ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ …ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡI Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΤΡΑΜΠ! ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ! ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ! ΦΟΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.(ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    TRA

    Ισραηλινά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας ρίχνοντας και άλλο λάδι στη φωτιά στην κλιμακούμενη ένταση στη Μέση Ανατολή, μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

    Αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησαν ισραηλινά αεροσκάφη στη Λωρίδα της Γάζας, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» της έντασης στη Μέση Ανατολή, λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις του Ντόναλντ Τραμπ περί της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί και 25 τραυματίες. Νεκροί είναι ένα μωρό 6 μηνών (ονόματι Yousif Shkian) και ο 54χρονος Maher Atallah, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και τουλάχιστον 6 τραυματίες. Οι επιδρομές πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας. Τα ισραηλινά αεροσκάφη φέρονται να έχουν χτυπήσει κτήρια και δομές στο βόρειο τμήμα, στη Λωρίδα της Γάζας.

    Οι βομβαρδισμοί από τα ισραηλινά αεροσκάφη πραγματοποιήθηκαν λίγες ώρες μετά την εκτόξευση δύο ρουκετών από την πλευρά των Παλαιστινίων προς το Ισραήλ και ελάχιστα λεπτά μετά την εκτόξευση και τρίτης ρουκέτας, η οποία δεν αναχαιτίστηκε από το ισραηλινό σύστημα άμυνας, πλήττοντας μία μη κατοικημένη περιοχή και προκαλώντας υλικές μόνο ζημιές.

    Δείτε βίντεο από το σημείο που έπεσε η τρίτη ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας, στο έδαφος του Ισραήλ…

    Η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πολεμικά αεροσκάφη της βομβάρδισαν σήμερα στρατιωτικούς στόχους της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας. Ο ισραηλινός στρατός έκανε γνωστό ότι έπληξε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης και μια αποθήκη πυρομαχικών ως αντίποινα για τις ρίψεις ρουκετών νωρίτερα σήμερα από τη Γάζα εναντίον πόλεων του Ισραήλ.

    gaza3

    gaza4

    gaza5 (1)

    gaza5

    Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι κάτοικοι ενός κτιρίου κοντά στο στρατόπεδο.

    Δείτε βίντεο από τη στιγμή που τα ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν τις θέσεις των Παλαιστινίων βόρεια της Γάζας…

    Το μόλις 6 μηνών μωρό που δεν κατάφεραν να σώσουν οι γιατροί, καταλήγοντας στα τραύματά του…

    Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του κατά τους αποψινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα…(ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον 200 τραυματίες σε συγκρούσεις

    Νωρίτερα, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν στα επεισόδια που ξέσπασαν στην Ιερουσαλήμ και την κατεχόμενη Δυτική όχθη, όταν δυνάμεις των Ισραηλινών  συγκρούστηκαν με Παλαιστίνιους διαδηλωτές, μετά την κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ να κηρύξει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ. Σύμφωνα με την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο, οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 200.

    Η ταυτότητα του πρώτου νεκρού έγινε γνωστή από το υπουργείο Υγείας των Παλαιστινίων. Πρόκειται για τον Μοχάμεντ αλ-Μάσρι, 30 ετών, που σκοτώθηκε σε συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα της Γάζας. Λίγη ώρα αργότερα, το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε και δεύτερο νεκρό, δίχως να προσδιορίσει την ταυτότητά του. Σχεδόν μισή ώρα αργότερα, οι Παλαιστίνιοι ανακάλεσαν την ανακοίνωσή τους, λέγοντας πως ο δεύτερος άνδρας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αργά το βράδυ κατέληξε και ο δεύτερος.

    Ο 30χρονος που έχασε τη ζωή του…

    Διαδηλωτές στη Βηθλεέμ έριξαν πέτρες, γεγονός που αποκρούστηκε από τα στρατεύματα των Ισραηλινών με δακρυγόνα.

    Στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, στην Παλαιά Πόλη, δεκάδες παλαιστίνιοι διαδηλωτές και περίπου 50 ισραηλινοί αστυνομικοί ήρθαν σε σύγκρουση. Πολλές βιτρίνες των καταστημάτων έσπασαν, σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου. Η αστυνομία χτύπησε τους διαδηλωτές με τα κλομπ για να τους απωθήσει.

    Στη Χεβρώνα, τη Βηθλεέμ και την Ιεριχώ, οι δυνάμεις των ισραηλινών δέχονταν πέτρες από Παλαιστίνιους και απαντούσαν με σφαίρες από καουτσούκ και δακρυγόνα. Τηλεοπτικές εικόνες από τη Βηθλεέμ δείχνουν χιλιάδες διαδηλωτές να συγκρούονται με ισραηλινά στρατεύματα σε κεντρικό δρόμο. Για να διαλυθούν τα πλήθη χρησιμοποιήθηκαν κανόνια νερού, ενώ ο αέρας γέμισε με καπνούς από δακρυγόνα. Στη Χεβρώνα, διαδηλωτές διασκορπισμένοι πετούσαν πέτρες κατά αστυνομικών.

    Τις τελευταίες ημέρες, επιπλέον δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στη Δυτική Όχθη, σε ένα μέρος της Ανατολικής Ιερουσαλήμ και στα σύνορα της Γάζας. Δεκάδες Παλαιστίνιοι έχουν τραματιστεί.

    Επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται πλέον εντός και γύρω από την παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ, όπου βρίσκονται και οι Άγιοι Τόποι.

    Η κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ καταδικάστηκε από δυτικούς συμμάχους των ΗΠΑ, αλλά και από τον αραβικό και ισλαμικό κόσμο, καθώς ανέτρεψε δεκαετίες αμερικανικής πολιτικής ουδετερότητας προς την κατάσταση της Ιερουσαλήμ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΑΟΙ, ΑΠΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΩΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΤΑΝ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ Σ’ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Η ΔΕ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ CIA!!! ΚΑΙ ΟΙ…ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΡΦΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ!!!

    2. Δεν υπαρχει πιο εξυπνος Προεδρος ….!!!! Το τερματισε ο Μεγαλος Τραμπ!!!
      Μετεφερε τον πολεμο των πιθηκων στον τοπο τους!!! Και εβαλε τους οβριους να καθαρισουν χα χα χααα!

    3. Ποια μωρα μας δειχνουν νεκρα….
      Αυτα που τα πετανε στα κεφαλια των εχθρων αντι για πετρες;;;
      Θα μας πουνε οι πιθηκοι οτι νοιαζονται για τα μικρα;;; τους ειδαμε
      Ουστ ! Μονοι τους τα σκοτωνουν

    4. Σωστός ο Τραμπ. Έτσι πρέπει να δινονται οι λυσεις. Μια κι εξω

    5. ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…
      ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΜΑΦΙΑ……
      —————–Ε Β Ρ Ω Σ Ι Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ——————–
      ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΔΟΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ .
      ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΔΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.
      ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Ο ΑΔΑΗΣ……..ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΑ ΤΟΥΣ;;;;;;;ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
      ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ (ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ) ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΗΣΗΜΑ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΟΙ;;;;;

    6. Ετσι ειναι ο τραμπ, πονηρουλης , σιγα μην χρυπησει αυτος τους αγριεμενους ισλαμοπιθηκες και να ειναι μετα ο Κακος….
      Εβαλε τους εβραιους να τους χτυπησουν…. χα χααα οι εβραιοι που καταφερναν παντα να βαζουν αλλουν να χτυπανε τους στοχους τους , τωρα βρηκαν τον μαστορα τους !!!
      Γινανε οι κακοι που σκοτωνουν παιδια , και ο τραμπ χασκογελαει ….

    7. Εμπρος απλυτα αριστεριδια του τσιπρα , να πατε να υπερασπισετε τους αδυνατους εκει κατω , να δωσετε την ζωη σας για καποιον σκοπο ανθρωπιστικο , παρτε μαζι και τον λεχριτη του ανταρσυα…

    8. Όταν ο φασίστας ρατσιστής τραμπ εναντιωνόταν στους Μουσουλμάνους και τους μετανάστες, δεν ήταν γεροξεκούτης. Τώρα έγινε.

      1. Δεν μας νοιάζει ρατσισμός ή ότιδήποτε άλλο – το συμφέρον της πατρίδας τώρα είναι με τραμπ και ισραήλ – όλα τα άλλα είναι τουρκική προπαγάνδα ….

    9. Κοιταξτε τον 30χρονο της φωτογραφιας…! Ευτυχως δεν υπαρχει πια αυτος ο πιθηκος τζιχαντιστης …. η μηπως τον προτιμουσατε ζωντανο να ρημαζει να βιαζει και να σκοτωνει στην χωρα μας ;;;;;;; μηπως νομιζετε οτι υπαρχει αλλος προορισμος για αυτους εκτος απο την Ελλαδα;;;;

    10. Επιτελους εκανε την σωστη κινηση ο Τραμπ , θα καθαρισει το ισραηλ την μεση ανατολη απο τα ισλαμοπιθηκια…. ωραια που ειναι να αλληλοεξοντωνωνται οι εχθροι μας…!
      Η μηπως τους προτιματε ζωντανους ολους εδω ;;;;;….. κινδυνευουμε να γινουμε στρατοπεδο συγκεντρωσης τριτοκοσμικων μουσουλμανων που δεν μπορουν να βγουν απο τα συνορα μας και κατα συνεπεια να μας τρωνε ζωντανους…..
      Μακαρι να τους ριξουν πυρηνικα οι εβραιοι…

    11. Πολλούς θεούς ψεύτικους φτιάξατε μάγοι Βαβυλωνιοι….τώρα λουστητετα….

    Comments are closed.