ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ!ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ…! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis ethinikos uomno

    Κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου
    Στην Αρχή είπαμε είναι μοντάζ….
    Δεν μπορεί το άκουσμα του εθνικού ύμνου να έχει ενοχλήσει τόσο τον …..θα τολμήσουμε να το γράψουμε…τον αυριανό πρωθυπουργό
    Δειτε το ΒΙΝΤΕΟ

    Οι νεολαίοι του κόμματος αρχίζουν να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο και εκείνος

    ενώ τον ακούει αδιαφορεί και συνεχίζει την ομιλία του ενώ δείχνει και πως ενοχλείται από την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

    ΜΕΤΑ μπήκαμε στην σελίδα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο youtube
    KAI εδώ υπάρχει το ΒΙΝΤΕΟ! Δείτε το στο 44:44

    Κακιά στιγμή . ή όχι….Περιμένουμε την άποψη σας….
    Φίλοι αναγνώστες του makeleio.gr
    Δυναμώστε τα ηχεία του υπολογιστή σας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΚΟΥΛΗ Μ ΆΚΟΥΣ;;;;;;ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΤΣΙ;;;;;;;ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ;;;;;;ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΜΙΑ ΜΙΖΕΝΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗ……..

    2. Είτε είναι Εβραίος είτε είναι γερμανοτσολιας είναι προδότης και εχθρός του έθνους των θυσιών όπως και οι υπόλοιποι 300!!!
      Τσακιστε τους προδότες πολιτικούς!!!

    3. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
      ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ?

    4. ΤΑ ΟΠΑΔΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ…ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ….ΕΛΛΗΝΟΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΟΥΔΟΥΛΟΙ…

    5. ΑΧΡΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    6. Ειναι ο εγγονος του ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΩΤΟς,ΑΦΟΡΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΑΡΧΙΕΡΕΙς ΤΗς ΕΛΛΑΔΑς Κ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΧΑΝΙΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚAΤΑΣΤΡΟΦΗ Κ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑπΠΟΥΣ ΤΟΥ?
      ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΛΕΒΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟς ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

      1. O Bενιζελος μεγαλωσε την Ελλαδα ηλιθιε, εσεις οι δεξιοι τη μικρυνατε

    7. Ειναι ο εγγονοις του ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΩΤΟς,ΑΦΟΡΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΑΡΧΙΕΡΕΙς ΤΗς ΕΛΛΑΔΑς Κ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΧΑΝΙΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΤΑΣΤΡΟΦΗ Κ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ?
      ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΛΕΒΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟς ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

    8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ.

    9. ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ Εσυ σκουπιδι παρακρατικο του Σωρος μιλας για σκατοιδεολογιες εμεις μιλαμε για Πατριδα καταλαβες ρε βρωμοσκουπιδο? ειμαι Ελληνας σιχαμενε,τωρα ψηφιζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυριο μπορει κατι αλλο εχθες κατι αλλο,αλλα παντα στην καρδια μου εχω την Πατριδα μου.Καταλαβες απλυτο σκουληκι?

    10. Ο ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ . ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ; ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΗ ,ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΟΧΛΕΙ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ . ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ .

    11. Αλητης μεγαλος λαοπλανος…παει να μιμιθη την χρυδη αυγη…αλλα δεν μπορει να τη φταση ουτε στο δαχτιλακι. Διευθαρμενος πολιτικος που ειναι εβραιοφιλος και εχθρος τις πατριδας μας,,λαμογια του κερατα…

    12. Δεν εκπλήσομαι καθόλου, έτσι κι αλλιώς κι αυτός ανθέλληνας είναι και δυστυχώς λυπάμαι που υπάρχουν αυτοί οι ηλίθιοι Έλληνες που θα ρίξουν την ψήφο τους σ αυτόν, Ο ένας χειρότερος από τον άλλο, αυτός θα είναι χειρότερος από τον Τσίπρα και είμαι σίγουρος. Όλοι προδότες ρεεεε, ξυπνάτε. Απορώ οι νεολλαίοι του κόιμματος παρέμειναν στο κόμμα μετά από αυτό γιατί αν είναι έτσι τότε το ίδιοι προδότες είνια και αυτοί.

    13. ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!!!!

    14. Οι πολιτικοί επίγονοι των δωσίλογων και των ταγματασφαλητών είστε οι τελευταίοι που μπορείτε να καπηλεύεστε τη λαϊκή αντίσταση έναντι των όποιων κατακτητών. Κατά τα άλλα, ως αναρχικός έχω γραμμένους “εθνικούς” ύμνους και κράτη, αλλά δεν έχω πάρει “διαζύγιο” από την ταξική ανάλυση της πραγματικότητας και της ιστορίας.

      1. το ταγμτασφαλιτης ειναι βρισια?…… κ γιατι?…. συνελθε απογονε ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.

    15. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΥΡΩΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!ΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗΝ.ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ.ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΤΡΩΓΕ!!!!

    16. ξερετε απο που ξεκινανε ολλα αυτα??? απο τη χρυση αυγη..μονο αυτη ψελνει τον εθνικο υμνο μαζι μαζι μετον υμνο του κινηματος…και ειπανε και στη νουδου να αντιγραψουνε λιγο τον λαικο συνδεσμο ψαλλωντας οι νεολαιοι του κοματος τον υμνο την ωρα που μιλουσε ο κουλης…σκατα και αποσκατα..ουτε γι αυτο δεν ειναι ικανοι..πως μπορεσατε και διακοψατε τον φον κουλη μωρε??? μονο με τον υμνο της ζημενς καθεται σουζα…μυαλο μηδεν αυτα τα παιδια..

    17. TOYRKOLAGNOI, ΓΕΡΜΑΝΟΛΑΓΝΟΙ ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΛΑΓΝΟΙ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΛΑΓΝΟΙ ,ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .

    18. Θα ΚΟΥΛαρουμε ολοι την κυριακη των εκλογων

    19. Γι αυτο Ελληνα μη ξεχνας, την κυριακη των εκλογων, ΠΑΡΕ ΚΟΥΛΗ..

      .. και κουλαρε

    20. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΡΥ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.