ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ – ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

    Κοινοποίηση:
    HLIKIOMENOS

    «Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος σε πλατεία καίει χαρτιά για να ζεσταθεί…», ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία όταν τη συναντήσαμε στο facebook…..

    Κι ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας προσπαθούν να ζεσταθούν όπως μπορούν, έχεις τους άθλιους και αναίσχυντους κυβερνητικούς να σου μιλάνε για «αιθαλομίχλη» από τα τζάκια!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΑΜΠΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΑΠΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΑΜΑ ΣΕ ΕΣΟΧΕΣ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟ «ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ» ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΝ Ο,ΤΙ ΞΟΔΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑ.

    2. Οχι δεν τους λέει τίποτα.Πότε επιτέλους θα το καταλάβετε και θα σταματήσετε να κάνετε ηλίθιες ερωτήσεις; τΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΕΊΝΑΙ ΜΗΝ ΧΆΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΆΛΑ, ΜΗΝ ΔΗΜΕΥΤΟΎΝ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΚΛΕΨΑΝ Ή ΜΗΝ ΠΆΝΕ ΦΥΛΑΚΉ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΌΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΞΟ

    3. Ρε Χίο και στην Αμερική αν πας μια βόλτα, έχει χιλιάδες άστεγους και μιλάμε για την ισχυρότερη οικονομία στον πλανήτη, άστεγοι πάντα θα υπάρχουν μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα, για πολλούς λόγους. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα πλέον δεν έχουμε σχεδόν καθόλου μεσαία τάξη. Από τη μία υπάρχουν οι φραγκάτοι, που κάνουν μια χλιδάτη ζωή και τα παίρνουν από χίλιες μεριές και από την άλλη οικογένειες τετραμελείς και πενταμελείς που με 1 ή κανένα μισθό (πείνας) επιβιώνουν σε συνθήκες εξαθλίωσης. Και παρ’ όλα αυτά η ΝΔ έχει 22-24%, το ΠΑΣΟΚ 5-6% η ΔΗΜΑΡ 3%. Άρα τι σημαίνει αυτό, ένα ποσοστό της τάξης του 30% είναι ακόμα βολεμένοι ή ενδεχομένως και πλούσιοι ή βολεύτηκαν πρόσφατα και φοβούνται μη χάσουν τη σιγουριά τους… Οι υπόλοιποι περαστικά μας.

      1. Κάποτε στην Ελλάδα δεν είχαμε ούτε έναν άστεγο, κανέναν κάτω απο το όριο της φτώχιας , όλοι με καταθέσεις και όχι δάνεια κλπ.

        1. Καλά εντάξει τώρα που έχουμε πιάσει πάτο νοσταλγούμε τον Αντρέα Παπανδρέου. Πάνε αυτές οι εποχές φίλτατε, όσο νωρίτερα το καταλάβουν όλοι, τόσο πιο γρήγορα θα ξεκολλήσουμε από το βάλτο. Αν δεν παράξουμε μόνοι μας τον πλούτο που καταναλώνουμε συν κάτι περισσότερο δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα. Με τη παραγωγή θες να ζεις σαν βασιλιάς φίλε μου;

    4. Γι το κακο που εχουν κανει η ν.δ και το πασοκ στην χωρα, μια πρεπει να ειναι η τιμωρια.Δικη γιοα εσχατη προδοσια, και εκτελεση στο Συνταγμα.

    5. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΝΕ ΜΕΡΙΚΑ € ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΙΣΙΕΣ Η΄ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

    Comments are closed.