ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ! ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ «ΕΜΒΟΛΙΣΕ» ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ! «ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ» Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ-ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    ellada tourkia

    Συναγερμός σήμανε στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/5) στο νερά του Αιγαίου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, τουρκικό εμπορικό πλοίο ήρθε σε επαφή με κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού, σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Μυτιλήνης!

    1karmate-708

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τουρκικό εμπορικό πλοίο πλησίασε από αριστερά την κανονιοφόρο «Αρματωλός» που έκανε περιπολία ανατολικά της Μυτιλήνης.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ανακοίνωση του ΓΕΝ για το επεισόδιο μεταξύ της κανονιοφόρου «Αρματωλός» και του τουρκικού πλοίου

    Μ΄έναν ελιγμό, το εμπορικό πλοίο έπεσε πάνω στην κανονιοφόρο στο ύψος του μεσόστεγου του πλοίου. Αμέσως μετά έπλευσε με ταχύτητα προς τα τουρκικά ύδατα!Να σημειωθεί ότι κανένα από το πλήρωμα της κανονιοφόρου δεν έπαθε τίποτα και το σκάφος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν έχει υποστεί κάποια σημαντική ζημιά.

    Τόσο η συμπεριφορά του πληρώματος του τουρκικού σκάφους πριν τη σύγκρουση, όσο και οι κινήσεις μετά τη σύγκρουση, είναι τουλάχιστον περίεργες.

    Ο καπετάνιος, αφού έπεσε πάνω στο ελληνικό πλοίο ανέπτυξε ταχύτητα με στόχο να μπει γρήγορα σε τουρκικά ύδατα.

    Ήθελε να “κρυφτεί” για να αποφύγει τις συνέπειες; Αναζητούσε προστασία από τουρκικά πολεμικά;

    Κανείς δεν το γνωρίζει.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα εμπορικό πλοίο υπό τουρκική σημαία επιδεικνύει προκλητική συμπεριφορά. Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι πως το πλοίο τέσσερις ώρες μετά τη σύγκρουση και αφού με βάση τα στοιχεία του marinnetrafic έκοψε ταχύτητα δεν κινήθηκε προς κάποιο κοντινό λιμάνι στην απέναντι ακτή…

    …το αντίθετο, ο καπετάνιος έκανε στροφή και το έχει ακινητοποιήσει στα ανοιχτά.

    Η πορεία του τουρκικού πλοίου KARMATE πριν και μετά το περιστατικό με το ελληνικό πολεμικό πλοίο

    karmate-poreia-1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Καλά κάνουν, με τέτοιους προδότες πολιτικούς που βγάζουμε μέχρι και τα ψαροκάικα θα μας δουλεύουν!
      Ανθελληνικά δίποδα που ξεφτιλιζουν & ξεπουλούν την Ελλάδα με την συνεναιση μας!

    2. Παλι μας ακουμπισανε και θελουν να μας πεισουν οτι ηταν τυχαιο γεγονος!!!!! Ρε καραγκιοζοπαικτες δεν εχετε καταλαβει οτι εχουμε καταντησει οι καρπαζοεισπρακτορες του Αιγαιου;; Το κακο τριτοσε και σεις μιλατε για τυχαιο γεγονος υποτιμωντας την νοημοσυνη μας!!!! Αφου δεν απαντουσε στον ασυρματο, επρεπε το πολεμικο μας να του ριξει προηδοποιητικες βολες, να σταματησει και να πραγματοποιησει νηοψια, αντι γι’ αυτο τον αφησαν και εφυγε!!!! Απαραδεκτα πραματα!!!! Αλλα και το περιστατικο αυτο συγκαταλεγεται μεσα στο γενικο χαλι που εχει η χωρα, δεν βλεπετε και την Αστυνομια, ειναι με δεμενα τα χερια και η εγκληματικοτητα χτυπαει κοκκινο και τραβουν παππουδες με χειροπεδες στα δικαστηρια!!!!

      1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΕΝ ΑΠΕΦΥΓΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ !!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ????? ΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΡΗΣΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ !!!!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΡΣΙΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ !!!!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ !!!!!!!!!!

    3. Σκατοκουραδες οι στρατιωτικοί μας μόνο παχιά λόγια ντροπή τους και κάνουν ρεζίλι και τον Ελληνικό λαό ντροπή.

    4. Μην αγανακτητε συνελληνες , εχουν δωσει το μισο Αιγαιο οι δωσιλογοι αντιπροσωποι των ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΩΝ και γι’αυτο οι μογγολοι αλωνιζουν ανενοχλητοι στο Αιγαιο μας .
      Εαν δεν τους πεταξουμε εξω απο το βρωμοβουλιο τους , το Εθνος θα χαθει , οπως χαθηκε και η Πατρις .

    5. ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΓΚΑΙΟΥΡΙΑ. ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ.

    6. εσείς όλοι που βρίζετε το στρατό και τους μονιμαδες γνωρίζετε οτι χωρίς εντολή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ??? δηλαδή ο καπετάνιος της κανονιοφόρου να έριχνε προειδοποιητικά στο εμπορικό και μετά να σάπιζε στης φυλακές η να έχανε το βαθμό του και την καριέρα του χωρια οτι θα τον ξαναβριζατε γιατι πήγε να μας μπλέξει σε πόλεμο. ρε ουστ γιδια του πληκτρολογίου.

    7. Υπηρέτησα σε κανονιοφορο κ έχω κάνει άπειρες περιπολίες εκεί με το γνωστό όνομα ψαριού όπως ονομάζονταν… Το λέω γι αυτούς που ξέρουν… Δε μπορώ να καταλάβω πως συμβενει να πέφτει πάνω σε ένα σαράνταμετρο πολεμικό πλοίο ένα πλοίο μεγαλύτερου εκτοπίσματος κ συνάμα εμπορικό…. Έχουμε καταντήσει οι ετερες του αιγαίου? Στη γέφυρα υπήρχε βάρδια? Τι έκανε? Αξιωματικοί της ναυτικών δοκιμών υποτιθετε… Ακατανόητα πράγματα… Ντρέπομαι πραγματικά…ούτε στο μίλι δε περνούσαν κάποτε τέτοια εμπορικά εγώ αυτά θυμάμαι… Κ στη γέφυρα εάν γινόταν στραβή έπεφτε κράξιμο από τον υπάρχο για ώρες… Αυτά θυμάμαι κ λυπάμαι πραγματικά..αυτές τις σαχλαμάρες τις έκαναν οι Αμερικανοί σε νατοϊκες ασκήσεις κ γελούσαμε με την αμπαλοσυνη τους.. .

    8. «Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης, παρά νήσον της Λέσβου, εωράκαμεν τους εμβολιστάς. Κράζων δε “σταθήτε, ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας” και απαντησάντων “κλάστε μας τα αρχίδια”, απέδρασαν» Κατι τετοιο πρεπει να παιχτηκε και με τα πλοια…

    9. ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΕΧΕΙΣ 100% ΔΙΚΙΟ.
      ΑΛΛΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
      ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΗΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ” ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    10. Η απορία μου είναι τι έκαναν οι αξιωματικοί εκείνη την ώρα; Τα όργανα του πλοίου ήταν κλειστά; Η βάρδια δεν είδε το τουρκικό πλοίο να πλησιάζει; Δε μπορούσαν να ρίξουν μια δέσμη τροχιοδεικτικών βλημάτων στην πορεία του; Πλήρη έλεγχο κι ενημέρωση του λαού για τις πραγματικές συνθήκες του περιστατικού κι απόδοση ευθυνών.

    11. για τον πουτσο ελληνικος στρατος
      ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ ΦΤΥΣΙΜΟ ΡΟΧΑΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ!

      1. Σκατοκουραδες οι πολιτικοί μας μόνο παχιά λόγια ντροπή τους και κάνουν ρεζίλι και τον Ελληνικό λαό ντροπή.

    12. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΕΚΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ… ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ…

    13. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ! ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!!! ΚΡΙΜΑ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!!

    14. Μαγκες την έχουμε βαμενη άσχημα … Όταν ένα εμπορικό πλοίο καταφέρνει να κτυπήσει ένα δικό μας πολεμικό , τότε τι θα γίνει αν μας την πέσει ο τυρκικός στόλος ?
      Στρατοδικείο πρέπει να περάσει άμεσα ο κυβερνήτης του σκάφους και να καθαιρεθεί …

    15. ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΝΘΥΠΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΑΡΟΒΑΡΚΕΣ……….
      Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ

      ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΡΕ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΤΟΣΚΕΣ

    16. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ;
      ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ;

    Comments are closed.