008703_1567475170_n

    Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το “Εκρηκτικό” δελτίο του Αντώνη Μυλωνάκη στο ΑΡΤ:

    27721421_10156078305108703_2040044846_n

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Απεκτησε βουλευτη (το Μιχο) ο χοντροτζαφερης. Η νεκρανασταση του ΛΑΟΣ με πτωματα! Ελπιζω να μην πληρωσε πολλα ο χοντρος…..

    2. ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ??…EΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ …. .ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ OFF SHORE .. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΕΙ.. .1ον…….” ο Γ. Καρατζαφέρης παραπέμφθηκε διότι στις εν λόγω δηλώσεις πόθεν έσχες που υπέβαλε ως βουλευτής ή ευρωβουλευτής α) δεν δήλωσε 6,6 εκατ. δολάρια, ποσό σε λογαριασμό της Catalina, β) δεν δήλωσε 1,65 εκατ. ευρώ που είχε λάβει με τρία εμβάσματα σε λογαριασμό της Catalina από εταιρία που εμπλέκεται στις προμήθειες των εξοπλιστικών . 2ον…..Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία προέκυψε πως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του από το 1994 έως το 1996 την επίμαχη off-shore, η οποία στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Sunshine, ενώ μετά έγινε λογαριασμός trust. Η περιουσία του trust όμως δεν είχε δηλωθεί στο πόθεν έσχες .3ον……..Ακόμη, στην απολογία του ο Γ. Καρατζάφέρης αναφέρθηκε στο ύψος του ποσού που είχε μαζευτεί στο trust για να επισημάνει ότι επρόκειτο για χρήματα από τους μισθούς του- οι οποίοι μάλιστα έφθαναν τις 20.000.000 ευρώ όταν ήταν ευρωβουλευτής. Σε ό,τι αφορά στο ποσό του 1.650.000 ευρώ ήταν – όπως είπε – χρήματα που τού είχαν δώσει συνεργάτες και υποστηριχτές του ΛΑΟΣ, με την συμφωνία ότι θα τους έδινε μετοχές του τηλεοπτικού σταθμού Telecity . …ΞΕΧΑΣΕ 6.6 ΜΥΡΙΑ ?? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?? …ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΙΑ η ΑΛΛΗ… (που ειχε το Βοριδη ..απο τη Νεολαια της χουντας και εκανε τρελιτσες στα μνημονια παλια… κλπ) . ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΓΑΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕ 2ΧΙΛΙΑΡΑ .. ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ…

    3. Καταρχήν ο Καρατζαφέρης να είναι καλά στην υγεία του – κανείς δεν θέλει το κακό άλλου ανθρώπου.
      Από εκεί και έπειτα δεν θέλω ούτε να τον βλέπω (είτε εάν έχει σχέση και άλλο σκάνδαλο ή όχι) γιατί ΠΡΟΔΟΣΕ τον Ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους του, σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή της Ελληνικής ιστορίας (τότε που έγινε δεκανίκι των νεοταξιτών) και αυτό δεν συγχωρείται. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και σήμερα ακόμη συνεχίζει το προδοτικό του έργο (το οποίο το επικροτεί ο Μυλωνάκης κ ΣΙΑ στο δελτίο του και) με το οποίο συνεχώς αποδοκιμάζει και μάχεται την Χρυσή Αυγή, μην τυχόν και κάνει έτσι και συσπειρωθεί για πρώτη φορά ο Ελληνικός λαός στην ΜΟΝΗ πατριωτική δύναμη (με τα ελλατώματά της έστω – τα οποία φαίνεται να αποβάλλει σιγά-σιγά – αλλά ποτέ κλέφτες και ανθέλληνες) και απαλαχθεί από τους προδότες που κυβερνούν την χώρα τα τελευταία χρόνια!

      1. Έτσι είναι φίλε, ο Καταφερτζής δεν έχει καταλάβει ότι δε θα ξαναδεί την κοπροβουλή ούτε με το κυάλι.

    4. Ξέραμε ότι ήταν αθώα η χρυσή αυγή αλλά τότε λέγατε αλλα .

    5. Άν ο καρατζαφερης ήταν πραγματικός πατριώτης, δεν θα επέβαλλε σιωπη , μεσω της Παραδειση , σε οτι αναφορα γινεται στην ΧΑ.
      Και να μην υπήρχε η ΧΑ , το γεγονός οτι ψηφισε μνημόνιο, τον τελείωσε πολιτικά στα ματια των Εθνικιστών , οι οποίοι είναι φυσικά οι πιο ξύπνιοι Έλληνες, ας μην υποτιμά ούτε την νοημοσύνη τους, ούτε την μνήμη τους.

    6. Τι έγινε; Έπεσε τελικά η κυβέρνηση από την ορμή του κόσμου στο συλλαλητήριο;

    7. Ψηφισε μνημόνιο
      Σεβαστη η αθωότητά, του και προς τιμην του.
      Αλλα ψηφισε μνημονιο ο Καρατζαφερης.

    8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    9. Δεν κατάλαβα ποιο τι αναφέρεται ως διπλωματικό επεισόδιο;

    10. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
      NOVARTIS προς εργαζομένους της: Οι δουλειές και τα οικονομικά της εταιρείας δεν πάνε καθόλου καλά…υπάρχει μεγάλη πτώση. Δυστυχώς, θα πρέπει να μειωθούν οι μισθοί και να ‘χουμε και κάποιες απολύσεις με την έγκριση του υπουργού μας κυρίου NOVADΩΝΙ ο οποίος θα επιλέξει και για το ποιοι θα απολυθούν.
      NOVADΩΝΙΣ: Αυτός, αυτός κι αυτός!!!….Είναι κομμουνιστές!!!

    11. Άντε ρε χέζα Καρατζαφέρη που φοβάσαι τον Χατζηνικολάου, γι’αυτό δεν πρόκειται να σε ψηφίσει ποτέ κανένας.

    Comments are closed.