«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ FAX” ΛΕΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ! ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑTA ΣΤΗΝ ΝΔ!! “ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑΣ” VS “ΑΡΠΑΚΤΙΚΟY” SIEMENS ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ! !! ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ OI «ΤΖΙΤΖΙ» -«ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ»

    Κοινοποίηση:
    meimrdf_2015_10_7_16_58_4_b2

     

    Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι οι “μονομάχοι” που θα διεκδικήσουν την ηγεσία της ΝΔ στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στις 10 Ιανουαρίου.

    Από τη ροή των αποτελεσμάτων προκύπτει ότι ο κ. Μεϊμαράκης είναι πρώτος, χωρίς να αγγίζει το 50% που θα του επέτρεπε να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή. Ο κ. Μεϊμαράκης πάντως ξεπερνά το 40%, δεύτερος είναι ο κ. Μητσοτάκης που πλησιάζει το 30% και τρίτος ο Απόστολος Τζιτζικώστας με τον Άδωνι Γεωργιάδη τέταρτο με μονοψήφιο ποσοστό.

    Τελικά αποτελέσματα, πάντως, δεν έχουν ακόμα δοθεί, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Τραγάκης, υπάρχουν προβλήματα με τα φαξ απομακρυσμένων περιοχών.

    «Βάσει του καταστατικού, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βγαίνει από τα φαξ και η ροή τους συνεχίζεται μέχρι και τώρα» δήλωσε ο Γιάννης Τραγάκης από τα γραφεία της Συγγρού, λίγο μετά τις 9.00 το πρωί και εξήγησε ότι «επίσημο αποτέλεσμα θα έχουμε αργά σήμερα το απόγευμα» καθώς συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν απομακρυσμένες περιοχές που δεν έχουν φαξ». «Το αποτέλεσμα θα είναι βεβαιωμένο και υπογεγραμμένο από τους εκπροσώπους όλων των υποψηφίων» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ.

    Στη δήλωση που έκανε, όταν ξεκαθάρισε ότι θα είναι στον δεύτερο γύρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση στους ψηφοφόρους της ΝΔ. “Απευθύνομαι προσωπικά στους 400.000 πολίτες, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μία νέα εποχή στη ΝΔ”, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι “Στις 11 Ιανουαρίου ξημερώνει μία νέα εποχή για τη ΝΔ και την Ελλάδα”. Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του κόμματος και σημείωσε: “Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σήμερα παραδοσιακοί ψηφοφόροι ενώθηκαν με χιλιάδες νέους. Έστειλαν μήνυμα να κάνουμε την ΝΔ μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Έστειλαν όμως μήνυμα και κατά της ανίκανης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ”.

    “Θα συνεχίσω να εργάζομαι για σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη που θα δώσει τέλος στην κατηφόρα που ζει η χώρα μας με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα”, δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας τα ξημερώματα. Ευχαρίστησε τους 400.000 ψηφοφόρους που έστειλαν μήνυμα ότι “η ΝΔ είναι ισχυρή και είναι εδώ”. Ακολούθως ανέφερε: “Θέλω να συγχαρώ τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη που μέσα από αυτό τον αγώνα βγάλαμε ενισχυμένη τη ΝΔ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκείνους που πίστεψαν στην δύναμη της αλλαγής και έδωσαν τη μάχη σε αντίξοες συνθήκες. Θα συνεχίσω να εργάζομαι για μία σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη”.

    “Ευχαριστώ όλους όσους έτρεξαν τόσο πολύ για μένα. Ψηλά το κεφάλι. Θα μιλήσω επίσημα μετά το τελικό αποτέλεσμα. Η ΝΔ δυνατή και ενωμένη”, τόνισε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    ωρα 09:54 Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι οι μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την ηγεσία της ΝΔ στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στις 10 Ιανουαρίου.

    Από την ροή των αποτελεσμάτων προκύπτει ότι ο κ. Μεϊμαράκης θα είναι πρώτος, αλλά χωρίς να αγγίζει το 50% που θα του επέτρεπε να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή. Ο κ. Μεϊμαράκης πάντως ξεπερνά το 40%, δεύτερος είναι ο κ. Μητσοτάκης που πλησιάζει το 30% και τρίτος ο Απόστολος Τζιτζικώστας με τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη τέταρτο με μονοψήφιο ποσοστό.

    ΩΡΑ 01:25 Πάνω από 40% το ποσοστό του Μεϊμαράκη – Κοντά στο 30% ο Κυριάκος και λίγο πάνω από το 20% ο Τζιτζικώστας – Κάτω από 10% ο Άδωνις

     Με ποσοστό που υπολογίζεται ότι θα «κλειδώσει» στο 40%, ή και λίγο παραπάνω, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνεται να κατακτά με άνεση την πρωτιά στις εκλογές της ΝΔ, οι οποίες αναμένεται να οδηγηθούν σε δεύτερο γύρο, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.

    Οι πληροφορίες, με καταμετρημένες τις ψήφους στο 50% των εκλογικών τμημάτων, θέλουν τον κ. Μεϊμαράκη στο 40%, τον Κυριάκο Μητσοτάκη κοντά στο 30%, τον Απόστολο Τζιτζικώστα λίγο πάνω από το 20% και τον Άδωνι Γεωργιάδη κάτω από το 10%.

    NΩΡΙΤΕΡΑ 

    Πρωτιά Μεϊμαράκη δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα που συγκεντρώνουν τα επιτελεία των υποψηφίων.

    Επίσης τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι θα υπάρξει μάχη για την δεύτερη και την τρίτη θέση μεταξύ του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τέταρτο τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη.

    Πάντως ακόμη δεν υπάρχει ακριβής εικόνα για το ύψος της διαφοράς μεταξύ των τριών πρώτων, που θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη της αντιπαράθεσης, εάν θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή και με τι προϋποθέσεις.

    Συγκεκριμένα, σε 10.531 ψηφοδέλτια που έχουν καταμετρηθεί καταγράφονται τα εξής ποσοστά:

     

    Ευάγγελος Μεϊμαράκης: 4.968 (47,4%)

     

    Κυριάκος Μητσοτάκης: 2.514 (23,99%)

     

    Απόστολος Τζιτζικώστας: 2.378 (22,69%)

     

    Αδωνις Γεωργιάδης: 621 (5,93%)

     

    Σημειώνεται ότι αυτά τα αποτελέσματα προέρχονται από την ενσωμάτωση μόλις του 6,59% της επικράτειας και ακόμη όλα είναι ανοιχτά…

     

    ——————————————————-

    Η  εταιρεία για την ανάληψη της διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της 20ής Δεκεμβρίου, η αμαρτωλή vodafone, σε λίγη ώρα θα μας πει-και αυτό συγκαταλέγεται στα πρωτοφανή γεγονότα- τον νικητή ή τους νικητές για την αρχηγία της ΝΔ.

    Ως γνωστόν,  η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας επέβαλε πρόστιμο-μαμούθ ύψους 50,6 εκατ. ευρώ στην εταιρεία, αναφέροντας στο διατακτικό της απόφασης ότι «δεν έλαβε όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που επιβάλλονται προκειμένου να προληφθούν και να αποτραπούν οι τηλεφωνικές υποκλοπές» την περίοδο 2004-2005.

    Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος, που χειρίζεται την καυτή δικογραφία των υποκλοπών και του σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, ετοιμάζεται να ασκήσει διώξεις σε βάρος πλήθους προσώπων, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός από τον Ιούνιο έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Δηλαδή, θα καταθέσει εναντίον της εταιρείας, η οποία θα διεξαγάγει ανέλεγκτα τις εκλογές του κόμματός του, καθώς η εποπτεύουσα ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) παραμένει ακέφαλη εδώ και δύο χρόνια.

    ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ

    Οι κάλπες έκλεισαν πριν από λίγο στα εκλογικά τμήματα, στα οποία δεν υπήρχαν ουρές, και άρχισε από τις κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων με το όνομα καθενός από τους τέσσερις υποψηφίους.

    Εν συνεχεία, τα αποτελέσματα από κάθε κάλπη θα αποστέλλονται στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) στη λεωφόρο Συγγρού, απ’ όπου θα γίνονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

    Μια πρώτη εκτίμηση για τις τάσεις του εκλογικού σώματος αναμένεται να γίνει περί τις 21.00 από τα τμήματα στα οποία ψήφισε μικρός αριθμός, ενώ για τα συνολικά αποτελέσματα ίσως χρειαστεί να περάσουν δύο με τρεις ώρες.

    Η αυξημένη προσέλευση των ψηφοφόρων, πάντως, περιπλέκει τα πράγματα και κάνει πολλούς στα επιτελεία των υποψηφίων φειδωλούς στις προβλέψεις τόσο για τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων και τον τελικό νικητή, όσο και για το αν θα καταφέρει ένας από τους τέσσερις διεκδικητές να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, που θα τον αναδείξει απόψε αρχηγό ή θα χρειαστεί επαναληπτικός γύρος, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιανουαρίου.

    AYTΑ είναι τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ απ΄όλη την Ελλάδα! – Συνεχής ενημέρωση

    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

    Ενημέρωση:20.02

    Μια πρώτη εκτίμηση για τις τάσεις του εκλογικού σώματος αναμένεται να γίνει σε περίπου μία ώρα (περί τις 21.00), από τα τμήματα στα οποία ψήφισε μικρός αριθμός, ενώ για τα συνολικά αποτελέσματα ίσως χρειαστεί να περάσουν δύο με τρεις ώρες.

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Πάνω απο 400.000 υπολογίζεται οτι θα ψηφίσουν τελικά – Ουρές μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος- Μέχρι και δύο ώρες περιμένουν πολλοί για να ψηφίσουν- Υψηλό το ενδιαφέρον και στην περιφέρεια

    Η συμμετοχή των ψηφοφόρων ήταν μεγαλύτερη του αναμενόμενου ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Το γεγονός αυτό ανάγκασε την ΚΕΦΕ να ανακοινώσει την παράταση της διαδικασίας κατά μία ώρα, δηλαδή οι κάλπες θα κλείσουν στις 20:00. Παράλληλα όμως αλλάζει τα δεδομένα και κάνει δυσκολότερη την πρόβλεψη του νικητή.

     Αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα στα εκλογικά κέντρα

    Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά την προσωρινή διακοπή, διάρκειας περίπου μισής ώρας, στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ. Όπως έγινε γνωστό, το πρόβλημα προέκυψε καθώς η εταιρεία που έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει την διαδικασία είχε προγραμματίσει το κλείσιμο της κάλπης στις 7 μ.μ., όμως, όπως είναι γνωστό, έχει ήδη δοθεί παράταση μέχρι τις 8 το βράδυ.

    Η διαδικασία της ψηφοφορίας συνεχίζεται αυτή την ώρα χωρίς άλλα προβλήματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στη ΝΔ- Άρχισε η καταμέτρηση!

    AYTO είναι το πρώτο αποτέλεσμα των εκλογών της ΝΔ!

    ΕΚΤΑΚΤΟ – Εκλογές ΝΔ: Πρόβλημα στο σύστημα μετά τις 19:00 λόγω της παράτασης!

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΦΑΞ.ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

    2. αν η ΧΑ εκανε εκλογες για αναδειξη αρχηγου,ο μιχαλολιακος θα εβγαινε πρωτος;αν ειναι ο νικος τοσο σιγουρος οτι ο κοσμος τον θελει,ας κανει τετοιες εκλογες με αντιπαλο τον κασιδιαρη..

      1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ” ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ?…. ΠΑΣ ΚΑΛΑ?…. Η’ ΑΠΛΑ….

    3. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ…….ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΙΤΖΙ……ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΧΛΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ?

      1. E! Πώς; τόσα ζώα πήγαν!
        Τι ελπίδα μωρέ θα ήταν ο τζιτζι; σοβαρά μιλάς κοίταξέ τον ρε φίλε; ένα βουτυρόκωλο είναι…

      1. Κι ο Μεϊμαράκης τους κάνει! Μην ανησυχείς! Όλοι οι υποψήφιοι είναι πολύ καλοί για αυτούς. Όλοι θα την πάνε σε διάλυση από διαφορετικό δρόμο.

    4. Ρε μη τρωτε προλογο!
      Ολα στο κολπο ειναι!
      Πηγανε και συριζαιοι και ψηφισαν Μεϊμαρακη.
      Αυτον θελει ο Τσιπρακος για αρχηγο της νουδουλας!

    5. Υπαρχει παντως και μια λογικη στο γιατι επρεπε να βγει ο βαγγελας αρχηγος στη νουδουλα προκειμενου αυτη να ξαναδει εξουσια.Η λογικη αυτη λεει οτι δεξιο η ακροδεξιο κομμα στην ελλαδα δεν υπαρχει ωστε να λακισουν οι πολυ δεξιοι ψηφοφοροι,αρα ψηφιζουμε το βαγγελα να μαζεψει και κανεναν αγανακτισμενο πρωην συριζαιο, πασοκο, ποταμιτη κτλ και με καμια συμμαχια ξαναβλεπουμε εξουσια.Αν υπηρχε ομως ενα καθαροαιμο δεξιο κομμα στην ελλαδα τοτε θα μπορουσε να διεμβολισει τη νδ.

    6. αποδειξεις κοπηκαν για το 1+ εκατομυριο που διακινηθηκε;

    7. ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑ….

      ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ… ΠΑΡΑ ΟΤΑΝ “ΕΛΠΙΖΕΙΣ” ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ….. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ‘ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ’,ΦΙΛΟΣ…..

      Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑ Κ ΑΥΤΗ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-(Π)ΕΝΘΟΥΣ.

      ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ….. ΕΧΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ…. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΘΕΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ….

    8. Αυτά τα αποτελέσματα είναι αναλογικά για όλα σχεδόν τα κόμματα. Δείχνει την κοινωνία μας. Πάντα βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά είναι λίγες. Αυτό δικαιολογεί και την κρίση που ζούμε σήμερα.

      Με λίγα λόγια περιγ΄ραφει τον κυνδαιδισμό της κοινωνίας μας. Προσπαθήσαν και το καταφέρανε να μετατρέψουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε κύναιδους.

      1. πολυ ευστοχο ΣΧΟΛΙΟ φιλος…

        ….αν ημουν γυναικα… η’ εστω μπαισεξουαλ…θα ζητουσα ραντεβου μαζι σου…..

        υ.γ. αστειευομαι ως προς τελευταια,ετσι 😉 κυριολεκτω στο πρωτο.

    9. Χαχαχα την τυχη του πασοκ θα εχει η ψοφοδεξια με το βαγγελα,πανε για φουντο τα κοπροσκυλα .Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον

    10. ο τζιτζικωστας εχει δυναμη μονο στη βορεια Ελλαδα,στα υπολοιπα ειναι πολυ πισω..

    11. Πήγανε και ψηφίσανε τα γερόντια και πολύς άλλος κόσμος που δεν φαίνεται διατεθειμένος ή φοβάται να ψηφίσει ένα άλλο κόμμα.Το θέμα είναι ότι παλι το μαντρί (Νουδούλα)θα συσπειρώσει τους απογοητευμένους δεξιούς και λοιπούς ψηφοφόρους αφου δεν υπάρχει αλλος χώρος.Η ΧΑ φαίνεται ανήμπορη να ξεκολλήσει απο το 6-7%.

    12. η πηγαν οι συριζαιοι και εριξαν μειμαρακη η υπηρξε νοθεια

    13. Το τραγικο ειναι ο αναστηθηκε το πεθαμενο κομμα της Νουδουλας. Αλλο ενα παραμυθι που μας ελεγαν τα παπαγαλακια του αρχηγου της ΧΑ,οτι και καλα η νδ διαλυθηκε και η ΧΑ καλπαζει, κατερρευσε. Τελικα ο εφιαλτης του αρχηγου ειναι οι εκλογες,διοτι εκει καταρρεει το success story που μας πουλαει πριν απο αυτες.

      1. δεν πεθανε ποτε η νδ φιλε..το πασοκ πεθανε…οι δεξιοι στην ελλαδα ειναι η πλειοψηφια..απλα οι ηγετες της νδ ηταν μικροι και αναξιοι

    Comments are closed.