ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ: ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ “ΦΙΔΙΑ” ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    masonia_0117511

    Έρχεται ένα θέμα που θα δημιουργήσει ζήτημα! Μη χάσετε το Μακελειό της Δευτέρας. Σε ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, ξεγυμνώνουμε τους νενέκους που το παίζουν πατριώτες!

    Ποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την πατρίδα και ποιοι έχουν στην αγκαλιά τους τα φίδια της Μασονίας; Κάποιοι το πρωί θα χάσουν τον ύπνο τους…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Πολύ παλιό το θέμα.
      Ορίστε και το βίντεο γι΄ αυτόν που ακολουθεί τον σατανό-γερο ο οποίος έδινε κατευθύνσεις για το πως θα εξοντωθούν οι ΈΛΛΗΝΕΣ.

      https://www.youtube.com/watch?v=KcRf8sMPvo0

    2. Αφου και οι 300 + τον γυφτο που παριστανει τον προεδρο της μπουρδελοκρατιας τους ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ σε δαυτους , γιατι να ενδιαφερεστε μονο για τον εναν ;
      Για οσους δεν το καταλαβαν τελειωσε η Ελλαδα μας . Σκλαβωθηκε και αποικηθηκε απο καθε λογης διποδο σκουπιδι που εφεραν οι αντιπροσωποι της μασωνιας και οχι των μελλοθανατων νεοραγιαδων , οπως νομιζουν οι περισσοτεροι κυνοβουλευτοραγιαδες .
      Οσοι ψηφιζετε ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΑ Κ(υ)ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ .

    3. ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ….. ΑΝ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΘΕΧΟΜΕΝΩΣ ΛΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….. ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΤΑ ΣΙΓΑΝΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    4. Ετσι Στέφανε ολα και για ΟΛΟΥΣ στην φορα!!!!!

    Comments are closed.