ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ! Η ΖΗΛΙΑ ΤΟΥ ΘΟΛΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ! ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ! ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    egklima

    Ο πυροσβέστης πυροβόλησε και σκότωσε τον 49χρονο πατέρα δύο παιδιών. Πυροβόλησε και τη γυναίκα του στα πόδια, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο…

    Οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη τα ξημερώματα έξω απο γυμναστήριο της περιοχής, όταν 59χρονος πυροσβέστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε έναν 49χρονο άνδρα που βρισκόταν σε αυτοκίνητο μαζί με τη σύζυγό του, την οποία επίσης πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια. Η τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών ,όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς.

    a1

    Το θύμα και η σύζυγος του δράστη είχαν φτάσει έξω από το γυμναστήριο με διαφορετικά αυτοκίνητα και λίγη ώρα μετά έφτασε και ο σύζυγος που έγινε δολοφόνος. Το κακό έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η σύζυγος του 59χρονου πυροσβέστη κατέβηκε απο το αυτοκίνητό της και κατευθυνόμενη προς το άλλο αυτοκίνητο, λίγο πριν επιβιβαστεί σε αυτό, δέχθηκε πυροβολισμό στα πόδια απο τον σύζυγό της.

    a2

    Στη συνέχεια το κυνηγετικό όπλο του 59χρονου στράφηκε προς τον 49χρονο άνδρα. Τον πυροβόλησε και τον σκότωσε ακαριαία. Ο 49χρονος και η σύζυγος του δράστη γνωρίζονταν από παλιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης ήταν πεπεισμένος πως διατηρούσαν σχέση και η ζήλια το τελευταίο διάστημα είχε θολώσει το μυαλό του.

    a3

    Τραγικές φιγούρες στην ιστορία τα 2 παιδιά του δράστη 19 και 21ος ετών, καθώς και του θύματος που είναι 16 και 18 ετών αντίστοιχα. Μετά το έγκλημα ο δράστης παρέμεινε στον χώρο και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Οδηγήθηκε σε τμήμα και άρχισε να δίνει κατάθεση για το έγκλημα που διέπταξε.

    a4

    epirus-tv/ epiruspost.gr/  thespro.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ Ο ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΙΣΤΟΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!

    2. 5 ΛΕΠΤΑ ΜΑΓΚΙΑΣ
      12 XΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ
      ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΙΟΛΑ
      ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ

    3. ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΣΙ.

    4. Γιατι ολοι εναντιον της γυναίκας;;; Ποιος σας είπε πως ο άνθρωπος αυτος, που ειναι άρρωστος λόγω ζήλιας, δεν της εκανε τον βίο αβίωτο;;; Ποιος σας είπε πως δεν φοβόταν να τον χωρίσει και ετςι προτίμησε να ζήσει λιγο την ζωή της έστω και με αυτον τον τροπο;;; Αν ειναι ετςι, καλα του εκανε και του τα φορούσε, αν οχι ειναι παλι βλάκας, γιατι θα παει φυλακή για ενα τσουλι. Ενα γερό χέρι ξύλο και στην μανα της, ηταν οτι της επρεπε. Παντως να μιλαμε ολοι εξω απο τον χορό, καλο ειναι, αλλα αν δεν ξερουμε ολα τα δεδομένα, ας κανουμε και λιγο μοκο. Οςο για τον αλλον, το θύμα, τι να πω. Παντρεμένος κι αυτος, αλλα δεν βλεπω κανένας να ειναι εναντιον του. Σε καθε περιπτωςη, κρίμα τα παιδια. Ευτυχώς που ειναι λιγο μεγάλα σε ηλικία και θα πάρουν τον δρόμο τους. Αλλα και παλι σε καθε ηλικία οι γονεις ειναι απαραίτητοι, ειδικα σε αυτους τους δύσκολους καιρούς.

      1. Κανεις λαθος φιλε!Το κερατο δεν ειναι η απαντηση στην οποια κακια ζωη.Ας τον χωριζε (τι πα να πει φοβοταν;Το 1940 φοβοντουσαν οι γυναικες το διαζυγιο γιατι τους κρεμαγαν κουδουνια) κι ας κρατουσε την αξιοπρεπεια της σα γυναικα και σα μανα!Τωρα τα παιδια της θα ξερουν οτι η μανα τους ξενοπηδιοταν στα υπαιθρια παρκιγκ.Ασε που τον 49χρονο-θυμα,τον γνωριζε απο παλια.Κανας παλιος ερωτας που ξαναφουντωσε δηλαδη.

    5. Επρεπε να σκοτωσει και αυτην την καργιολα που ηθελε να το παιξει διπλο ταμπλο παντρεμενη με 2 παιδια…παλιο πουτανες γυναικες!!

    6. εγω θα επιανα γκομενα την γυναικα του θυματος αντι να τον πυροβολησω θα του πηδουσα την δικη του γυναικα και αν ηταν συριζαιος ολο του το σοι

      1. Πολυ που χεστηκε αν του πηδουσες την γυναικα του απο την στιγμη που πηγαινει και γαμαει αλλες

    7. καλα τι λαλακιες λεγονται….στα σχολια? καταρχην η μοιχεια ηταν εγκλημα πριν λιγα χρονια… οι Νεοταξιτες πΑΣΟΚΟΙ το καταργησαν….. λογικο να επεκταθουν οι αντιδρασεις πλεον. κ απορω γιατι θα παει φυλακη βασικα. ΝεΑ τΑΞΗ.,….. * φανταζομαι τι κεραταδς ειστε οι υπολοιποι μιλαμε…εδω μεσα…χ χαχα

    8. ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    9. Τώρα τι να της πεις της τύπισας; Έκλεισε 2 σπίτια και τη γλύτωσε κιόλας.

    10. ΜΑΛΑΚΑΣ, ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ!

    Comments are closed.