ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: Ο ΝΕΚΡΟΣ Γ.ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ. “Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑ. ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ, ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ…”. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    fountoulis3

     

    Αυτή η οικογένεια θρηνεί απόψε (μόνη της, τα κανάλια κρύβουν το θέμα). Δείτε την αδερφή του…

    αυτό το κοριτσάκι με σύνδρομο down, που αγκαλιάζει ο νεκρός πια Φουντούλης και σκεφτείτε πώς θα νοιώθατε και τι θα κάνατε αν ήσασταν πατέρας της.

    Για αυτή την αδερφή του, δούλευε ο νεαρός στον κόκκινο κύκλο, που δολοφόνησαν άνανδρα οι τρομοκράτες και οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του αποτρόπαιου (ενός ακόμη) εγκλήματος.

    Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του νεκρού Φουντούλη, ο “γιος μου ήταν το μοναδικό στήριγμα για την αδερφή του. Ήταν φυσιοθεραπευτής και την φρόντιζε. Τώρα φοβάμαι τι ζωή θα έχει μπροστά της η κόρη μου χωρίς το στήριγμα της”.

    Η φωτογραφία από το taxalia

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ‘ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ’ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΒΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ‘ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ’ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ,ΜΕ ΣΟΦΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΘΕΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΟΚΙΒΔΗΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.
      ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ….Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.

    2. Τα κανάλια πετάνε λάσπη, ενώ είναι ηθικοί αυτουργοί μαζί με την κατοχική κυβέρνηση!

    3. @ Stratos:
      Εγώ έχω την εντύπωση ότι για ΟΛΑ ευθύνεται η πληρωμένη ομάδα εκ΄των έξω BLACKWATER για να δημιουργήσουν αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα.

    4. Πραγματικά συγκλονιστική φωτογραφία !

      Πόνεσε η καρδιά μου που την είδα !

      Κουράγιο στην οικογένεια του αδικοχαμένου !

      Συγκλονιστικό να σκοτώνει Έλληνας τον Έλληνα

      Για !

      Τα καπρίτσια των αλητών πολιτικών μας !!!

      Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλικαριού !

      Στράτος Δ

    Comments are closed.