“ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ” ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ. “ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΣ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ”. ΠΟΣΑ “ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ” ΠΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΡΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ; ΚΟΨΤΕ ΤΡΑΒΕΛΟ-ΦΑΤΣΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    karanikas

    Αίσθηση προκαλούν, για μια ακόμα φορά, οι τοποθετήσεις του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα, ενός αγράμματου και αστράτευτου, αστοιχείωτου τεμπέλη, οφθαλμοπόρνου των εκπομπών της Μενεγάκη, που τον διαβάζει ο κόσμος και γελάει και το Τσίπρας τον έχει αφήσει ασύδοτο και καθυβρίζει τους Έλληνες.

    Αυτή τη φορά, σε ανάρτησή του στο Facebook, χαρακτηρίζει ως “μύθο” την σχέση του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την περιοχή της Μακεδονίας και ειδικότερα της Ημαθίας, ενώ δεν διστάζει να επιτεθεί σε όσους διαφωνούν με την εκχώρηση του ονόματος στους Σκοπιανούς, κατηγορώντας τους ως “αμόρφωτα εθνίκια”.

    Παράλληλα, κάνει λόγο για “κοινή ιστορία και πολιτισμό” μεταξύ των Ελλήνων και των Σκοπιανών, ενώ καταφέρεται εναντίον των συλλαλητηρίων που προετοιμάζονται, δηλώνοντας ότι μοναδικός σκοπός τους είναι “η ενίσχυση της φασιστικής νοοτροπίας, που θέλει τον εθνικισμό να μολύνει τα μυαλά των ανθρώπων που αγαπούν την χώρα τους”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Το πηδάω το ξανθό το τραβελι αρκεί να έχει κομμένο το ματζαφλερι χαχα

      1. Αμα σε ενοχλει το «κυπελακι» που τα βαζουνε τα ακοφτα τι μερακλης εισαι….;

    2. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΩΡΑΙΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ…

    3. Ασχολεισθε με αυτο το χαμενο κορμι και του δινετε αξια!!! Αλλο πραγμα θα επρεπε να σας απασχολει!!! Ποιο ειναι το διανοητικο επιπεδο ενος μεγαλου μερους αυτου του λαου, που ψηφισε αυτα τα ανεκδιηγητα ατομα, τσιμποντας το δολωμα των ψευτων του Συριζα, περι σκησιματος μνημονιων κλπ , κλπ, χωρις να κανουν το κοπο να διαβασουν το προγραμμα τους!!! Αυτοι δεν θα επρεπε να ψηφιζουν λογω βλακειας !!!!!

    4. ΑΣ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ

    5. Τράβα στη Συγγρού απλυτε αθεε…….Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ………….ακόμα μια ανώμαλη τελειωμένη πεταλουδιτσα του συριζα……..

    6. σλαβομακεντόνσκι κι ο συριζοκαρότος;;;

    7. Στεφανε και μονο που ασχολειστε με αυτο το ΣΚΟΥΠΙΔΙ-ΑΓΓΡΑΜΑΤΟ-ΤΕΜΠΕΛΗ-ΑΧΡΗΣΤΟ δινετε αξια στα Συριζοκομμουνια. Ο καθενας μας που εχει εστω τον ελαχιστο δεικτη νοημοσυνης ξερει τι αξια εχουν ολα αυτα τα Συριζοκομμουνια.

    8. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΨΩΛΟΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ

    9. Βγαλτε του μια φωτογραφία, και βγαλτε την στα σύνορα, να τον βλέπουν οι λαθρο να νομίζουν οτι πάνε στη χώρα των ζόμπι, και να γυρίζουν πισω

    10. ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΠΑΤΡΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΚΑΘΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΑΠΛΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΒΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΒΟΥΤΣΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΣΑΝ ΒΥΖΙΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΦΥΤΙΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΑΜΟΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΣΚΥΛΙΑ ΓΑΤΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥΛΙΑ ΚΛΠ Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΗΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΞΕΥΤΗΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΙΝΕ Ε ΜΠΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΑ ΠΙΘΥΚΙ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΩΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΡΕ ΟΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΛΑΔΟΝΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΛΑΔΟΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΨΥΧΑΛΙΖΕΙ? ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΡΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Η ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ?

    11. ΚΑΡΑΣΥΚΑ ΑΜΑ ΦΟΡΕΣΕΙς και συ μεικαπ καινα ξανθο περουκινι και στριγκ θασαι στα 4ρα τρελλαααα.

    12. Καρανίκα εύχομαι να σε λυπηθεί ο Θεός, γιατί άνθρωπος αποκλείεται.

    13. Αλλο ένα ακόμα χαμένο κορμί που αποφασίζει για το μέλλον και την αξιοπρέπειά μας. Πόσο πιό κάτω θα πάμε? Ο εν λόγω δεν είναι χερότερος από τον κοντοπίθαρο που μας κυβερνάει. Όλοι τέτοιοι είναι. Τέτοιους ψήφισε η ελληνική κοινωνία. Ναι , είναι τόσο άρρωστη.

    14. Σύντομα αναρχοάπλυτο σκουπίδι θα φωτογραφίζεσαι και εσύ ως τράβελος ανάμεσα στα ταξικά σου αδέρφια τα λαθροπιθήκια τα οποία θα σε γλεντάν νυχθημερόν.
      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

    15. Μην προσβαλετε τους σκπυπηδιαρηδες…οι σκουπηδιαρηδες παραγουν εργο…..κανουν ολη την βρωμικη δουλεια για να κρατανε τομ τοπο καθαρο…οσο για τα πολιτικα ξατακαθια που βρωμιζουν τπν τοπο, η βρωμα τους δεν συγκρινεται με μια σακουλα σκουπιδιων….καρανικα εχω ετοιμους τους κυνοδοντες για να στους μπιξω στον αδυνατο λαιμο σου, διοτι η διψα παντα νικαει…παντα.

    16. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

      ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    17. Για ψυχιατρείο ο καρανικας…λογικη ψυχασθενη….κρίμα τους γονείς του…θέλει ιατρική παρακολουθηση…δεν το βλέπει κανένας από το οικογενειακό του περιβάλλον να τον βοηθήσει???

    18. Θα πρέπει να τους ευγνωμονούμε όλους αυτούς τους κατοχικούς “ήρωες”,
      επειδή κατέστρεψαν ολόκληρο το “μύθο” τής φασιστικής Μεταπολίτευσης.
      Χάρη στους “Καρανίγκες” όλοι καταλάβαμε ότι οι κομμουνιστές
      δεν είναι τόσοι όσοι μέχρι τώρα μας έλεγαν οι Τρέμισσες και οι Τσιμαίοι.
      Επιπλέον όλοι καταλάβαμε, ότι “οι πολλοί μορφωμένοι κομμουνιστές” είναι ένας μύθος.

      Εδώ καλά-καλά δεν βρίσκουν μερικά άτομα να τα υπουργοποιήσουν.
      Χάρη σε αυτό το έλλειμμα στελεχών, αναγκάστηκαν νά ανακυκλώνουν “φλαμπουραροδεινοσαύρους”
      ή να βολεύουν “σαχλοκούδουνα” μαζί με “Αξιογλίνες” και “Τσανακοπουλαίους”.

      Κάπως έτσι και οι μνημονιακοί “Καρανίγκες” αφού έγιναν δημόσια πρόσωπα, ανακάλυψαν τα Χόγκαν.

    19. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΙΜΑΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΩΡΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΞΑΝΘΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΦΤΑΜΗΝΙΤΙΚΟ ΜΩΡΟ. ΜΠΡΑΦ…..ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕ ΠΟΤΕ ΟΡΙΜΟΤΗΤΑ…..ΠΑΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΨΗ.

      1. Ρε Vlad,τραβελια ειναι οι ξανθιες,δεν ειναι γυναικες.Ο Καραπιπας εχει αδυναμια στα τραβελια.

        1. ΑΑΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ….ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΑΝΑΒΗ…ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑΝΑΙ….

    20. Πάλι ξέχασε να πάρει τα χάπια της και άρχισε τις μαλ@κίες αυτή η αποβολή;

    21. Τολμάς ρε τρύπιε να μας τα πεις από κοντά σκατοσπερμα αλλά έρχεται κ εσένα η ώρα σου μαζί με τους υπόλοιπους

    22. δεν υπαρχη καπιοσ στρατυοτυκοσ νατθσ ρυξι ενα στυγκερ στυ βουλη να παν ναβρυον τον αρη……….

    23. Ρε παιδια, εχουμε χασει εναν ουρακοταγκο εδω και κατι χρονια απ το τσιρκο και μαθαμε οτι ειναι συμβουλος του Ελληνα πρωθυπουργου Αλεξη Τσιπρα…ειναι ακινδυνος δεν δαγκωνει αλλα πρεπει να του κανουμε εμβολιο..
      πειτε στη Κουμουνδουρου οτι ειναι και η εποχη για ζευγαρωμα και του εχουμε ενα χιπαντζη σπανιας ρατσας για ταιρι..

    24. Είναι ηλίου φαεινότερο σήμερα πως ένα από τα θλιβερά επακόλουθα της παρακμιακής πορείας της Παιδείας τα τελευταία χρόνια είναι τα απογυμνωμένα από ιδανικά σχολεία μας, που δίνουν χαρτί αποφοίτησης σε αμαθή Ελληνόπουλα, εξανδραποδισμένα πνευματικά, ανεύθυνα και άνανδρα, σαν αυτά που έκαψαν την ελληνική σημαία στην αναρχοκρατούμενη Αθήνα, ”γάζωσαν” με μολότωφ τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη (με ορμητήρια πανεπιστημιακές σχολές – γιάφκες) και σαν τα άλλα, τα άκαπνα και ηλικιακά μεγαλύτερα, που – αν και πλήρως ανιστόρητα και αστράτευτα, με ένστικτα εθνομηδενιστικά – βυσσοδομούν από κυβερνητικές θέσεις κατά των Ελλήνων πατριωτών όλων των κομμάτων, που υψώνουν την κατακραυγή τους για όσα εθνικά επιζήμια σχεδιάζονται από τους κυβερνώντες σε βάρος της Μακεδονίας και ερήμην της θέλησης του λαού μας.
      Φθάσαμε μάλιστα στο ιλαροτραγικό σημείο σύμβουλος του πρωθυπουργού να έχει αποθρασυνθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ταυτίζει τα ”θέλω” του με τα ”θέλω” των Σκοπιανών παραχαρακτών της ελληνικής ιστορίας…! Γίνεται έτσι η προσωποποίηση του ανθέλληνα, που εκφράζεται σαν απόγονος των σφαγέων της Μακεδονίας μας, των κομιτατζήδων, ξεπερνώντας τους μάλιστα σε μισελληνικό παραλήρημα! Γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τα όσα με ιταμό τρόπο εκστόμισε στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, επιφορτισμένος με τον στρατηγικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας ως “μύθο” την σχέση του Μ.Αλεξάνδρου με την περιοχή της Μακεδονίας και ειδικότερα της Ημαθίας, επιτιθέμενος ταυτόχρονα και σε όσους διαφωνούν με την εκχώρηση του ονόματός της στους Σκοπιανούς, τους οποίους κατηγορεί ο αγράμματος ως “αμόρφωτα εθνίκια”. Αυτού του επιπέδου άνθρωποι μάς κυβερνούν, κύριοι και κυρίες, αν δεν το καταλάβατε! Σ’ αυτούς τους ανθρώπους εμπιστεύθηκε ο λαός μας τις τύχες της πατρίδας του και των παιδιών του… Οικτίρατέ τον για τις επιλογές του… Είναι, πράγματι, ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο…

    25. Ποιο μεγαλη αξια εχουν τα σκουπίδια από εσενα και το και τα σιναφι σου αθεο, απατριδο απολειφάδι του τζιφρα, του ερπετοσορρος και της φαστερας. Απανω σας τα εχετε κανει τομαρια. Αυτό που εγινε με το ομοιδετη κοπρο – καθικι τον μπουταρη ηταν μονο η αρχη. Ετσι και πεσετε στα χερια του αληθινου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ τοτε να δειτε τι σας περιμενει. Η αρχη του τελους σας αρχισε για ολο το βοθρο της βολης των ανθελλήνων και επειδή το ξερετε τρεμετε σκουλικια.

    26. ο χολερας κλανιερας καρανιξ δεν πινει τιποτα, ταχει 400, ειναι νηφαλιος και εχει απολυτη ευθυνη των λεγομενων του
      αρα δεν θα εχει κανενα ελαφρυντικο οταν θα λογοδοτησει σε εθνικολαικο δικαστηριο οταν ερθει η ευλογημενη ωρα και παρει ο ελληνικος λαος την εξουσια, μαζιι με μπουταρη φιλη ρεπουση και μερικες δεκαδες χιλιαδες ακομα μισελληνες αριστερους διεθνιστες…

    27. ο χολερας κλανιερας καρανιξ δεν πινει τιποτα, ταχει 400, ειναι νηφαλιος και εχει απολυτη ευθυνη των λεγομενων του
      αρα δεν θα εχει κανενα ελαφρυντικο οταν θα λογοδοτησει σε εθνικολαικο δικαστηριο οταν ερθει η ευλογημενη ωρα και παρει ο ελληνικος λαος την εξουσια, μαζι με μπουταρη φιλη ρεπουση και μερικες δεκαδες χιλιαδες ακομα μισελληνες αριστερους διεθνιστες…

    28. Μας λένε οι αγράμματοι μπολσεβίκοι ”Εθνίκια” …
      Εμείς τους λέμε ”καθίκια”…
      Χειρίστου είδους….
      Που τους βρήκες ρε Τσίπρα όλους αυτούς τους απίθανους χαραμοφάηδες ?
      Στα Kinder – έκπληξη ?

      1. Γιατι αυτος καλυτερος είναι τα ιδια μυαλά εχει και φυσικα όλα αυτά τα ανδρείκελα δεν είναι Έλληνες.

    29. ΜΠΑΦΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ,ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ…ΟΥΣΤΤΤΤΤ ΨΟΦΙΜΙΑ

    30. καλα αυτο το αποβρασμα δεν ξερει τι λεει. απορω γιατι προβαλετε μιασματα. και φιλε καλυτερα φασιστας παρα προδοτης χαμενε

    31. Ούτε να μαζεύει σκατά σε ζωολογικό κήπο. Περιούσιε λαέ με τις υγείες σου ηλίθιε. Δύο φορές τους ψήφισες, την πρώτη σε έπιασαν μαλάκα, τη δεύτερη έγινες μαλάκας.

    32. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ?????

    Comments are closed.