ΝΑΙ ΡΕ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ!! «ΞΟΔΕΥΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑ» ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    2167903

    “Θύελλα” διαμαρτυριών ξεσήκωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο την Τρίτη, όταν αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα FAZ, στην οποία είπε ότι οι χώρες της νότιας Ευρώπης “ξόδευαν χρήματα σε αλκοόλ και γυναίκες”.
    Η κριτική που δέχθηκε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ από ευρωβουλευτές, μετά την άρνησή του να απολογηθεί για την παραπάνω δήλωση, ήταν σφοδρότατη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Πρώτο Θέμα επικαλούμενο τους Financial Times.
    “Κατά τη διάρκεια της κρίσης του ευρώ, οι χώρες του Βορρά έδειξαν αλληλεγγύη στις χώρες που επηρεάστηκαν από την κρίση. Ως σοσιαλδημοκράτης, αποδίδω εξαιρετική σημασία στην αλληλεγγύη. Αλλά και αυτοί έχουν υποχρεώσεις. Δεν μπορούν να ξοδεύουν όλα τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες και μετά να ζητούν βοήθεια” ήταν η επίμαχη φράση από την συνέντευξη του επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στη γερμανική εφημερίδα.
    Στην ακρόασή του σήμερα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Ολλανδός πολιτικός -το Εργατικό Κόμμα του οποίου υπέστη πανωλεθρία στις εκλογές της περασμένης εβδομάδας στη χώρα του- κατηγορήθηκε ως “προσβλητικός” και “χυδαίος” από ευρωβουλευτές για τις δηλώσεις αυτές.
    Ο ίδιος ωστόσο είπε ότι δεν “θα απολογηθεί”, μετά την πίεση που του ασκήθηκε να πάρει αποστάσεις από τα σχόλια αυτά, που θεωρήθηκαν ως επίθεση κατά των χωρών του Νότου -της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας.
    Ο επικεφαλής του Eurogroup, μάλιστα, υπεραμύνθηκε του ισχυρισμού του, επιμένοντας ότι η “αλληλεγγύη” στην ευρωζώνη σημαίνει ότι όλες οι χώρες πρέπει να τηρούν τις δεσμεύσεις τους για τήρηση των δημοσιονομικών κανόνων της ΕΕ για το χρέος και τα όρια του ελλείμματος.
    Ο Ισπανός ευρωβουλευτής, Γκαμπριέλ Μάτο “ξέσπασε” και τόνισε ότι οι δηλώσεις αυτές είναι “απολύτως απαράδεκτες” και συνιστούν “προσβολή” για τις χώρες του Νότου, υποστηρίζοντας μάλιστα πως ο Ντάισελμπλουμ έχασε την “ουδετερότητά” του ως επικεφαλής του Eurogroup.
    Αντιδρώντας στην κριτική ευρωβουλευτών, ο Ντάισελμπλουμ είπε: “Μην προσβάλλεστε, δεν πρόκειται για μία χώρα, αλλά για όλες τις χώρες μας. Και η Ολλανδία απέτυχε πριν από κάποια χρόνια να τηρήσει τα συμφωνηθέντα (για τους οικονομικούς κανόνες). Δεν βλέπω μία (σύγκρουση μεταξύ) περιοχών της ευρωζώνης”.
    Ο επίσης Ισπανός ευρωβουλευτής, Ερνέστο Ουρτασούν, είπε στον κ. Ντάισελμπλουμ: “Πιστεύω ότι αυτή είναι μία ατυχής δήλωση. Μπορεί να είναι αστείο για σας, αλλά εγώ διαφωνώ. Θα ήθελα να ξέρω αν αυτή είναι η πρώτη σας δήλωση ως υποψήφιος για μία δεύτερη θητεία στην προεδρία του Eurogroup”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Στο μυαλό κάθε πούστη πάντα φταίνε οι… γυναίκες.

    2. Χαλβάδες,μαντέψτε:ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ.Ήταν καλά τα γκομενάκια και τα τσιπουράκια.Ήταν καλά τα μερσεντικά από Γερμανία.Φάτε χόρτα τώρα.

    3. ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΛΑ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΓΚΕΥ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ!

    4. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ κ.ALEX:ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ(Η’ ΦΙΛΕ) ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΓΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ(ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ)ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΧΥΛΕΣ,ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΕ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΠΟΣΤΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ(ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ) (ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΕΡΙΠ.430ε) ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 2400ε ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ.(ΣΥΝ ΤΟ ΠΑΧΥΛΟ ΕΦΑΠΑΞ)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

    5. Και που να τα ξοδεύαμε ρε Γερουν; Σε γκαλερί τεχνης; Καλη και η τεχνη αλλα… Γυναικες, ποτα, μπουζούκια, παραλια! Ετσι γλεντάει ο Ελληνας κι οποιος γουσταρει! Αιντε μαζευτείτε σιγα-σιγα, βρηκατε ευκαιρια με τους αχρηστους που μας κυβερνάνε και βγαλατε τα απωθημένα σας ολοι οι ανύπαρκτοι.

    6. ρε τον μπλουμ μπλουμ που θα πει τους ελληνες πορνους κ μεθυστακες.
      ρε κοιτα να δεις τι γίνεται!!!!!
      και τα δικα μας τα παληκαρια εκει στο ευρο κοινοβούλιο εφόσον καποιος,ο οποιοσδήποτε ρε παιδί μου, ξεστομιζει τέτοιες προσβολες οχι προς το κράτος αλλα ευθεία επίθεση στους πολίτες αυτου.
      γιατι δεν ειπε ο κυριος οτι το κρατος ειναι σπαταλο, αλλα οι Έλληνες.
      ηταν δυσκολο δηλαδη καποιος να του πει το αυτονόητο.
      οτι δηλαδη κυριε μπλουμ μπλουμ την περιοδο που εγιναν αυτες οι σπαταλες απο την μερια του ελληνικου λαου,γιατι τωρα πλέον εχουν πάψει,εκείνη την περιοδο λοιπον οι ελληνες ηταν ακομα ελληνες.ειχαν ήθη δηλαδη, έθιμα και γενικά καποιο διαφορετικο απο τον δικο σας τρόπο ζωης.τον ελληνικο τροπο που σημαίνει σπιτι οικογένεια θρησκεία.και λιγο πιο απλα αντρες οχι τιτιδες και σεμνες γυναικες νοικυρες.
      και μπορει πολλοί ελληνες να μην τον τηρουσαν αυτον τον τροπο αλλα τον πιστευαν τουλαχιστον τον ειχαν σαν τον σωστο τροπο ζωης.ηθελαν τα παιδια τους να μεγαλώσουν μα αυτες τις αξιες ολοι.και αν εκαναν κατι το εκαναν στα κρυφα και με την αίσθηση του λάθους.δηλαδη οπως πολύ καλα ξέρετε εσεις οι μεγαλύτεροι δεν ηταν και τοσο ευκολο να κυκλοφορεί καποιος χερι χερι με μια κοπελα στο δρομο καποτε.τωρα τα αγορακια κυκλοφορούν ετσι και ολα παν καλα.ας γελάσω κ λιγο εδω…..
      δύσκολο καποτε για εναν Έλληνα να κανει οτι κάνατε εσεις και επιβάλλεται σε όλον τον κοσμο.και αυτο το καποτε δεν ηταν πολυ μακρια πισο.
      ελατε τωρα ξέρετε γιατι μιλάω!!
      αφου οι γυναίκες σας ηταν ειναι κ θα ειναι παντα ανοιχτες κυριε μπλουμ μπλουμ σε ολα.
      οποτε εσεις τι να τα κάνατε τα ποτα και τις ιεροδουλες αφου οι ίδιες οι γυναικες σας θεωρουν το σεχ κατι τοσο απλο και κοινό σαν μια χειραψία που το προσφερουν απλοχερα σε οποιον τυχόντα.
      οχι τωρα απο παντα.
      ποτέ οι λαοι τις βόρειας ευροπης δεν ειχαν σκληρές εικογενεις.
      ποτε δεν είχατε οικογένεια τι οικογένεια οταν τα μισα σπιτια στην γερμανια κ την ολλανδια δεν εχουν κουζίνα αφου μονο εξω τρωει ο γερμανος και ο ολλανδος.
      που να μαγειρεψουν οι νοικοκυρές σας.
      και για ποιόν άλλωστε αφου οι αντρες σας μονο δουλευουν και πινουν.ηρθε ο γαιδαρος να πει τον πετινο κεφαλα.λες και δεν ξερουμε τι γινεται στην βορεια Ευρώπη.ολοι την ευδομαδα μονο δουλευουν και το σαββατοκυριακο πίνουν και οργιαζουν ολοι μεχρι θανατου λες την δευτερα θα ερθει ο αρμαγεδων.
      αυτα φέρετε στην ελλαδα με τον τροπο ζωης σας.
      φυσικά πλέον τωρα και μας δεν μας χρειάζονται τα ποτα και οι πορνες αφου δεν εχουμε λεφτα για ποτα τα πήρατε ολα και οι γυναίκες και οι αντρες μας εγιναν σαν τις δικες σας ανοιχτες και τιτιδες
      .διαλεισατε την οικογενεια μ αυτον τον τροπο διαλεισατε την εκκλησια μ αυτον τον τροπο διαλεισατε την ελλαδα.

    7. Ρε παιδιά έχετε όλοι δίκιο σ΄ αυτά που λέτε.
      Συμφωνώ απόλυτα. Παλιολούγκρα είναι ο τύπος.
      Να τον βρίζουμε του δίνουμε κι αξία, γιατί ασχολούμαστε
      με το μηδέν.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
      ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ,
      ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Τ΄
      ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ; Και να ξεκουμπιστούμε από εκεί μέσα
      ανάθεμα την ώρα που μας βάλανε.
      ΄Όλα τα άλλα είναι λόγια……

    8. Στεφανε,το ΜΑΚΕΛΕΙΟ,ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ νΤΑΙΣΕΝΜΠΛΟΥΜ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ……………ΟΛΟΙ

    9. δεν εχει ΑΔΙΚΟ. ΕΧΕΙ?? ΕΚΕΙ ΔΕ ΤΑ ΞΟΔΕΥΑΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ??? ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!! ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ……. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. Κ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΝΕΤΕ.

    10. Αυτο που ξερω παντος που@@@ρα νταισελμπλουμ ειναι οτι γα@@με τις γυναικες τις κορες και τις αδερφες σας καθε καλοκαιρι…τις κανουμε σουρωτηρι απο τα ποτα και τις πηδαμε στις παραλιες μας!

      1. εσύ πηδάς αυτές κι οι άντρες τους εσένα! βλάκα

    11. ΝΑΙ ΡΕ!!!!!ΣΕ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΟΥΖΑΚΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΚΙΑ…..ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ.
      ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΟΥΖΑΚΙΑ;;;;;;
      ΑΠΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ;;;;;
      ΑΠΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ;;;;;
      ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ….ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.
      ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ……..

    12. Μάγκες, αυτόν τον πήγε αίμα το εκλογικό αποτέλεσμα και δε θέλει να μας το πει.

      Τώρα ονειρεύεται θέση επιτροπου στην ΕΕ και πάει με τα νερά της Γερμανίας καθώς βλέπει ότι η πολιτική του καριέρα οδεύει προς το τέλος.

      Όλα για τις εντυπώσεις γίνονται, μη τσιμπατε!

    13. ρε σε γυναίκες τα ξοδεύουμε, έχεις πρόβλημα, δεν είμαστε γκεύ στο νότο

    14. Ε τι να κανουμε κυριε Ντάισελμπλουμ, άλλη τα τρώνε σε γυναίκεσ και σε ποτά και άλλοι σε άντρες και σε και κολωνοσκόπιση..Μαλλον εσείς ανήκητε στην δεύτερη κατηγορία…

    15. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΕΠΙΝΕΣ ΣΕ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ !!!!

    16. Γαμω την μπουρδελοχωρα σου και τα περιχωρα ολα μεσα , ψυχοανωμαλε βρωμιαρη κατσε και ψοφα εκει που εισαι και μην ασχολησε με την μεσογειο εσκασες απο τη ζηλια σου μπινε παλιοπουστα σκατομαυροψυχε εαν σε πιασω στα χερια μου θα σε καταγαμησω και θα σε κρεμασω αναποδα μαζι με τον παλιοπουστα σκοταδοψυχο σοιμπλε!!!!

    17. Το ότι ο άνθρωπος είναι τομάρι και κρατικοδίαιτος είναι γνωστό. Από την άλλη και εμείς δεν βγάλαμε λιγάκι τα μάτια μας όλα αυτά τα χρόνια με τις επιλογές μας; Γιατί δεν μπορεί σε όλα να μας φταίνε οι “κακοί” ξένοι και να ψηφίζουμε ηγεσίες του στυλ “Τσοβόλα δώστα όλα”

    18. ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙ…ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΘΡΩΠΟΣ…ΑΝ ΠΗΔΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…

    19. Είναι απο τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τους τοιουτους της Βόρειας Ευρώπης.Γιατί ψέμματα είναι?Όλες οι αγροτικές επιδοτήσεις αυτά τα χρόνια γίνανε τριωροφες μεζονέτες,Πόρσε Καγιέν ,και Ρουμανες και Ουκρανεζες.Όλες οι Ρουμανες και Ουκρανεζες έφτιαξαν σπιταρωνες στις χώρες τους απο τα παρταλια,που τόσα χρόνια πήραν αμύθητο χρήμα και αντι να επεκτείνουν τις δουλειές τιυς τα έτρωγαν στις Π@υτ&νες..Και τώρα κλαίνε με μαυρο δάκρυ που ήρθε ο λογαριασμός.Το κακο είναι ότι ο λογαριασμός ήρθε και σε μας που δεν πήραμε ούτε ευρω επιδότηση.

    20. Όταν σε γ@@@με δεν έλεγες τίποτα… Τώρα που σε αφήσαμε βγήκες στην πιάτσα πάλι αλλά είδες οτι δεν σε παίρνει κανείς..

    21. Ενω εσεις οι “σωφρωνες” Βορειοευρωπαιοι ξοδευετε τα λεφτα σας (οταν ξοδευετε γιατι ειστε τσιγγουναροι του κερατα) σε μπυρες σε ψυχοφαρμακα και σε λαθροαραπαδες που σας πηδανε οικογενειακως.Πατε διακοπες ρε παλιοβρωμιαρηδες στα νησια μας,κανετε χιλιαδες χιλιομετρα,για να τρωτε μια σαλατα και μια φετα καρπουζι 4 ατομα.Γελοιοι με σανδαλια και καλτσες καλοκαιριατικα.

    22. Ρε Παιδεραστη μαζι με τον νεκροφιλο σοιμπλε ελα εδω να δεις ρε ανωμαλε τι θα σου κανουμε.Εχει Facebook Ο ανωμαλος?Δωστε κανα λινκ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΤΟΥ!!!

    23. Να πας να πάρεις ρε μαλάκα Ντάισεμπλουμ από αυτούς που τα ξόδεψαν εκεί που λες…Και όχι να γαμάς όλους όσους δεν φταίνε σε τίποτα…Και σου τα λέει αυτά ένας άνθρωπος που επί 7 χρόνια είναι άνεργος…

      1. τα λες σωστα ολες οι αδελφες του βορρα θα μας πουν τι θα κανουμε οι λουγκρες

    Comments are closed.