ΣΑΛΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ! “ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΕΣΚΑΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!” (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    papadimos

    «Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα», έγραψε ο βετεράνος ρεπόρτερ

    Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο Facebook του Ειδικού Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ και γνωστού αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Φιλιππάκη, ο οποίος σχολίασε την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, γράφοντας «για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

    Πιο αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη:
    «Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο ? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν . Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν . Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού . Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

    filippakis

    Μπείτε και δείτε και τα σχόλια στην εν λόγω ανάρτηση του βετεράνου ρεπόρτερ

    Περιμένουμε τα σχόλιά σας..

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Στο τέλος το μόνο που θα ακούμε από τους δημοσιογράφους θα είναι το πόσο καλά είναι τα μνημόνια και τι ωραία είναι που μας σώζουν οι φίλοι και εταίροι μας Γερμανοί. Αν τολμήσει κάποιος να πει κατι διαφορετικό εκτός από αυτό, στο “κελί 33” με συνοπτικές διαδικασίες. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα διαφορετικά θα συζητάμε σύντομα για το μνημόνιο 70, 71… και την κατάργηση μισθών και συντάξεων. Ζούμε μια εθνική τραγωδία με απρόβλεπτες συνέπειες σε πατρίδα και σε λαό. Δεν έχουμε καν εθνικό σχέδιο και δεν ανεφέρεται κανείς σε εθνικό σχέδιο περιμένουμε τους Τσίπρες, Μιτσοτάκιδες, Σώρρες και τώρα τους τρομοκράτες από τα β.π. να μας σώσουν. Μόνοι μας θα σωθούμε όταν το θελήσουμε. Μέχρι τότε είπαμε μνημόνιο 70, 71… και έχει ο Θεός

    2. Ρε καραγκιοζη Φιλιππακη , γιατι ο Τσιπρας και ο Τσακαλωτος γνωστος και ως Παπαδημος της αριστερας , τι διαφορετικο κανουν ρε νουμερο ? Μνημονια και ο συριζα , φορους και ο συριζα , περικοπες μισθων και συνταξεων ο συριζα κτλ.. Αλλα εισαστε τοσο μαλακες και κομπλεξικοι που δεν λετε να παραδεχτειτε με τιποτα πως ο Τσιπρας και ολη η αριστερα αποδειχτηκατε οι μεγαλυτερες πουτανες του Σοιμπλε και των τραπεζιτων που θα ψηφισουν οτι τους πουν τα φαντ και ο Σοιμπλε.. Φιλιππακη η λεξη συριζα και αριστερος εγινε συνωνυμο της λεξης αποτυχημενη πουτανα.. Εξαλου ο αριστερος Ζαχαριαδης του συριζα το ειπε πως τα νομοσχεδια τα γραφει η τροικα και μεις τα ψηφιζουμε.. Αρα , ρε μαλακα Φιλιππακη , γιατι δεν λες τιποτα για αυτα τα μνημονιακα αριστερα καθηκια ? Μηπως σε ταιζουνε Φιλιππακη?

    3. Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του,
      μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του..

      Αυτή η παροιμία ταιριάζει, ακριβώς,στο εγκάθετο φασιστόμουτρο δημοσιογράφο
      της αριστεράς.Δεν ημπορούν να κρατησουν,έστω και τυπικά,τα αιμοβόρα ένστικτά τους
      και θυμούνται τις ημέρες που έκοβαν τα κεφάλια στην Αθήνα εις τον Μελιγαλά κ.α.
      Ετσι, τέτοιους έχουν στρατεύσει και έχουν τοποθετήσει στα ΜΜΕ ,στα παγγάκια,
      στα Θέατρα, στις σκάλες των Πανεπιστημίων,και όπου υπάρχει χώρος για να δηλητηριάζουν
      τα αγνά συναισθήματα των Ελλήνων δημοκρατών, δίνοντάς τους αντικρατικές,
      ανθελληνικές ιδέες . Αυτά κι άλλα πολλά,ως και το σημερινό ακόμη,με το να εύχεται
      σε έναν συνάνθρωπό μας να ήταν κι αυτός στη θέση Παπαδήμα ,ότι..δεν θα τον ενδιέφερε!!!
      Αυτό δεικνύει….μήτε τη γνώσει άλλαξε μήτε την κεφαλή του, είναι ακόμη Φασίστας.
      Και μ αυτό μας φανερώνει ή μάλλον μας επαληθεύει ότι..ο κομμουνισμός είναι ένα
      κοινωνικό εκτρωμα με φασιστική ιδιοτητα, είναι δε και καθεστώς ,ώστε ουδεμίαν
      έχει πολιτικήν χροιάν, όπως η Ελληνική Δημοκρατία που έχει πολιτικήν τοιαυτην.
      Και να ξέρετε, ο Παπαδήμας δεν ανέλαβε την εξουσία με ψέμματα
      αλλά τον κάλεσε η Πατρίδα να διευθετήσει τα….διασκορπισμένα.

    4. Ας καταλαβει επιτελους ο Ελληνας πως εδω και ποσα χρονια επικρατει η χουντα.Οποιος εχει αντιθετη γνωμη απο τους πολιτικους θεωρειται προδοτης.Οι πολιτικοι μας κυριοι ειναι ενα σωμα φανατιζουν το λαο με τα κομματα και τα τρωνε ολοι μαζι παρεα.Κι αν καποιος παθει κατι απο αυτους απλα φοβουνται μην ειναι αυτοι οι επομενοι και το χαρακτηριζουν τρομοκρατια.Αν ηταν καθαροι δε θα ειχαν τους μισους αστυνομικους να τους φυλανε κι ο λαος να μενει απροστατευτος.ΕΛΛΗΝΕΣ ξυπνηστε επιτελους !!!

    5. Ο πρωτοστάτης στο κλείσιμο του Αλτερ,με μισθο 6.000 €.Να τον χαιρεστε!

    6. Εγω απορο γιατι δεν τους πυροβολουν με διοπτρα και βαζου ν
      Βομπες,,παντως ειναι κριμα να τους τραυματιζουν..και το σγουρο ειναι οτι δεν ειναι καλοι ανθρωποι…και απορο ποσα λεφτα θελουν οι ανωμαλοι αφου η ζωη ειναι μικρη,,,ολη μερα συσκεψεις συσκεψεις,,,φαε ρα βλακα τα λεφτα που εχεις ,,θα στα φανε οι κληρονομοι…αλλα εκει απληστια στο φουλ…ειδωλολατρεις του χρηματος…νομιζουν οτι θα τα παρουν μαζι τους,,,χα χα χα

    7. Αυτες είναι βόμβες για παιχνίδι εδω πρέπει να τα ανατιναξουν μια και καλή ολα τα εβραϊκά σκουπίδια που πούλησαν την χώρα μου.

    8. Βρωμιαρη Παπαδημο Εθνοπροδοτη καλα σε κανανε για ναχεις να θυμασαι να το λες στα παιδια σου οτι εγω ειμαι ενας απο αυτους που προδωσα την χωρα και εσεις παιδια μου να θυμαστε οτι σας μεγαλωσε ενας απο τους Εθνοπροδοτες του Ελληνικου Εθνους.Καταραμενε….

    9. Ναι ναι μαλακες υποστηρίξτε τέτοιες απόψεις.Να δω άμα ανοίξει το δέμα κανένα παιδάκι από τη φρουρά του και για 800 ευρώ χάσει τη ζωή του να δω τι θα λέτε.

      1. Kανένας Έλληνας να μη φρουρεί τους προδότες της πατρίδας. Αυτά τα καθάρματα. Θέλεις να τους φρουρείς κύριε? Κάντο με κίνδυνο της ζωής σου αν πιστεύεις ότι αξίζει.

      2. Και ποιος του είπε να πάει να φυλάει τον προδότη?άξιος των επιλογών του είναι και εννοείται ότι μελλοντικά θα ειναι προ των ευθυνών του για συνέργεια στο αδίκημα εσχάτης προδοσίας μαζί με στουρναρα παπαδημο Γιωργάκη Σαμαρά και συριζανελ ……..

    10. Βόμβα στόν Σαμαρά, βόμβα στόν Τζέφρι μέ τό κόκκινο κασκόλ,
      βόμβα στόν Τσίπρα, βόμβα τόν απατεώνα Στουρνάρα.Βόμβα σέ
      όλους εθνοπροδότες καί μιά μεγάλη βόμβα στήν ποντικόμαμή
      Μουσάλα.
      Γιάννης

    11. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΝ ΚΙΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑ….ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ…ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑΧΕΤΕ

    12. Πολυ χαιρομαι που εζησε το τομαρι με την βομβα να εχει το στιγμα να το θυμαται.Ενας απο τους οικονομικους δολοφονους του Ελληνικου εθνους.Να λεει στα παιδια του εαν εχει δεν ξερω οτι με ανατιναξανε γιατι προδοσα την Ελλαδα….Στιγματισμενε Εθνοπροδοτη…..

    13. Άσχετα αν συμφωνεί κάποιος ή διαφωνεί με όσα έγραψε, δηλαδή τώρα όποιος πει τη γνώμη του θα πηγαίνει φυλακή ;

    14. ΜΑΛΙΣΤΑ …ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΙΣΩΣ ..ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ .. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ.. ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ..ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !! ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ.. ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ… ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΕΣ… . ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ.. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ … . …ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ … ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ !! ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΣΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ …ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ….. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ..Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.. !! ΜΕΤΑ … ΕΧΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ .. ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ? ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΕΣ… . ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ η ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΙ ..ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ.. . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΣ ΣΕ ΧΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ?? ΟΥΣΤ ΡΕ ΧΟΥΝΤΟΛΑΓΝΟΙ… . Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ πχ ..ΕΙΧΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.. ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ… . ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝ… ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.. ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.. (ετσι δε θα χει αποτέλεσμα )

    15. Αχ Τραμπ,να ξεφύγει καμία τορπίλη να σκάσει πάνω στη βουλή!

      1. ναι..μολις πιασει στερια η τορπιλη θα βγαλει ποδια και θα το κοψει κατα βουλη μερια

    16. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΒΟΜΒΕΣ ΣΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!

    17. κλάμα από όοοοοοοοοολη τη συμμορία των αλητών που κατακλύζουν την πολιτική σκηνή της χώρας μας για τον δικό τους άνθρωπο…. που εμείς καθόλυ δικό μας δε θεωρούμε… έβγαλαν γλώσσα και οι σημιτοπαπανδρέου, ακόμη εδώ είναι αυτοί; πώς τους ανεχόμαστε βρε, ας μην εφησυχάζουν έρχεται η θεία νέμεση κι αυτή δεν…..αστοχεί…

    18. Αν γινόταν αυτο που λες για τους Στουρνάρα, εγω θα έκανα ενα τρελό πάρτυ σπιτι μου. Το ποσο θα το χαιρόμουν δεν λέγεται και οχι μονο για τον Στουρνάρα, αλλα για τον Σημίτη, τον Βενιζελο, τον Παπανδρέου, τον Σαμάρα, τον, τον, τον……………και επιςης την, την, την………..Θεέ μου ειναι τοοοοσοι πολλοι οι προδοτες!!!!!

    19. πολύ κλάμα από όοοοοολο το ξενόδουλο συνοθύλευμα των πολιτικών αλητών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και την ξεπουλάνε ασύστολα… ας περιμένουν τη θεία Νέμεση που δε θ’ αργήσει, κι αυτή δε θα αστοχήσει να είναι σίγουροι…..

      1. Τότε να σκοτώσουμε τον τσίπρα και τον ΓΑΠ και τον μαλάκα τον παπού σου που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ – αλήτη

    20. Αυτο το αρχιδι ο Φιλιπακης ξεχναει οτι τα χειροτερα μνημονια τα περασε με πουστικο τροπο ο συριζα και η αριστερα. Φιλιππακη ποια η γνωμη σου ρε καραγκιοζη για τον Τσιπρα και τον Τσακαλωτο που κοβουν μισθους και ψηφιζουνε σαν τις πουτανες του Σοιμπλε δυο δυο τα μνημονια? Και μην ξεχνατε πως την Δευτερα αυτο το ρεμαλι μαζι με το χαφιεδοτσουρμο της ερτ θα πανε να τρομοκρατησουν την Χρυση Αυγη.. Φιλιππακη μνημονια ψηφιζουνε οι αριστεροι οπου σε λιγο ο Ελληνικος λαος θα βαλει σε ολα τα αριστερα κολαρακια βαθεια μεσα τα μνημονια.

    21. Να πάρουν σειρά οι επόμενοι. …Καλή συνέχεια. …

    22. Τρομερή εντύπωση στα σχόλια πόση υποστήριξη έχει ο Παπαδήμος. Αλλά έχει και μεγάλη αυλή να τρέχει από πίσω του.

    23. Αρχιδατος ο κύριος ! Συμφωνεις ,διαφωνεις πρόκειται για αρχιδατη αντιμετώπιση.Εν τω μεταξύ προς επίδοξους δικαστές του Διαδικτύου ουδέν έγκλημα εχει κανει !

    24. Ελάτε έγινε η αρχή μην το αφήσετε έτσι, σας παρακαλώ συνεχίστε δεν πρέπει να ξεφύγει κανένας προδότης

    25. Φιλιππική αναρχοαπλητε καλά έκαναν στον μασόνο καλά θα κάνουν και για τους άλλους
      Αλλά πρέπει να αρχίσουν και για όλα τα λαμογια του σιναφιού σου
      Όλα τα χρόνια στήριζες το σύστημα φασιστοκουμουνι για να βολεύεσαι

    26. ΧΡΥΣΟΣ – ΚΑΝΟΝΑΣ:
      Οι βομβες δεν σκανε σε ανθρωπους που ειναι καθαροι . Σκανε σε βρωμικους και λαμογια ! Ποιος να στεναχωρηθει για τον Παπαδημο εναν απο τους οικονομικους δολοφονους του Ελληνικου Εθνους….

    27. Χαχαχαχα!! Και όχι μόνο! Θέλουμε πολλές βόμβες!

    28. Στους αγίους ανθρώπους που έστειλαν την βόμβα στον παπαδήμο,σας παρακαλώ πολύ μην σταματάτε μονο σε αυτόν υπάρχουν και αλλα καθίκια που τους πρέπει ένα καλο πακέτο!

    29. Ε και; Επειδή προσωπικά δεν συμφωνώ με τέτοιες μεθόδους σημαίνει ότι θα απαγορεύσουμε στον κ.Τάδε να πει την άποψή του και να εκφράσει ελέυθερα την επιθυμία του;
      Γιατί σάλος;
      Όποιος ελέυθερα συλλογάται, καλά συλλογάται!

    Comments are closed.