ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ! ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΐΣΜΑΤΑ! ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ: ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΚΗΣ – ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ “ΛΟΥΛΟΥ..ΔΕΣ” ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΛΑΚΑΤ ΚΑΙ ΠΑΝΟ! ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ…Ν’ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ‘ΝΑΙ!

    Κοινοποίηση:
    1881536

    Ο Αλέξης Τσίπρας γύρισε την πλάτη στον αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ εξαιτίας του συμφώνου συμβίωσης!

    Το περιστέρι στον Πειραιά άφησε ελεύθερο ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης.

    Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από ναυτεργάτες.

    ÐÅÉÑÁÉÁÓ - ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÔÇÓ ËÁÅ ÊÁÔÁ ÔÏÕ Ó×ÅÄÉÏÕ ÃÉÁ ÔÏ ÁÓÖÁËÉÓÔÉÊÏ ÊÁÉ ÔÇÓ ÏÌÕËÅ ÃÉÁ ÔÇÍ ÉÄÉÙÔÉÊÏÐÏÉÇÓÇ ÔÙÍ ËÉÌÁÍÉÙÍ (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

     

    Απών και ο Προκόπης Παυλόπουλος.

    ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

    Έξαλλος έγινε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, ο οποίος σε δηλώσεις τόνισε: “Ανακάλεσε (σ.σ. η κυβέρνηση) την κρατική τηλεόραση, η οποία επί δεκαετίες μεταδίδει στα πέρατα της Γης την τελετή των Θεοφανείων, στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία εξελέγη μεν δημοκρατικώς, εκμεταλλευόμενη την οικονομική τραγωδία της χώρας, αλλά πάσχει από όζουσα φασίζουσα νοοτροπία και από εμπάθεια και εκδικητικότητα”.

    Ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που παρέστη στον καθαγιασμό των υδάτων ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Παρόντες επίσης ο Γιάννης Τραγάκης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Δημήτρης Καμμένος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή.

    gay-peiraias2

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ…

    Απ’ όλα έχει ο φετινός εορτασμός των Θεοφανίων. Όπως αναφέρουν οι πηγές του ρεπορτάζ , μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας, παρουσία του Παναγιώτη Λαφαζάνη, και μέλη της ομοφυλόφιλικης κοινότητας πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας εξω αυτή την ώρα από τον Ιερό Ναο της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά, όπου τελείται η λειτουργία των Θεοφανείων.Μεταξύ άλλων διαμαρτύρονται για τις ιδιωτικοποιήσεις, το ασφαλιστικό αλλά και τη στάση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, στο σύμφωνο συμβίωσης.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ ΤΑ ΜΕΡΗ

    2. Με λιγο ξυλο θα στρωσουν οι λουλουδες αλλα ποιος σηκωνει χερι….

    3. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο πιο μεγάλος πολιτικός της Ελλάδας. Ο ΗΓΕΤΗΣ! Την αγάπη του κόσμου την εισπράττει σε κάθε του βήμα, σε κάθε του λέξη. Κι αυτό μετράει. Ο,τι και να λένε τα κομματόσκυλα του Μιχαλολιάκου εναντίον του δεν έχουν καμία αξία για τον εθνικιστικό και πατριωτικό κόσμο, τους έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους και λατρεύουν τον Ηλία Κασιδιάρη, του αναγνωρίζουν την αξία του και τον θέλουν ηγέτη της Ελλάδας στην αρχηγία του ενωτικού πατριωτικού εθνικού κόμματος όλων των Ελλήνων πολιτών.
      Β. Μεσιρλής

    4. Ο Ηλίας Κασιδιάρης συγκεντρώνει στο πρόσωπό του μεγάλες πολιτικές ικανότητες και μπορεί να παίξει το ρόλο του ηγέτη στη χώρα μας, αφού είναι και πάρα πολύ δημοφιλής. Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να ηγηθεί κάποιου κόμματος, γιατί πρώτον το κόμμα που είναι τώρα, η Χρυσή Αυγή, λόγω της μείωσης των ποσοστών και της ατολμίας του νυν αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου, τείνει προς εξαφάνιση και οι συνθήκες είναι τέτοιες και θα γίνουν πολύ χειρότερες μέσα στο 2016, που ο ίδιος ο ελληνικός λαός θα ζητήσει από τον Ηλία Κασιδιάρη να αναλάβει την ηγεσία της χώρας μας. Αν τώρα θελήσει να δημιουργήσει κι έναν δικό του εθνικό πατριωτικό συνασπισμό, ώστε μέσω αυτού να ενώσει τους έλληνες πατριώτες δεν είναι κακό, έτσι θα οδηγηθεί ίσως και πιο γρήγορα στην ηγεσία της χώρας. Ο,τι όμως κι αν αποφασίσει να πράξει και ο ίδιος και ο ελληνικός λαός, θα πρέπει να γίνει γρήγορα γιατί τα περιθώρια στενεύουν για την Ελλάδα, η κατάσταση με αυτούς που μας κυβερνούν πάει από το κακό στο χειρότερο και η ελπίδα για ανάκαμψη της πατρίδας μας εξανεμίζεται.
      Τ. Μιχαηλίδης

      1. κοψε κατι ρε μεγαλε!!!τεινει προς εξαφανιση το τριτο κομμα της χωρας? απο ποτε? μην λεμε οτι κι οτι! τι να πει τοτε το ποταμι, ο καμενος, ο λεβεντης και το πασοκ?

    5. Εχει πλακα να βλεπεις ολους τους ΑΘΕΟΥΣ να πανε σε τετοιες θρησκευτικες εκδηλωσεις και να το παιζουν και ευσεβεις πιστοι…ειναι ακρως θλιβερο ομως να διαβαζεις τα σχολια των πολιτων που ως προβατα τους ακολουθουν και τους ψηφιζουν! Ειστε για λυπηση πραγματικα….

    6. Στα δυσκολα παντα ο λιακος βγαζει τα καστανα. Ο αρχηγος φοβαται και τον ισκιο του,ουτε σε μια επισημη εκδηλωση δεν εχει παει.Μονο σε εκδηλωσεις που κανουν τα κομματοσκυλα του παρευρισκεται.Αλλα ο ηγετης εκει φαινεται οταν πηγαινει παντου ακομη και με κινδυνο της σωματικης του ακεραιοτητας.

    7. Θα συμφωνήσω με τον Αριστείδη, να ενωθούμε όλοι οι Ελληνες σε ένα κόμμα εθνικιστικό πατριωτικό υπό την ηγεσία του Ηλία Κασιδιάρη. Όχι βέβαια με τη Χρυσή Αυγή είναι τελειωμένο κόμμα και ποτέ δεν ήταν εθνικιστικό ούτε πατριωτικό. Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα ηγηθεί νέου κόμματος και ομαδικά οι εθνικιστές και πατριώτες θα ενταχθούν σε αυτό.
      Ν. Λαμπράκης

    8. εαν δεν αφήσουμε το “εγώ” να περάσουμε στο “εμείς”,μια ζωή θα τρώμε ξύλο μάγκες!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να πάμε την ΕΛΛΑΔΑ μας μπροστά!! ΟΜΑΔΙΚΑ!!!

    9. Και η νουδούλα για να μη δυσαρεστήσει τους ροζούληδες έστειλε
      αντιπρόσωπο τον ανύπαρκτο Τραγάκη.

      Ρε όλοι τους τρέμουν τους ροζούληδες.

    10. πάλι με λάθος κριτήρια επίλεγουμε να χρίσουμε κάποιον “αρχηγό”!! εαν είναι να μας σώσει ο κασιδιάρης,ζήτω που καήκαμε!!

      1. Καλή η προσπάθεια Λευτέρη, αλλά δεν μασάμε.
        Μήτσος

    11. Παρατηρώ κ. Χίο τα σχόλια εδώ μέσα που προέρχονται τα περισσότερα από καθαρούς πατριώτες εθνικιστές και χαίρομαι που επιτέλους κατάλαβαν την αξία αυτού του ανθρώπου. Αυτό που μένει είναι να γίνει ο Ηλίας Κασιδιάρης αρχηγός στο εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα όλων των ελληνόψυχων που τον περιμένει.
      Κατσανίκας Χρ.

    12. Σε ακούω συχνά που λες από τις εκπομπές σου κ. Χίο, για κάποιους στρατιωτικους που μπορεί να επέμβουν για τη σωτηρία της χώρας από αυτή την κατάσταση τη σημερινή, για κάποιον σύνδεσμο κλπ. Η άποψή μου είναι ότι στην Ελλάδα οι στρατιωτικοί δεν είναι σε θέση να κυβερνήσουν, παρά μόνο να επέμβουν με στρατιωτικό τρόπο και μετά θα αναγκαστούν να καλέσουν πολιτικάντηδες για να κυβερνήσουν και θα γίνουν πάλι χάλια τα πράγματα όπως είναι τώρα. Την Ελλάδα πρέπει να την κυβερνήσει ένας ηγέτης με πολιτικές αρετές, που να αγαπάει και να γνωρίζει από στρατό και ένοπλες δυνάμεις δηλαδή ένας όπως λέμε πολιτικός «στρατόκαβλος» έλληνας πατριώτης με ξεχωριστές ηγετικές αρετές. Αυτός είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης για να μπορεί και να ελευθερωθεί η χώρα μας από τους ξένους τοκογλύφους, αλλά και να κυβερνηθεί από έναν καλό ηγέτη. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι όπως ο Πούτιν, ηγέτης με τα όλα του. Κι αυτόν χρειάζεται η πατρίδα μας σήμερα.
      Στ. Παρασκευόπουλος

    13. Τελικά όλοι για τον Κασιδιάρη δουλεύουνε. Είτε τον επαινούνε είτε τον κατηγορούνε, καλό του κάνουνε. Τον έχει αγαπήσει ο Ελληνας ό,τι και να λένε γι΄ αυτόν καλό ή κακό, ο Ελληνας τον έχει μέσα στην καρδιά του. Επομένως όλοι για τον Κασιδιάρη δουλεύουνε και δεν το έχουν καταλάβει.
      ΛΑΕΡΤΗΣ

    14. Καλέ τι όμορφος που είναι ο Ηλίας ο Κασιδιάρης. Αμ΄ γι΄αυτό τον ζηλεύουν όλοι οι γέροντες της πολιτικής. Τα λέει και καλά.
      Νάνσυ

    15. Ωραίος ο Κασιδιάρης! Πολύ σωστά τα είπε.
      Τάσος

    Comments are closed.