ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ» ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ- ΒΡΑΖΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    αλβ

    Ο χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας» σε μπλουζάκι μαθητή στα πρώτα εγκαίνια σχολείου διδαχής της αλβανικής γλώσσας στην Παλαιόχωρα, υπό την ανοχή του αναπληρωτή Πρέσβη της Αλβανίας
    Η έναρξη μαθημάτων αλβανικής γλώσσας σε παιδιά αλβανόφωνων οικογενειών, στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά, μπορεί να σημαδεύτηκε από κάποιες αντιδράσεις αλλά και πολλές ανακοινώσεις φορέων υπερ των μαθημάτων, αλλά μάλλον ουδείς αντελήφθη πως την ίδια ημέρα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, ξεκίνησε και το πρώτο αλβανικό σχολείο στην Παλαιόχωρα Χανίων.

    Όμως στο θέμα δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα σε Μέσα Ενημέρωσης της Αλβανίας, όπως οι ιστοσελίδες shigjeta.net και shqiperiaebashkuar.al, στις οποίες παρουσιάστηκαν πολλά στοιχεία από την εκδήλωση καθώς και φωτογραφίες από το σχολείο στην Παλαιόχωρα.

    ALB 1

    Όπως αναφέρουν “το να αγαπάς τη γλώσσα σου δεν είναι μόνο μια προστασία του πολιτισμού και των αξιών του λαού σου, αλλά ένας σεβασμός στην ταυτότητα της καταγωγής σου από γενιά σε γενιά”.
    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η πρωτοβουλία πάρθηκε από ένα άτομο και τώρα, παιδιά Αλβανών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα μπορούν να διδάσκονται τα αλβανικά.

    Και μπορεί το μικρό παιδί να μην γνωρίζει τι εκφράζει και πως έχει χρησιμοποιηθεί η μπλούζα που φορούσε, αλλά οι μεγαλύτεροι και ειδικά ο αναπληρωτής πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα, θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

    Πηγή: http://flashnews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ !!!!ΑΦΟΥ Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ .. ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ … ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!

    2. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝΕ !!! ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΡΕ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

    3. Μαζεψαν μεσα στη χωρα καθε καρυδιας καρυδι!!! Χτυπουσαν λεει οι Μολδαβοι τα ΑΤΜ φευγαν στη Μολδαβια και ερχοταν παλι και ουτω καθεξης, δηλαδη ξεφραγο αμπελι η χωρα. Γεμησαμε εγκληματιες, οι οποιοι οταν αποφυλακιζωνται το αθλιο αυτο κρατος δεν τους απελαυνει!!!! Τωρα στα εγκαινια του σχολειου, αυτο ειναι παιδι, αλλα οι γονεις του δεν ειδαν τι μπλουζα φορουσε;; Και τι εκαναν οι αρχες γι’ αυτο το θεμα; Επρεπε να μαζεψουν τους γονεις του και οποιον αλλον θελει μεγαλη αλβανια και να τους στειλουν πακετο στην αλβανια.Αλλα αυτο το κανουν Κρατη που σεβονται τον εαυτο τους, οχι Μπανανιες.

    4. Τους Αλβανούς τους ζω καθημερινά στη βαρκιζα
      Άθλια πλάσματα που έχουν στην κυριολεξία υπερθεμάτισει τους Έλληνες
      Αναλογία 5-1 Αλβανοί
      Πηγουνατοι λαϊκοί ως εκει που δεν παίρνει
      Αναιδείς επικίνδυνοι
      Σαμαρικοι
      Πίνουν στο όνομα του Αντώνη
      Άλλωστε ο Αντώνης προκειμένου να τα αρπάξει το 1993 απο τον Κόκκαλη και να ρίξει το μητσοτακη έβαλε και μερικά μυρια Αλβανούς στην πατρίδα
      Κρεμάλα στον ελεεινό πατριώτη

    5. Στις αρχές της δακαετίας του 90′ όταν ήρθαν πεινασμένοι στην Ελλάδα τα ζώα οι κωλοαλβανοί από τον κουμμουνιστικό παράδεισο του Χότζα. Πιό πολύ με μαιμούδες έμοιαζαν παρά με ανθρώπους.Τώρα που έφαγαν, χόρτασαν και λίγδωσε το αντερό τους κάνουν όνειρα για μεγάλη Αλβανία.Άς πάρουν φόρα οι Τουρκόπσποροι οι κατσαπλιάδες να μας κλάσουν τα αρχε…α.Να ξέρει πρώτα από όλα το κωλόπαιδο που φόρεσε την μπλούζα με την μαδημενη κότα, ότι οι Έλληνες γαμούσαν για χρόνια τους προγόνους του.Άς ρωτήσει κάποια Αλβανίδα μετανάστρια πόσες Ελληνικές πούτσες μάζεψε στην Ελλάδα για να κάνει περιουσία στην κωλοαλβανία.Άμεση απέλαση στους κωλοαλβανούς.Την μπλούζα που φόρεσε ο κωλοαλβανός την έχουν οι Έλληνες να σκουπίζονται μετά από ένα γερό χέσιμο.Άντε γαμηθείτε κωλοαλβανοί, Τουρκόσποροι.

    6. Αυτοι που πρεπει να σφαχτουν στο γονατο ειναι οι εγχωριοι εφιαλτες…Μετα τα αλμπανα και οι λοιποι βαρβαροι θα παρουν το μπουλο απο μονοι τους…γιατι αυτοι οτι κανουν το κανουν γιατι καποιοι τους εδωσαν θαρρος και ανεβηκαν στο “κρεβατι” Το κακο πρεπει να χτυπηθει στη ριζα του και η ριζα ειναι οι εγχωριοι κρυφοτουρκοσποροι ανθελληνες

      1. Σιγά ρε Ράμπο. Θα σκίσεις κανένα κολάν και θα έχουμε θέματα.
        Δεν χρειάζονται ούτε Ραμπολίκια, ούτε αίματα. Χρυσή Αυγή (που έχει την πολιτική βούληση να βάλει πρώτα τον Έλληνα και την Ελλάδα) στην κυβέρνηση και τα πράγματα θά έρχουν στην θέση τους με το νόμο.

    7. Ζήτω ο εθνικισμός. Ζήτω ο πατριωτισμός. Ζήτω η Ελλάδα. Πας μη ελλην βάρβαρος.

    8. Σαμαράς υπουργός Εξωτερικών και Μητσοτάκης άνοιξαν το 1992 τα σύνορα και τους μαζέψαμε όλους εδώ.
      Δώσατε ιθαγένεια και αυτοί θα μας πάρουν και τη Πρέβεζα.
      Χ.Α και όσοι μπήκαν παράνομα ή πήραν χαρτιά παράνομα, απέλαση.

    9. Όσο υπάρχει ανοχή θα μας καβαλήσουν και αυτοί όπως και οι διάφορες ράτσες που μάζεψαν στην Ελλάδα μας. . Οξο πριν είναι αργά

    10. Έχετε να μάθατε πολλά από μας τους Εβραίους γραικιλοι!!!

      1. εσας προσωπικα σας εχει ηδη αναλαβει αυτος που σταυρωσατε… καταλαβες εβραιε;; καλα θα κανεις να αγαπησεις ΚΥΡΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΧΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΦΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    11. Στην Ελλάδα μόνο Έλληνες οι υπόλοιποι τον μπούλο ο νοων νοειτω

    12. κατσε να τελειωσουμε μια με τους εγχωριους προδοτες και μετα ο καθε καργιολης αλμπανος θα παει απο εκει που ηρθε !!!!

    13. οι συριζαιοι φιλοαλβανοι κρητικοι θα τους που τους εχουν στις δουλειες τους χωρις ΙΚΑ θα τους πεταξουν????? θα θελαμε να μαθουμε.

      1. Έξω από την Ελλάδα μας οι τουρκαλβανοί μαζί και ο Σαμαράς που άνοιξε τα σύνορα στον εχθρό και τον τον έχουμε μέσα στην χώρα μας. Ας ξυπνήσουμε το γρηγορότερο συμπατριώτες για το καλό των παιδιών μας. Ας ξεσηκωθούμε κάποια στιγμή.

    Comments are closed.