ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ “ΠΑΝΕΛΙΣΤΑ” ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ TV-ΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΑΡΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΙΟΧΟΥ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ – «ΤΡΟΜΟΑΡΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ»

    Κοινοποίηση:
    piriohos-630x400 (1)

    Ορδές από αρνιά (κανονικά πιράνχας) κάνουν επιδρομές τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι και κτήμα στη Ζάκυνθο του γνωστού δημοσιογράφου και συγγραφέα Άγγελου Πυριόχου.

    Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, αφού τα αρνιά όχι μόνο βοσκάνε ό,τι έχει φυτέψει στο κτήμα αλλά και ο ίδιος υποφέρει από αλλεργία στο αρνί, με αποτέλεσμα να είναι κατακαλόκαιρα χαπακωμένος.

    Εν τω μεταξύ στην περιοχή κανείς δεν ξέρει τον ιδιοκτήτη των αρνιών, οι τοπικές Αρχές δεν δείχνουν διάθεση να δώσουν λύση και ο Άγγελος Πυριόχος επικοινωνεί το πρόβλημά του μέσω Facebook.

    Όπως έγραψε την Παρασκευή:

    «Ξερει κανεις απο ζωα; Το κοπαδι προβατων του αγνωστου γειτονα πριν λιγο εκανε καταληψη στη βεραντα καταστρεφοντας τα παντα. Η αστυνομια δεν ασχολειται με ζωα. Ισχυει οτι εαν ειναι στο χωρο μου μπορω να……..;».

    pyriochos_arnia

    Τα αρνιά έκαναν νέα επιδρομή την Κυριακή με τον Άγγελο Πυριόχο να τα φωτογραφίζει και να γράφει χαρακτηριστικά:

    «Η τρομοαρνικη οργανωση ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΗΡΟΚΑΣΤΕΛΟΥ ξαναχτυπησε. Κανενος δεν ειναι το κοπαδι κανεις δεν ξερει ή οπως ειπαν «και να ξερουμε δε μπορουμε να μιλησουμε». Αυριο τελειωνω διαδικασιες με νομο μεθαυριο μοιραζω αρνια παρουσια του νομου. Καλοφαγωτα. Εγω κατεβαζω χαπια αντιαλλεργικα εχω ηδη πρηστει».

    pyriochos_arnia2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ριξε κανα βαρελοτο και ουτε που θα ξαναπλησιασουν.

    2. Τελικα αυτος ο λαος ειναι και κακος….χωρις να γνωριζουν εναν ανθρωπο προσωπικα τον αποκαλουν κοπρια και σιχαμα…μετα αναρωτιεστε-μαστε, γιατι αυτη η χωρα παει κατα διαολου…..Τσιπρακο για σενα χτυπαει η κουδουνα….προσεχε μη δαγκωσεις την γλωσσα σου και πας απο οξια δηλητηριαση….ΥΣ1 :Δυστυχως καθε μερα που περναει με απογοητευετε ολο και περισσοτερο…κριμαααα…και αντε γεια! ΥΣ2: και οσο για σενα κυριε πυριοχε βρες εναν να τα σφαξει,και μοιρασε το κρεας σε φιλους και γνωστους,η ακομα καλυτερα σε φτωχους…αλλα με το που θα βγει βρωμα οτι θα τα σφαξεις θα δεις αμεσως πως θα τρεξει ο μπουρτζοβλαχος να τα μαζεψει….

    3. Κοπριά εισαι μυρωδιά και γι αυτό το ζώα έρχονται στο σπιτι σου σιχαμα

    4. Καναν αλβανο δεν εχεις ρε πανελιστα να τα σφαξει τα ερμα.

    Comments are closed.